Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczko123 wrote:Dlaczego mam Cię nie słychać? Haha Ty to jesteś tutaj naszym Guru 😁
Lami lubi tę wiadomość
-
Ale,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:25
Lami, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ktore badaly mutacje z testdna.pl, mam pytanie. W jakiej formie otrzymuje sie wynik? Bo ja dostalam tylko smsa, ze wynik bedzie dostepny 08.08, ale nie wiem gdzie. Na stronie czy na mailu?
-
Nikodemka wrote:Dziewczyny, ktore badaly mutacje z testdna.pl, mam pytanie. W jakiej formie otrzymuje sie wynik? Bo ja dostalam tylko smsa, ze wynik bedzie dostepny 08.08, ale nie wiem gdzie. Na stronie czy na mailu?
Nikodemko, na stronie będzie. Musisz się zalogować na swoje konto i tam go znajdziesz ☺ -
[Q,
-
Nikodemko, zadzwoń do nich i powiedz, że zaszłaś w ciążę i nie wiesz czy nie musisz heparyny włączyć bo w rodzinie miałaś przypadki mutacji, że zależy Ci na czasie. Jak poprosilam o szybszy wynik ze względu na wizytę u lekarza to następnego dnia rano miałam wyniki, jakieś 5 dni przed terminem“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Anionka piękna sukienka. Stworzona wręcz do zdjęć brzuszkowych.
Beti, uwielbiam czytać Twoje historie. Jeszcze troszkę i zaczniesz sobie sama wystawiać recepty 😄
Czy wyobrażacie sobie jakby tak wziąć Was wszystkie do kupy i założyć klinikę leczenia niepłodności? Kompleksowe leczenie, nawet dietetyk na miejscu by zalecał dietę pizzovą. 😆 To by był ewenement na skalę światową. Już to widzę.Beti82, tęczova lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
[QU,
-
To u mnie cos nie smiga, bo wpisuje maila, ktorego im podalam i pokazuje mi sie, ze „nie istnieje konto z takim adresem e-mail” -_-. Jutro musze to ogarnac.