Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona, a ja wiem, że dacie radę, tylko potrzebuje Twój mąż chwili czasu. Zgodził się na badania, a zapierał się przed tym nogami i rękoma. Musicie mieć konsultacje i plan. Tu jedna kwestia to trudności z zapłodnieniem. Druga ważniejsza tak naprawdę czysto zdrowotna - może coś się dzieje i trzeba się tym zająć dla jego ogólnego stanu zdrowia.
Na pewno przez to przejdziecie i osiągnięcie cel.Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nona mamy podobne wyniki u meza tyle ze morfologia 1,8%, ale jak wiecie to tez ponizej normy. Do tego ruch troche ponizej normy i ilosc tez. Takie wyniki byly w styczniu i kwietniu/maju. Androlog zlecil szczegolowe badania hormonów i badania na wykluczenie bakterii i wirusow (zostaly wykluczone). Z uwagi na niskie fsh (miescilo sie w normie ale bylo na poziomie ok 4,4 a norma do 11 chyba) zlecil CLO, do tego witamina E, glutation 3000, rutinoscorbin i folik. Poki co po 6tygodniach kuracji fsh bardzo ladnie wzroslo, ja tez widze roznice w wygladzie spermy. Na razie dalej bierze clo i witaminy, za dwa tyg robi ponownie wyniki nasienia. No zobaczymy czy to cos pomoglo. Ciazy poki co nie ma no ale wiem ze trzeba sie uzbroić w cierpliwosc. Jak nie pomoze to pewnie bedzie mial zaleconą operacje zylakow (stwierdzone w jednym jadrze podczas usg).
No to tyle o nas. Wiem, ze przykro gdy wyniki takie kiepskie, takze tule Cie mocno. Ale zregenerujcie sie psychicznie i sprobujcie jeszcze konsultacji u androloga. BuziakII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 11:33
Wik89, Lami, Cytrynowy sok, tęczova, Biegającą-mama, Ani0nka, fiorella82, Słoneczko123, Dośka, tere-fere, przedszkolanka:), Szczęściara, VianEthel2, alex0806, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Nona z tego co wiem testosteronu nie można podawać przy staraniach przynajmniej nam tak powiedział androlog bo upośledza nasienie, mój mąż przy niskim testosteronie brał clo ale tu jest problem chyba bardziej z morfologia u was wiec może tak jak piszą dziewczyny l-kreatynina, maca, i fertilman
Nikodemko a wy odebraliście te wyniki 2 męża ? Byłam ciekawa czy była różnica między typu a pierwszymi -
nick nieaktualnyNona, nie poddawaj się, takie wyniki to nie wyrok, choć wiem że potrafią zdołować. Mój miał morfologię 10 %, a po trzech miesiącach zmian, extraspermie, witaminach, morfologia 1%. Totalnie bez sensu, a no i ruchliwość postępowa 5,a lepkość jakaś koszmarna jakby w kleju pływały. Do tego asmtatyk, więc ACC mogłoby go zabić. Zaczął brać fertilman, cit C w końskiej dawce, magnez, cynk i miał się zbadać w lipcu, ale już się nie zbadał. A i rzucił palenie...tylko tak się z ciąży ucieszył że zaczął znów popalać.
-
Kozgo - a wlasnie! Odebral i wygladaly praktycznie identycznie jak te poprzednie, byly jakies niewielkie roznice w niektorych parametrach na lepsze, w niektorych na gorsze, ale ogolnie to samo. Uplynnienie bylo 45 minut, wiec byla poprawa.
Maz twierdzi, ze zaszlam tylko dlatego, ze usnieto polipa, ktory wszystko blokowal, ale mi sie wydaje, ze zagralo tez to, ze naprawde popracowal nad tym uplynnieniem. Sama widzialam roznice w spermie.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Domi ale bosko! Gratulacje. Super że Ci sie udało urodzić naturalnie i to tak szybciutko. Zazdroszczę. Szymuś przepiękny. Ja przypuszczam że Jula też urodzi się z taką czupryną, bo my oboje z mężem mamy ciemne, gęste włosy. Chociaż to nie zasada. Boski malutki i nie w sumie taki malutki. Niezły pyzolek. Już jesteście razem czy dalej na noworodkach?
U nas już od piątku żadnych przygòd z tętnem, nawet przy mocniejszym stawianiu macicy. Bo wiecie co? Ja wczoraj rodziłam xd tzn pròbowali mi wmòwić że rodzę. Wieczorem miałam ktg i przybiegły po jakimś czasie bo co 4 minuty podobno miałam mocne skurcze ponad 100% ja to czułam, ale w sumie przez caly dzień mi się tak brzuch stawiał i nic się nie nasilało. Najlepsza rozmowa z lekarką. Mowi że już nie hamujemy porodu. Ja na to że przwcież ja nie rodzę. No ale ma pani skurcz na skurczu. Ale nie rodzę. A ta że się jeszcze przekonamy 😋 takim sposobem przespałam cały poròd. Tylko rano położnej powiedziałam że nie urodziłam jakby co xdtęczova, tere-fere, Pestkaa, Lami, Rodzynka, Cytrynowy sok, Arashe, madziorek86, blair. lubią tę wiadomość
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
Hej
Nona no i było,to najważniejsze!
A mężowi Możesz podrzucać brazylijskir,pestki dyni,troche zdrowego żarelka bo to też nie zaszkodzi
Wiki trzymam za Was kciuki by za te dwa tygodnie nie bylo potrzeby już ponawiania wyników ani zabiegu męża!
Inga sprawdz u innego lekarza lub za kilka dni,spokojnie
Kark udanej zabawy!
Ja dzisiaj mam obiad gotowy, ogolnoe luzy więc wstawiam pierwsze luźne pranie-moje rzeczy,pieluchy, lekkie kocyki,niechodki. Po przeanalizowaniu stwierdzam iź mnie porąbało z ilością ciuszków na 56-62😂😂
Nikodemko nie waźne co,waźne że udało sie!
Julka to nieźle 😀 przygotowuje sie organizm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 08:36
Nona lubi tę wiadomość
-
Inga spokojnie. Wdech wydech. Nie skreślaj jeszcze tej ciąży pójdź za kilka dni. Trzyma za Ciebie kciuki.
Jak chcesz napisz na priv. Pierwsza moja ciąża okazała się pustym jajem płodowym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 09:02
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
[QU,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:30
-
U,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:30