Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
blair. wrote:Beti ale super, bzykać się a nie! 😊
Ja też już po, pęcherzyk już 22mm i zastrzyk zapodany. Endometrium już lepsze, 7,7 i zmniejszyła estrofem do jednej tabletki. włączyła mi acard, no i dostałam już opakowanie neoparinu, włączyć zaraz od pozytywnego testu. I wypisała mi już z refundacją od razu.
Takze Przedszkolanko oznacza to tyle, że i ja się będę kłuć całą ciążęblair. lubi tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Beti, będą z tego dzieci! wyślę Ci na sylwestra worek kapusty w prezencie 😁😁
-
blair. wrote:Wiki zastrzyk dzisiaj po wizycie miałam, w piątek jeszcze idę podejrzeć czy na pewno pęcherzyk peknal kiedy test to zobaczę po potwierdzeniu owu
Mam jeszcze zagwozdkę, zastanawiam się czy w kolejnym cyklu powtórzyć jeszcze drożność i robić inseminację, czy zrobić histeroskopie i drożność, a inseminacja dopiero we wrześniu. Mam czas do piątku żeby to przemyśleć.blair. lubi tę wiadomość
-
PierwiastkaZuza wrote:No właśnie się nad tym zastanawiam i jeszcze nie wiem. Mam bardzo blisko do Raszei i jest polecany do naturalnych porodów. Na ten moment szykuje się na cesarkę bo Marianka jest ułożona posladkowo więc jeśli się nie obróci to być może cesarka na Polnej
-
P,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:24
Domi_tur, Arashe, Wik89, blair., Dośka, tęczova, Nona, Niezapominajka2, madziorek86, moyeu, Biegającą-mama, Pestkaa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Beti uwielbiam Cię za to! Nie dasz sobie ciemnoty wcisnąć, ma być czarno na białym a nie kurna wróżenie z krocza 😁😁 ojj będą dzieci!
Ja bez podniety ale lekko się dzisiaj męczę więc może Szymek po czytaniu Was stwierdził, że taki tu potencjał, że czas zwalniać brzuszek 😁 bo zaraz będzie wysyp fasolek w brzuchach❤️ także Tęczova, wyjmuj z torby tampony 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 17:25
Wik89, blair., Beti82, Nona, Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Blair ja aż bym chyba wybrała opcje z histero, a już zwłaszcza po historii Nikodemki
Beti nie dość, że wiesz na czym stoisz to jeszcze się dobrze bawiłas
Julia czasem taka zmiana w intensywności ruchów oznacza poród w niedługim czasie, kto wie, może już za tydzień? ;P
U mnie wciąż zamknięte na 4 spusty
Niezapominajko świetnie, że dzidzia już nie niepokoi mamusi, ale możesz mi wierzyć, że dziecko 3kg wcale nie jest kurduplem moja córka ja 3 kg jak się urodziła i jest nie normalnablair., Beti82, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Beti hahah uwielbiam Dziadka!!!
Arashe, blair., Wik89, Meggs, Meggs, Pestkaa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Wpadłam na genialny pomysł zapisania się do szkoły policealnej. Tylko jaki kierunek? :D
fiorella82, Nikodemka, Lami lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Ej,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:24
-
VianEthel2 wrote:Wpadłam na genialny pomysł zapisania się do szkoły policealnej. Tylko jaki kierunek? :D
tęczova, Nona lubią tę wiadomość
-
Beti nie ma niestety
Archiwista
Asystent kierownika produkcji filmowej
Asystentka stomatologiczna
Eksploatacja portów i terminali
Florysta
Higienistka stomatologiczna
Informatyka
Kosmetyka
Masażysta
Ochrona
Opiekun medyczny
Opiekunka dziecięca
Rachunkowość
Technik weterynarii
Turystyka wiejska
Usługi pocztowe i finansowe
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Dzięki dziewczyny za rady 😘😘 i za komplementy 😱🙈
Nie skróciłam sukienki tak jak radziłyście, ale tylko krawcowa miseczki wszyje dekolt o jedno oczko tez wzięłam do góry bo baaaardzo wyzywający jest a ze cycki małe to nie chce tak tego pokazywać 😂 -
nick nieaktualnyVianEthel2 wrote:Beti nie ma niestety
Archiwista
Asystent kierownika produkcji filmowej
Asystentka stomatologiczna
Eksploatacja portów i terminali
Florysta
Higienistka stomatologiczna
Informatyka
Kosmetyka
Masażysta
Ochrona
Opiekun medyczny