Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co pewnie też bym szalała z wyprawką po polowkowych ale muszę się troszkę wstrzymać bo musimy zmienić szafę bo nie zamieszczę komody dla maluszka😂😂 od razu zrobimy remont..ale mojemu mężowi nie spieszy się😤😤 chyba muszę go uświadomić że prawie połowa za nami..
Wik89, tęczova lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szymuś, Tobie mogę zaoferować, zgodnie z pomysłem cioci Pestki, pizzę, a mamie olbrzymie schłodzone prosseco
Domi_tur lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Szczęściaro mężczyźni chyba mają to do siebie 😊 mój jak coś mówię o wyprawce to ciągle powtarza ze mamy jeszcze duzooo czasu. Tym sposobem obudziłby się w listopadzie, bo przeciez dla niego wszystkie rzeczy dostanie od ręki 😁
Szczęściara, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Vian, owulacyjna piąteczka. Mój świeży, jeszcze ciepły owulak 😂
Ale z czego tu się cieszyć, to już 22 dc, z takiego jajeczka starucha dziecka nie będzie.Dośka, madziorek86, Nikodemka, Szczęściara, Beti82, Lami, Pestkaa, Domi_tur, Wik89, blair., Słoneczko123, Cytrynowy sok, Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Niezapominajko mam ten sam problem z torba... Powinnam się już powoli pakować a nie mam w co. Rozglądam się po sklepach, ale nie dość, że mi nie odpowiadają to jeszcze kosmiczne ceny jak za taki szit. Chyba trzeba przez neta poszukać...
Mi z wyprawki brakuje chyba tylko przewijaka i wkładek laktacyjnych. I przydałyby się jeszcze ze dwa małe pajacyki.
Teczowa nie bądź tego taka pewnaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 12:23
tęczova lubi tę wiadomość
-
Arashe, kochajcie się każdego dnia jeszcze mocniej niż 3 lata temu 😘
Arashe lubi tę wiadomość
Ale bluźnisz kobieto! Mój 23 tc leci właśnie na pozytywnym owulaku w 22 dc i owu w 23 ! Z takiego strego jajka 😋
tęczova, VianEthel2, Pestkaa, Wik89, alex0806, Niezapominajka2, blair., Słoneczko123, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Pestko - piekne lozeczko
Vian, Teczova - piekne owulaki!
I nie marudz Pizzova, z pozniej owu tez wychodza bejbiki. Zapytaj Meggs
Lami - jak dzis u Ciebie?
Zazdroszcze Wam, ze juz jestescie na etapie urzadzania pokoikow, ach! Ja mam juz milion zapisanych inspiracji, znalezione mebelki, wybrana tapete... a nawet nie slyszalam serduszka. Czasem przerazam sama siebie.
Powiem Wam, ze na mojego meza bardzo zadzialalo zobaczenie Kropki na usg. Wczesniej tez bardzo sie cieszyl, ale jak trzymal w reku zdjecie, to az mu sie oczy zaszklilytęczova, Wik89, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
A ,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:25
tęczova, Pestkaa, Wik89, przedszkolanka:), Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Kurczę, przywracacie wiarę w ten dupny cykl
Wik89, blair. lubią tę wiadomość
Meggs masz rację. Faceci maja chyba inny tok myślenia.. Oni żyją teraz autami 😂 😂 u Nas tez się zakup większego ale to nie skreśla tego że musimy zrobić remont. Wyprawka owszem dostępna ale nie jest sztuką kupienia wszystkiego na raz i wydać tysiące.. Co prawda u mnie troszkę odpada jak np łóżeczko, bujaczek czy wózek(nad nim poważnie myślę 😂😂) ale są inne rzeczy do kupienia których przy pierwszym dziecku nie miałam bo nie wiedziałam że coś takiego istnieje🤪🤪
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Tęczowa, hehe. Ale zgranie Ty przynajmniej możesz coś z tym dobrego podziałać, a ja co najwyżej na teścik popatrzeć.
tęczova lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
VianEthel2 wrote:Tęczowa, hehe. Ale zgranie Ty przynajmniej możesz coś z tym dobrego podziałać, a ja co najwyżej na teścik popatrzeć.
VianEthel2 lubi tę wiadomość
Tęczov ale to dopiero za jakieś 10 miesięcy. Zdążysz urodzić zanim ja się zacznę starać
A tak serio to nie wiem na ile temu wierzyć. Byłam ciekawa czy coś się dowiem co tam w moim organizmie się dzieje i proszę, taka niespodzianka.
A jeszcze pytanie, czy jak owulak wychodzi pozytywny to jest szansa, że to cykl bez jajeczka? Szczerze to zielona jestem, przez 8 miesięcy starań zrobiłam test może 2 razy...tęczova lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Szymek nie jest wybredny, moze być pizza a matka z radości po porodzie nawali się prosseco 😂
Tęczova a Ty bzykaj bo ja do końca tygodnia mam zamiar urodzić a Ty masz do tego czasu zaplodnione jajeczko nosić!Wik89, tęczova, Pestkaa, madziorek86 lubią tę wiadomość