Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha weszłam na forum i polubiłam każdy post
Ej Niezapominajko, nie słyszałaś o pizzy carbonara?! Najbardziej tłusta z tłustych, coś dla mnie
Nikodemko, kurczę, w przeciągu 3 dni jadłam już dwa razy! Może wystarczy, dziś mam smaka na kuchnię hinduską - może hindusa mieć nie będę, choć snapchat mnie jako mężczyznę widzi jako takiego 100% hindusa 😂
Blair, właściwie oba jajniki mnie bolą, poza tym Domi przeciez wróży mi parkę
Przedszko, moja szkoła ☺
Szczęściaro, mnie przekupiłaś, jeszcze tylko plemniczki musza się przekonać
Olivkowa, mężu się nie zgodzi, ma kosę z vegetarianą i hawajską, ale potajemnie dam tak ma drugie!
Pestka, a na to imię z pewnością - jego ulubiona pizza to margharita z poczwórnym serem.
Jakim cudem mamy BMI i cholesterol w normie to ja nie wiem 🤭blair., przedszkolanka:), Szczęściara, Pestkaa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
A propo włoskiej kuchni, to jesli nie bedziecie kiedys mialy pomyslu na obiad albo bedziecie chcialy zrobic cos pysznego na szybko, to polecam ten przepis:
https://masterchef.tvn.pl/natalia-gmyrek-tagiatelle-z-suszonymi-pomidorami-i-rukola,240343,n.html
Coś wspanialego! 😍tęczova, sunshine03, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Nadrabiam ciąg dalszy:
Jestem po pizzy(i lodzie przed) cukier: 137 😂😂😂 chyba pora na kebaba i gofra 😀😀
Vian woow,owulak bomba😀😀
Pestko śliczne łóżeczko😍 my za 2 tygodnie 🤗
Co do tekstu z dziadkiem to mowie-jakby mi tak wystrzelil to by mnoe zatkało a pozniej bym buhnela smiechem i komentowala;p dziwne i to moj tata a nie tesciowa!!;o
Dośka a jaka kolacja byla?
Szczęściaro moj przy Poli tez mowil,ze czasu tyyyle a pozniej dziekowal,ze dzieki mnie nie zbankrutowalismy w ostatkach ciazy tylko to zorganizowalam
Ale juz jak wracam to pranie segregacja,rozkładanie,fotelik, znoszenie wozka i bujaka dla mnie- do konca sierpnia chce byc ogarnieta i czekac juz 😊
Teczova róbta malą pizzerke z tego owulaka😍
😍
Monia gratuluję wizyty, mamy prawie chlopcow podobnych 😊 a moglabys mi napisac jak sie pojedyncze wymiary u was na usg zlozyly dzisiaj?
Olivkowa dla ciezarnych po 2h jest do 153 wiec nie jest źle
Beti dzialajcie dziś!!tęczova, OlivkowaMama, Szczęściara, blair., Beti82, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko nie nie.. Na pewno za niedlugo sie biore za przegląd tego co mam a czego nie mam.. Nie chce robić prania i suszyć w domu..
Powiedzcie mi czy tylko ja jestem jakaś dziwna?? Właśnie wypiłam szklane wody z ogorków kiszonych🙄🙄
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Lami, dobrze, że poszłaś do szpitala. Liczę, że to cudnie pikające serduszko Cię na dłużej uspokoi 😘“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Przedszkolanko zjadłam makaron razowy z pesto. Myślę, że mogłam dowalić z odstępem czasu. Kolacje zjadłam o 20:00, a śniadanie o 10:30 i to na mieście (czyli przed jeszcze spacer). Na czczo było 76, zjadłam jajecznice, sałatkę, twarożek, awokado u szpinak. Do tego latte. 🤔
-
Lami Ty mnie nie strasz,bo mój dzisiaj raptem kilka razy leniwie się ruszył..cieszę się,że Ty (mm nadzieje!) Sie ciut uspokoilaś.
Dośka to ja odwrotnie mialam-szybka kolacja i pózne śniadanie po wstaniu i wysoki cukier był.
Monia ok zostaw te buraki babo😂 -
Niezapominajko ja to wiem plus łożysko z przodu. Z tym,że on jest bardzo ruchliwy i na spacerach,lodach czy gdziekolwiek zawsze czuje jak sie rozpycha i kopie a dzisiaj dzień lenia stąd zawsze mnie stresuje taki dzien (zwłaszcza że maz mnie wczoraj zrył że detektora zapomniałam😐).
Zjadłam pół gofra z malinami,dobrze mi!😂
A maz sie smieje z moich maślanych oczu przy pączkarni 😂
Pestko dobre!😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 17:53
tęczova lubi tę wiadomość
-
Lami super, że posłuchałaś sobie małej a na którą jutro masz wizytę u tej hematolog?
Nikodemko przpis zapisany
Przedszkolankto z powodu swoich zdolności to się bedziesz musiała tu koniecznie odmeldować ze swoją wyprawką łóżeczkowo kocykowąprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość