Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślę nad Asystentką stomatologiczną, opiekunką dziecięcą, ale miałam kiedyś szalony pomysł żeby pójść na eksploatację portów i terminali. Ewentualnie technik weterynarii.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 18:21
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualnyBeti82 wrote:Ej dziewczyny a jak ja teraz bede miala owu ? Hę
No bo jak 1 mam 20 mm a zalezy mi na tym co ma teraz 18mm
Jak jeden peknie ale nic z tego nie bedzie to moze na drugi dzien peknąć drugi?
Nikodemko jak to jest ?
Ja nigdy tak nie mialam
Fiorella tez chyba mialas 2 teraz pecherzykiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 18:23
-
Ani0nka wrote:Dzięki dziewczyny za rady 😘😘 i za komplementy 😱🙈
Nie skróciłam sukienki tak jak radziłyście, ale tylko krawcowa miseczki wszyje dekolt o jedno oczko tez wzięłam do góry bo baaaardzo wyzywający jest a ze cycki małe to nie chce tak tego pokazywać 😂
Skąd ta sukienka? -
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Beti - moze, mi pekly 2 w odstepie kilku dni
-
Beti dziadek niezły, dobrze że nie zawołał tego kolesia od sprzętu żeby mu pokazał jak mierzyć jak ty na tym fotelu ;p królik doświadczalny;p
Fiorella niezły ten Śpiworek;p pewnie Pizzova już sobie zakupi na zapas!
Jak ja z tych nerwów na teściową nie urodzę w tym tygodniu to będzie dobrze. Za jej głupotę i debilizm to pół miasta mogłaby obdarować. Domi jak chcesz to ci ją podeślę! Urodzisz jak kichnięcie! Ja już dzisiaj 3 skurcze miałam od rana, pierwszy raz się pojawiły że nie mam wątpliwości że to skurcz.
Beti82, tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
fiorella82 wrote:Ja miałam 20 i 21 mm, przy takich wielkościach LH na poziomie 104, a po dwóch dniach zostały tylko ciałka żólte, więc u mnie pewnie pękły razem zaraz po monitoringu. W ogóle polecam badanie hormonów razem z podglądem (estradiol, LH i prog)
-
Arashe wrote:Alex ja bez teściowej miałam z 10 albo więcej xD
Beti ja też jak miałam podwójna ovu to miałam skok, 4 dni później spadek i na 3 dzień tu skok. A potem ciaza z tej drugiejArashe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przedszko, uszyjesz mi taki za 2 lata?
blair., Słoneczko123, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nona wrote:Beti jesteś niezła. Konkret babka. Niedługo sana się obsluzysz u dziadka i bedziesz mu dyktowac mega. Kiedy bzykasz? Dziś I pojutrze?
Ale musze juz dzis bo mnie w weekend stary po działce gonil hahaha
Mowie nieee czekamy do pn hahahhatęczova lubi tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Staraczki, jaką dawkę dupka bierzecie?