Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[QU,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:26
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Beti hahahaha po prostu fabryka się zamknęła 😂
Ja wczoraj namówiłam męża na seks, ale było tak beznadziejnie, że zrezygnowalismy. Mój mąż miał minę jakbym mu kazała bzykać zdechłą ośmiornicę😂😂😂Meggs, Szczęściara, tęczova, blair., Beti82, madziorek86, przedszkolanka:), alex0806, Wik89, Ochmanka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Mialam kiedys ten zel.Na poslizg jest super.Ale mam jakies obawy psychiczne czy on nie szkodzi ...( wiem niby ma pomagac )
Teraz juz nie ma tego zelu wycofali ( i to dziwne jest )
Jakies inne sa juz drozsze oczywiscie.Ale chyba jak nie pyknie teraz to zakupie hahahBeti82, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Mialam kiedys ten zel.Na poslizg jest super.Ale mam jakies obawy psychiczne czy on nie szkodzi ...( wiem niby ma pomagac )
Teraz juz nie ma tego zelu wycofali ( i to dziwne jest )
Jakies inne sa juz drozsze oczywiscie.Ale chyba jak nie pyknie teraz to zakupie hahah
Beti ja go używałam i zaszłam 🙂 On jest tylko zmienił nazwę, FertilSafe Plus 😀
Anionka ja już czuję się coraz głupsza w tym temacie. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale od wczoraj mam urlop dłużej śpię, może muszę wcześnie wstawać. HeeelpWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 11:15
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Do,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:26
-
A my chillujemy się dziś w Łazienkach Królewskich , słoneczko, lezaczek, książeczka i cisza i spokój ❤ idealnie.
Beti82, Domi_tur, VianEthel2, Nikodemka, OlivkowaMama, Dośka, sunshine03, tęczova, blair., Arashe, Lami, Szczęściara, madziorek86, przedszkolanka:), Ani0nka, moyeu, Wik89, Słoneczko123, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Kark, jak dobrze że jesteś, choć patrząc na Twoje zabieganie to jakbys z zaświatów pisała.
Madzia kciuki za synka, ja też się nie znam na tych męskich sprawach, choć w wielu tych ciążowych artykułach pisali, że moment zastąpienia może mieć miejsce dopiero po porodzie.
Nikodemko odpoczywaj i się nie martw. Ja już się nauczyłam, że stopery to niezbędnik szpitalny. I u mnie też trzeba swój kubek, swoje sztućce. Choć jak nie masz to Ci dadzą oczywiście. Z papierem różnie bywa, jak się skończy to potrafi nie być np przez dobe, dlatego warto mieć swój w razie W.
Wysłałam dziś notesik (dopiero dziś o się wyjść z domu od rana bez ryzyka omdlenia) , ale poleconym priorytetem, więc powinno już być jak będziesz w domku
Jutro idę na ktg zobaczyć jak tam dzidzia, czy nadal ja zasuszam czy nie. No i gbs wciąż ujemny, co nie cieszy.
Nikodemka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa po usg dzisiejszym. Mały podrósł, ma 1600g. Lekarz powiedział, że wynik ok i srodek siatki, ale nie dal mi wyników w percentylach jak wpisalam w internetowy kalkulator to wyszło, że 20 percentyl.
No nic najważniejsze, że rośnie, w sumie jestem spokojniejsza
Pytalam mamy i ja sie urodzilam 2,9kg więc może Skrzacik też będzie taki malutkitęczova, Dośka, blair., Szczęściara, Lami, madziorek86, Nikodemka, Beti82, przedszkolanka:), Meggs, Niezapominajka2, Ani0nka, Arashe, Słoneczko123, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Kark, dużo się u Was dzieje 😊 Cieszę się, że z maluszkiem wszystko ok. Może sam wybierze imię jak już się urodzi 😊
Arashe, daj od razu znać po jutrzejszej wizycie.
Ciekawe co tam u Julki? Julka hop hop, daj znać co tam wyszło, czy już rozpakowana jesteś 😊
Ja wczoraj przespałam pół dnia, później w domku posprzątałam pokoik małej, jutro skręcimy szafę. Już przywieźliśmy wszystko, fotelik, wózek wyprany. Ostatnie pranie na horyzoncie z prześcieradłami i jesteśmy prawie gotowi. Pokoik Ninki gotowy, tylko dla nas jeszcze brak warunków 😂 Nie mamy łóżka, wanny, ani sprzętów w kuchni podłączonych, ale dziecko ma wszystko. Spakowałam torbę do szpitala, to taki milowy krok chyba i bardzo dziwne uczucie. Bardziej wstrząsa niż prasowanie tych ciuszków i skręcanie łóżeczka.
Dzisiaj z rana przyjechała dostawa z Ikei. Pierwszy raz zrobiłam akcje, że spisałam każda brakującą pierdołę, łącznie z ręcznikami, nożami i talerzami i złożyłam na wszytko zamówienie z dostawą, trochę trwało podawanie tych wszystkich kodów, a sama wyszłam tylko z hot dogami 😁 Więc kończę teraz wyciągać i odwijać drobiazgi i zabieram się za skręcenie małych szafek. Humor mam już dzisiaj o niebo lepszy, znalazłam spowrotem równowagę, już nie chce mi się płakać co chwilę 😁 Dobrze, że się Wam wyglądałam dwa dni temu, bo dzięki temu wszytko mi puściło i się oczyściło przez te dwa dni, tylko przepraszam, że pewnie też Wam narobiłam tym pisaniem pietra, na pewno nie chciałam nikogo nastraszyć. O 18 wizyta u hematolog, zobaczymy co powie, mam listę rzeczy do obgadania, jak przemówienie, na małych karteczkach, bo w punktach to wiecznie coś pomijam 😋 Nie pamiętam już czy pisałam Wam to wczoraj, dostałam od jednej babki prywatny numer do lekarza, do którego chciałam się zapisać, ale oczywiście na koniec sierpnia była tylko opcja, mówi, że jak zadzwonię i mu opowiem co jest na rzeczy, to na pewno gdzieś mnie wciśnie. Biorę pod uwagę ewentualność, że rzuci słuchawką, ale spróbuję. Więc jutro tak zrobię. Dzisiaj miałam pierwszy od połowy czerwca skurcz (wtedy dostałam dzień po ślubie już chyba z przemęczenia), więc się cieszę, niech zaczyna ta macica ćwiczyć 😊
Dziękuję Wam jeszcze raz za wsparcie 😘VianEthel2, sunshine03, madziorek86, blair., Arashe, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Sunshine - swietnie, ze maluch rosnie! Na pocieszenie powiem Ci, ze ja wazylam 2600, a pare miesiecy pozniej mialam nóżki jak parówy.
Lami - bardzo sie ciesze, ze u Ciebie lepiej :* Pochwal sie nam zdjeciem pokoju Ninki jak skonczycie
Przed chwila wpadla polozna i powiedziala „Pani Moniko, dzwonili z labolatorium, wyniki sa ok, nie trzeba bedzie robic zastrzyku” i wyszla. Mieli mi robic bete i progesteron, wiec nie wiem o jakim zastrzyku mowa, ale jak ok to ok, ciesze sie.
przedszkolanka:), sunshine03, Beti82, Lami, Niezapominajka2, Rodzynka, Ani0nka, Wik89, Magda - mbc, Szczęściara, blair., Dośka, tęczova, Arashe, Słoneczko123, madziorek86, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Beti ,Domi buhahahha no nie mogę z Was😂😂😂😂
Kark mendo dobrze,że jestes! Jakos Ci może wybaczymy ten poemat😂
Meggs dobrze Ci😊
Sunschine no i pięknie rośnie ,nie każda rodzi duże dzieci, sama cos o tym wiem
Anionka ja dzisiaj po lodzie i pyyyyysznym obiedzie teraz (ale fajny,lekki) zaraz zmierzymy cukry .
Aa nie wiem czy sie chwalilam ale będę miala darmową sesje ciążową 😍 kobietka mnie wybrała z chetnych😊sunshine03, Nikodemka, Beti82, Meggs, Ani0nka, moyeu, blair., tęczova, Słoneczko123, madziorek86, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Dośka wrote:Ja w Poznaniu też nigdy nie mogłam go dostać, zawsze online 😉
-
Dziewczyny mam wyniki:
Aptt: 27,4 (27,3-40,9)
Pt: 9,5 (8,6-12,8 )
Fibrynogen: 3,66 (2,0-4,0)
Homocysteina: 3,6
Znów mi wywaliło TSH...
TSh: 2,79
FT3: 4,79 (3,1-6,
Ft4: 1,32 (0,93-1,7)
Ktoś powie czy są w miarę? D tego jak zawsze podwyższone cholsterole...
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy