Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Blair - dzieki, ze pytasz. Niestety wyjazd nie pomogl, nie nalezal tez do zbyt udanych, bo lezalam plackiem na kocu i nie moglam nawet spojrzec w bok. Liczylam, ze dzis wstane i bedzie dobrze, ale poki co jest bez zmian...
-
Sloneczko, jesli do jutra nie przejdzie, to pojde do fizjoterapeuty. Obawiam sie, ze to moze byc jakies silne naciagniecie, bo mam takie dziwne uczucie, ze nie moge utrzymac glowy, tylko leci lekko do przodu.
Najmlodsza - daj nam znac jak sytuacja! -
Nikidemko, ostatnio moja teściowa bardzo sobie coś naciągnęła, ale mi nie powiedziała i jak szwagier zadzwonił, żeby ją wymasować (jestem po kursie) to było już za późno. Dwa dni później nie mogła wstać z łóżka. Lekarz, jakieś leki i zwolnienie pomogły. Także nie zwlekaj, bo czasami jeden dzień może wiele znaczyć.
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewuszki..
Beti, Blair, Słoneczko owocnych starań☺️
Anioka piekna kieculka. Czekam na piękne zdjęcia😊😊
Niezapominajko super że Calineczka rośnie. Mam nadzieję że teraz będą tylko lepsze wieści. Kiedy wybierasz się do szpitala??
Lami kochana bardzo dobrze że się wygadałaś mam nadzieję że ciutke Ci lepiej. Nic sensownego nie napisze bo dziewczyny już wszystko napisały a ja je popieram.
Olivkowamama powodzenia..
Nikodemko nie zwlekaj z wizytą.. To nie przelewki jak do tej pory boli to na bank coś naciagniete..
Biegająca Monia powodzenia na wizytach🙂
Ja chyba idę jutro podejrzeć maluszka😊😊blair., Biegającą-mama, Beti82 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Wiki właśnie nie, mam nadzieję że niedługo się dowiem.. Mój gin nie mówi za wiele.. Musi być na 100% pewny wtedy powie..
Z córeczką też dowiedziałam się w sierpniu.. Pamiętam to jak dziś. Pojechałam sprawdzić bo miałam stluczke i strasznie się martwiła czy wszystko jest dobrze. I się dowiedziałam że córeczka będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 09:59
Wik89 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Ja to dzisiaj wyzionę ducha chyba. Mam ciśnienie 130/90 A puls 127. I nie wiem co robić. Tutaj u rodziców jest zwykła umieralnia A nie szpital, porodowka zamknięta, sprzętu i lekarzy nie ma. Znowu oczywiście teściowa mnie wkurzyła. Leżę teraz u rodziców ale serce mi kołacze z nerwów. Tutaj remont, to też nawet nie ma gdzie spokojnie odpocząć. U teściów skwar w mieszkaniu.
Ta debilka ułomna teściowa zapomniała mężowi przekazać że ma dzisiaj z rana zawieźć naszą znajomą lekarkę do szpitala, 35 km stąd. I ta do nas rano dzwoniła czy teściowa przekazała. Nic debilka nie mówiła. Mąż poleciał szybko, bez śniadania. Ja musiałam oporządzić babkę sama, pomóc jej się ubrać, zrobić śniadanie, podać leki i wyjść z psem. A pies na domiar złego ma biegunkę i wymiotuje. Ja zaraz chyba serio Oszaleję;( wszystko mi się w środku z nerwów trzęsieLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Szczęściara a w domu dobudzić jej nie mogę, cuda normalnie 😂
Olivkowa kciuki za cukry!
Pestka powiem Ci lepszy tekst. Mielismy Poli pokoj za rok robic (z szopy przedluzac) a tata mowi,ze sie nie da bo cos tam i spoko,oni tez w malym mieszkali i jedno z dzieci na gorze u noch bedzie mieszkac! No ręce mi opadly jak mi to maz powtorzyl(to oni rozmawiali). Dobrze ze mnie tam nie bylo;p
Wiki pogoda fajna, ale na fale ciut dla Polki chłodnawo więc idziemy na lody i rowerki - oczywiście mąż kręci😀
Biegająca,Monia kciuki!
Monia ja nie odpisalam bo się nie znam. Źle że bakterie a reszta mi nic nie mówi..
Nona własnie jak mąź?
Szczesciara mi przy Poli tez lekarka mowic nie chciala,dopiero na 100% a ten mi juz mówił przy pierwszych genetycznych ;p
Alex nie denerwuj sie..wiem,ze ciezko ale szkoda nerwów :* odetchnij i pozniej odpocznij.
Ja po obfitym śniadaniu cukier 132 więc czad 😀 wybaczcie,ze Wam truje z nim ciagle ale zawsze tak pobieżnie czytalam posty o cukrze bo nigdy nie sadzilam ze mnie beda dotyczyly a tu suprise.
Wik89, Biegającą-mama, Szczęściara, Nona lubią tę wiadomość
-
Arashe wlasnie wiem że osłabienie ruchòw może zwiastować poròd ale juz dzisiaj niezle na ktg szalała. Tyleże wczoraj woeczorem odszedł mi czop śluzowy i na ktg niby jakies skurcze sie piszą więc jeszcze dzisiaj zostaję. Może jutro do domku 😊 po czopie to można jeszcze ze 3 tygodnie nawet chodzić, ale pocieszam sie ze przynajmniej mniejsze prawdopodobieństwo ze przenoszę 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 10:17
Arashe, Pestkaa, blair., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
Julka, jakie ciśnienie powinno mnie martwić i do szpitala? Na razie nie spada A leżę i odpoczywam... I brzuch mnie boli dołem. Mała się ruszała z rana ale teraz chyba śpi.
Niech ta Julka jeszcze posiedzi w brzuszku ;*Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Przedszkolanko cieszę się że cukry w porządku nawet po lodach 😂😂
Co płci to lepiej żeby był pewien bo takie zgadywanie nie urządza.. Zobaczymy czy jutro coś pokaże..
Dziewuszki powiedzcie mi od kiedy zaczełyście kompletować wyprawkę?? Od którego tygodnia?? Nie wiem kiedy zacząć. Z córeczką do końca listopada miałam wszytko zrobione. Ale teraz to będę musiała wszystko na raty robić bo z moją małą za wiele nie porobię..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Madziorku dołączam się do życzeń. Wszystkiego dobrego, dużo zdrówka, samych radosnych dni. Spełnienia marzeń, oczywiście szybkiego i bezbolesnego porodu. A teraz niech malutka nabiera masy i daje o sobie znać😘😘 Sto lat🎂💐😘😘
madziorek86 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Właśnie, właśnie, Madziorek! W zdrowiu, w szczęściu, w pomyślności, niechaj żyje nam! Hej!😋 spełniaj swoje marzenia z taką skutecznością jak to marzenie co rośnie w Twoim brzuszku 😘🍸🍷🍾🍹🍺🍻🥂🥃🧁🍰🎂
madziorek86 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Alex norma jest tak do 140, poobserwuj sie przez caly dzien, dużo leż, wode pij. Takie jednorazowe wrosty i to w granicach normy nie są grozne. Inaczej jakbys miala nagly skok jakiś wysoki. Jakbyś się bardzo zle cczula, jakies zawroty glowy, nudnosci, albo wzrosloby bardIej i sie utrzymywalo to lepiej pojechac
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
Blair meliska w ciąży jak najbardziej 😊 oczywiście w rozsądnych ilościach. Każde zioła te dozwolone w ciazy trzeba pic z umiarem bo wbrew pozorom maja silne dzialanie na organizm. Ale kubeczek dziennie może tylko pomoc 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 10:40
blair. lubi tę wiadomość