Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczasy i po wczasach..
Wczoraj wrocilismy do domu. A od rana wypakowywanie toreb, pranie i pasteryzowanie przetworow z warzyw ktore urosly jak mnie nie bylo. Czyli nie nudze sie.
Julka trzymam kciuki za szybkie wyjście do domu.
Dzis bylam na badaniach moczu. Jutro. 10.20 wizyta. -
Je,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:23
Magda - mbc, przedszkolanka:), madziorek86, Arashe, OlivkowaMama, Dośka, Słoneczko123, alex0806, Niezapominajka2, Nikodemka, Nona, Domi_tur, blair., tęczova, moyeu, fiorella82, Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Będą forumowe trojaczki ☺
Magda - mbc, przedszkolanka:), OlivkowaMama, Słoneczko123, blair., fiorella82, Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Beti82 wrote:Jezusie 3 pecherzyki mam.2 na lewym i 1 na prawym.Ten na prawym 20 mm ale z doczepionym malutkim.Na lewym 1 pecherzyk prawie 18 mm a drugi 16 mm
Wieczorem brac pregnyl?zalezy mi na tym lewym najbardziej -
Beti poszalałaś hahah , ale nie, nic z tego , nic nie czuje 😋
Jak zalezy Ci na tym lewym to podałabym zastrzyk jutro. Akurat dorośnie jeden na 20 a drugi 18 i będą oba idealne do pękania! Ten z prawego zreszta pewnie też 😋madziorek86 lubi tę wiadomość
-
tęczova wrote:Będą forumowe trojaczki ☺
Teraz strach sie bzykac hahahahtęczova, Wik89, przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Spadówka hahah Oddaje Wam po 1
Teraz strach sie bzykac hahahahBeti82, OlivkowaMama, przedszkolanka:), Słoneczko123, blair., Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
[Q,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:24
przedszkolanka:), madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Beti no super!!!!!
Mi w 1 cyklu na clo urosly 2 pecherzyki po jednej stronie i 1 po drugiej, a na 2 cyklu na clo przy tym samym dawkowaniu jeden przechyk tylko, takze kurcze chyba nie ma reguly!
No w kazdym razie bardzo dobrze, jutro zastrzyk a za 11 dni dwie kreseczki ✊✊😘😘II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
[Q,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:24
-
Hmm Beti ja mam swoj prog dobry, a gin i tak mi kaze brac duphaston po owu w cyklach stymulowanych, mowi ze trzeba maksymalizowac szanse. Tez zastanawialam sie nad tym ostatnio, ale jednak zdecydowalam ze nie kombinuje i biore tego dupka
Beti82 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Julka, trzymaj się tam. Rozwarciem się nie przejmuj, bo pewnie będziesz chodziła z nim co najmniej 2 tygodnie trzymam kciuki za szybkie wyjście do domu ;*
Beti super, tyle pęcherzyków to któryś musi zaskoczyć podaj zastrzyk jutro jak tak wyliczyłaś, chociaż może któryś sam pęknie?
U nas dzisiaj od rana szykowanie do remontu bo mój tato będzie robił mój pokój u rodziców. Żebyśmy mogli tutaj jakieś łóżeczko turystyczne wstawić itd. Od rana ogień, pakowałam niektóre rzeczy, część staroci wyrzucałam, wymieniamy łóżko. I też normalnie padam na twarz. Oby dzisiaj znowu była taka piękna burza jak wczoraj bo znowu susza taka jakby nie padało wczoraj ;(
Beti82 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti - woooow 😁 ale czad! W koncu beda jakies blizniaki na fiolecie. Uhuu.
Julia - najwazniejsze, ze wszystko gra, wychodzcie jutro cale i zdrowe