Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
L,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:25
-
Przedszkolanko miałam to samo 😂
Lami dobrze, ze tu się wygadalas, ja na twoim miejscu tez bym szukała kogoś jeszcze, chociażby na konsultacje...
Madziorek u mojego Mikołaja były właśnie dwie torbiele w główce na połówkowych, ale lekarz uspokoił ze to często się zdarza na tym etapie, trzeba poczekać i faktycznie na usg 3 trymestru już ich nie było !przedszkolanka:), madziorek86 lubią tę wiadomość
-
A ja się pozale wczoraj byłam 12 h w pracy i chyba było ze 40 stopni tam nie dość ze nogi spuchły to w nocy co 5 minut miałam skurcze łydek , jeden to już jest mega ból , a tu jak tylko przechodził to już czułam ze się rozkręca kolejny i to na dwóch nogach , potem zaczęły ręce drętwiec, wstałam cała obolała , normalnie przedsmak porodu ...
-
Ja już po słodkim napoju. Jakoś poszło, teraz jeszcze wytrzymać to siedzenie. Najchętniej poszłabym na śniadanie i kawę.
Wik89, Biegającą-mama, Słoneczko123, Dośka, przedszkolanka:), Arashe, Ani0nka lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Przedszkolanko sprobuj sie zdrzemnac na plazy dzis pewnie super pogode macie!
A ja zaspalam, mialam byc maks 7.45 w szpitalu potwierdzic u babci jakies tam badania na dzis, a jestem dopiero w droooodze 🙈
Blair ja mialam brac trzeciego dnia po zastrzyku i faktycznie tego dnia temp skoczyla i czulam ze juz po owu, ale dla bezpieczenstwa poczekalam jeszcze, jak czwartego dnia byla tez wyzsza to wzielam dupka. Moim zdaniem spokojnie mozesz zatestowac wczesniej, jak juz bedziesz wiedziala ile jestes dpo, i wtedy zobaczysz czy kontynuowac dupka
Nona zaklad otwarty?
Najmlodsza, kibicujemy i czekamy na dobre wiesci
Kark, moja imienniczko. nie podczytujesz nas jeszcze czasem? Daj znaka jak sie masz, tęskno!blair., Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Właśnie Nona jak tam? Mąż juz po badaniach?
Oliwkowa kciuki. Mnie ta niewątpliwa przyjemność czeka już w piątek 😋
Biegająca matko a czemu Ty w tak zaawansowanej ciąży pracujesz po 12h ? Może warto juz troszeczke zwolnić... organizm chyba wysyła Ci sygnały.OlivkowaMama, Nona lubią tę wiadomość
-
Lami kochana, jak dziś nastrój? Może uderz do tego lekarza co Magda poleca. Twój komfort i poczucie bezpieczeństwa jest najważniejsze, nie zadręczaj się, szukaj pomocy :*
Niezapominajko cieszę się z wieści z wizyty, mała rośnie, super.
Beti uśmiałam się z twoich nowych przygód, dziadek na propsie haha
Biegająca kurczę to już tak trochę za ciężko co? może czas się trochę popieścić nad sobą i iść l4? 😉Beti82, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
No w pracy się śmieją, ze poprowadzą mnie na porodówkę tylko mam wcześniej torbę spakować ogólnie mam 5 minut drogi hehe
Beti zapomniałam wczoraj napisać , za dwa tygodnie będziemy mówić ze Ci dziadzia dziecko zrobił 😂Beti82, Pestkaa, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Biegającą-mama wrote:No w pracy się śmieją, ze poprowadzą mnie na porodówkę tylko mam wcześniej torbę spakować ogólnie mam 5 minut drogi hehe
Beti zapomniałam wczoraj napisać , za dwa tygodnie będziemy mówić ze Ci dziadzia dziecko zrobił 😂
Poszła do dziadzi i w ciaży hahahhaPestkaa, Wik89, tęczova, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Ja wam powiem, że jak się zaczęłam czuć fizycznie rewelacyjnie, śmigam jak nigdy, to siada mi łeb. Szybko się smucę, irytuję, wkurzam... jestem nie do wytrzymania, hormony ryją mi banię 🙆♀ Mój M myślał, że jest to foch wymierzony w niego i wczoraj wstał dużo wcześniej przede mną i złożył łóżeczko hahaha podziałało na chwilę, bo jak je wstawiliśmy do sypialni to znów zjazd w dół, bo "jak my się tu pomieścimy" i że komoda się już nie zmieści itp. itd. 😔 durnieję...
-
Lami dobrze, że wszystko tutaj napisałaś, wypłakałaś, niezawodne Dziewczyny od razu pognały z radą. Mam nadzieję, że dzisiaj nastrój lepszy 🙂
Oliwkowa powodzenia na krzywej! 🙂
Biegająca, Monia udanej wizyty! 🙂
U nas w Poznaniu chyba bardziej do życia. Coś tam popadało w nocy i nie smaży słońce od samego rana 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 08:55
Biegającą-mama lubi tę wiadomość