Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wszystkim.. Mózg mi od samego rana paruje 😂😂
Przedszkolanko no to nieźle z tymi cukrami. Po grzeszkach masz dużo lepszy niż po normalnym jedzeniu.. Odpoczywaj nie martw się cukrami. Od jednego wyższego pomiaru nic się nie dzieje🙂🙂
Beti chyba trzeba Ci nakopać na dupsko.. Jakie nie bedziesz miała?? Kochana nie poddawaj się. Wiem że przeraża Ciebie fakt że to długo się ciągnie ale każda z Nas troszkę musiała poczekać na swoje maleństwo. Już nie pisze o Domi czy Anioce bo one to jakieś super płodne 😂😂
Tak jak Nikodemka napisała chyba lepiej się czujemy jak mamy plan bo takie działanie na własną rękę może zgubić.. Trzyma kciuki żeby udało się dziś podejrzeć jajeczka..Beti82, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Cytrynowy sok wrote:No Moeyu dobrze zapowiada się Twój wykres 😀 kiedy testujesz?
Nikodemka, madziorek86, Nona, Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Lami co do CC to te tzn na zimno to robione jest z samego rana na czczo bez żadnej acji skurczowej.. Zdecydowanie lepsze jest te drugie bo macica jest przygotowana do porodu i cięcie jest łatwiejsze.. Z aktywnością trzeba poczekać minimum pół roku bo tyle potrzebuje blizna żeby prawidłowo się zarośła. Przez wysiłek może rana się otworzyć bo gdzieś może słabo trzymać.. Co do kolejnej ciąży to roznie. Jedni mówią żeby odczekać rok.. Znam osoby co zaszły prędzej niż rok. Z dziećmi ok i też były SN po cc..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 11:02
Lami lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Dziewczyny, która ma problemy z krzepliwością? Mam kilka pytanek, gdyby któraś mogła na priv się odezwać.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Moyeu - moje nordy nie dotarly na testowanie 11 dpo i dobrze sie to skonczylo Zaopatrz sie w Facelle z Rossmana albo Pre-test. Niech przyniosa Ci szczescie tak, jak mi!
moyeu, przedszkolanka:), Nona, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
VianEthel2 wrote:Dziewczyny, która ma problemy z krzepliwością? Mam kilka pytanek, gdyby któraś mogła na priv się odezwać.
-
O nie, właśnie mi przypomniałyście, że nie zamówilam nordów wczoraj, a skladalam zamówienie w gemini 😭 lista rzeczy do spakowania na wyjazd:
- kubeczek menstruacyjny
- podpaski
- nospa max
- testy ciążowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 11:25
Wik89, alex0806, przedszkolanka:), Nikodemka, Nona, blair., Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja mam 6 nordtestow w domu hahha czekaja na 6.08
Betiiiiiiiii 💓💓 glowka do gory! Rozumiem Twoje obawy i zly nastroj, ale podnosimy sie i idziemy do przodu 😘 histero to cos, o czym tez mysle. Lekarz mi ostatnio o tym powiedzial, ze to jedyny istotny element diagnostyki ktory mi zostal. Ale na razie nie dal skierowania. No zobaczymty jak bedzie
Kciuki za dzisiaj, zeby udal sie monit!!!
A co do nieodczuwania pecherzykow, to ja na cyklach stymulowanych zdecydowanie mniej czuje zblizajaca sie owu niz na naturalnych. A jednak owu jestII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
tęczova wrote:O nie, właśnie mi przypomniałyście, że nie zamówilam nordów wczoraj, a skladalam zamówienie w gemini 😭 lista rzeczy do spakowania na wyjazd:
- kubeczek menstruacyjny
- podpaski
- nospa max
- testy ciążowe
Mozesz wykreslic dwie pierwsze pozycje😀😀tęczova, Lami lubią tę wiadomość
-
Nikodemko ❤❤❤
Sprzedawca już je nadał więc jutro powinny być, w razie czego zahaczę dzisiaj o rosska i kupię co nieco.
Tęczova, moje zakupy w rossmanie tak czesto wyglądały... podpaski i testy, o ta nadzieja że te podpaski się jednak nie przydadzą. Ech... trzymam kciuki żeby ten małpowy arsenał leżał u Ciebie w szafie i obrastał kurzem przez najbliższe 9miesięcy!tęczova lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Moyeu, u mnie stały zestaw to testy, podpaski i wino - płacę w kasach samoobsługowych bo wstyd
Przedszko haha wezmę ale schowam w bagaż męża, żeby wmawiać sobie, że to nie moje ps. Takiego sexy wielorybka bałtyckiego to nigdy nie widziałam!przedszkolanka:), moyeu, Wik89, Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Powiem Wam, że jestem głupia - wszystkie przesłanki wskazują na to, że się nie uda, bo to już 21 dc a owu raczej nie było, męża wyniki do dupy, a ja tak wierzę w naszą forumową falę i zwalniający się brzuch Domi, że wierzę, że się uda
przedszkolanka:), Nona, Beti82, blair., madziorek86, Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Haha dzieki 😀 póki co lepszej "sesji"sie z morzem nie doczekalam 😂
Moyeu i Teczova oby takie zestawy byly już ostatnimi a teraz już tylko wkładki,kwas,witaminy i comiesieczne skierowania na wyniki w labo ✊
Madziorek mala już nie taka mala🤗 i na pewno dr zle tam cos widzial bo nic tam nie ma😊
madziorek86, moyeu lubią tę wiadomość
-
Teczova - slusznie, ze wierzysz ❤️
Ja tez jestem glupia. Mam dzis dzien przejmowania sie. Maz mnie namowil na wyjazd nad jezioro, zeby sie zrelaksowac. Bede lezec w cieniu nieruchomo z bolem karku i brzucha, ktory dzis wyjatkowo baardzo mnie martwi. I moge sobie tlumaczyc, ze to normalne, ze tam sie wszystko rozciaga, a mimo to mam w glowie jakies czarne wizje
Edit: Wik, oby 6.08 byl dla nas obydwu jednym z najpiekniejszych dni U Ciebie maja byc dwie kreski, a u mnie serduszko na usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 12:09
Nona, tęczova, Wik89, Lami lubią tę wiadomość
-
Madzioreczko moja Kochana!
U nas na połówkowych w 19+5 wyszła torbiel splotu naczyniówkowego po prawej stronie, wielkości 0,5cm. Dostaliśmy skierowanie na echo serca choć lekarka kazała się tym nie przejmować, ale trzeba było sprawdzić czy torbiel nie wynika z wady serduszka. I do kontroli w 30 tc
Poszłam w 24+3 do innego gina sprawdzić tą torbiel i już jej nie było a w 25tc byłam na echo serca, serduszko zdrowe, w główce ani śladu
Także u Was też wszystko będzie idealnie ❤️madziorek86 lubi tę wiadomość