Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[QU,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:23
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Przyszła mi sukienka na sesje brzuszkowa, może być? Czy skrócić ją? Nie za duży dekolt? I tak muszę ważyć miseczki bo bez jakoś się chusteczkowo czuje 😁
VianEthel2, tęczova, Nikodemka, blair., Rodzynka, Arashe, Niezapominajka2, Kasztanek, moyeu, przedszkolanka:), Wik89, Słoneczko123, alex0806, fiorella82, Lami, Biegającą-mama, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Masz tak jak ja .TYlko ja mam hetero MTHFR ten A cos tam
A PAI tez homo
Zrob sobie jeszcze APTTWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 13:08
-
D,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:23
blair., madziorek86, Arashe, Nona, przedszkolanka:), Magda - mbc, Dośka, Słoneczko123, alex0806, Lami lubią tę wiadomość
-
blair. wrote:No właśnie już sobie zobaczyłam w Twojej stopce dzisiaj mam wizytę, ciekawe co moja gin na to.
-
Anionka, masz same piękne sukienki 😍
blair., madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Blair do lekarzy ktorych chodziłam to pai homo jest juz wskazaniem do heparyny. Ciekawe jaka decyzje podejmnie Twoja ginka.
Beti kciukasy za wizytę , choć ja wiem ze zobaczysz dzisij idealnego pęcherzyka 😁blair. lubi tę wiadomość
-
My z Julką pozdrawiamy ze szpitala, mala od wieczora praktycznie sie nie ruszala, brzuch mnie cala noc bolal, rano jeszcze cos mi pocieklo na toalecie, ale nie wody. Mam jakieś mikroskurcze prawie niebolesne i rozwarcie na 1cm. Z małą wszystko ok, słonik ma 3300g 😋 jak nic sie nie zmieni to jutro wyjdziemy do domku 😊
Nona, przedszkolanka:), madziorek86, Meggs, Beti82, OlivkowaMama, Dośka, alex0806, blair., tęczova, Słoneczko123, Ani0nka, Lami, Biegającą-mama, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
Anionko piękna sukienka! Zostaw jak jest! Pochwal się później fotką ❤
Julia trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!✊30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻