Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex na tym etapie to ja sie nawet ciesze ze cos tam sie powoli przygotowuje. Moze przynajmniej nie przenosze 😊 Jula duza więc już spoko 😊 tylko martwi mnie ze taka ospala jest
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
nick nieaktualny
-
Niezapomniajko super, ze Zosia podrosla i ze sie uspokoilas choc troche dzieki dzisiejszej wizycie! Ale pewnie, jak learz zaleca sprawdzic w szpitalu, to trzeba
Blair, kiedy mialas zastrzyk i kiedy testujesz?Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Julia93 wrote:Alex na tym etapie to ja sie nawet ciesze ze cos tam sie powoli przygotowuje. Moze przynajmniej nie przenosze 😊 Jula duza więc już spoko 😊 tylko martwi mnie ze taka ospala jestLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Same dobre wieści! Niezapominajko pięknie zaczyna rosnąć ta Calineczka, na pewno nadrobi i będziesz później liczyła że za duża urośnie;)
Blair, kciuki za pęcherzyk, kłucie itd
Róbcie te dzieci staraczki, Noo;) za chwilę poleci fala bawełnianych grzechów. Sierpien/Wrzesien/październik będą owocneWik89, blair. lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Beti a propos czarnych mysli to ja juz sobie wkrecam, ze skoro pecherzyk mial we wtorek 20x16,5 mm, zastrzyk byl w srode, a owu wg temperatury dopiero w piatek, to byl przerosniety i d... ale obym byla pozytywnie zaskoczona tak jak Ty ze swoimi pecherzykami dzisiaj
Blair, okii, juz rozumiem! No to chyba dobra opcja. Powiem Ci, ze to moje hsg na nfz to tez jakies niepewne bylo, chyba Wam pisalam, ze zrobiono tylko 2 zdjecia z 4 plus meeega mnie bolalo, a w opisie tylko krotko - obustronna droznosc. No nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 16:40
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Niezapominajko - bardzo się cieszę, że Malutka nadgania i rośnie 😊 Fajnie, że trochę sie uspokoiłaś ☺
Julia - życzę szybkiego wyjścia do domku. 😊 U Ciebie już też tak blisko.. 😍
Beti - no no no, pieknie sie wszystko zapowiada! Owocnych starań 😀
Blair - kciuki 👍👍
Jak tak czytam o Waszych pęcherzykach, edometriach itd to tak bardzo sie1 cieszę, że mam ten miesiąc przerwy i tak naprawdę nie wiem nic. To takie odprężające 😀
U mnie dziś kiepski dzień. Powtórzyliśmy jeszcze wczoraj staranka i spałam tylko 3 godziny, padam.. Mąż chyba się zorientował, że to były te dni haha wczoraj po seksie wyjechał z tekstem "to co, teraz tydzień przerwy?" Ale nie dam mu tyle wolności 😀Beti82, blair., Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:A w jakim szpitalu bedziesz rodzic? Na POlnej moze?
-
Odebralam wyniki moczu. Wszystko ok tylko wyszlo :
Krysztaly szczawianu wapnia - bardzo liczne
Bakterie- liczne
Leukocyty- 2-4. (0-5 norma)
Nablonki plaskie- pojedyncze ( norma nieliczne) co o tym myslec ? Jest zle ?
Reszta te glukozy , acetony i inne wszystko ok.