Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik, jak w tym cyklu się nie uda (czego bardzo Ci nie życzę i ciągle trzymam kciuki ✊😘) to spróbuj "odpuścić" tak na maksa. Przestań mierzyć temp, robić owulaki, przestań liczyć dni cyklu, zrób coś dla siebie, spędź z mężem miło czas, a głowa odpocznie i będzie Ci lepiej ☺ Mój obecny cykl tak właśnie wygląda. Dużo też daje brak wizyt u gina. Jak Przedszkolanka zapytała czy u mnie jakies 6-7 dpo to akurak wiedziałam, że tak moze1 być, bo dzień wcześniej spojrzałam w apkę, ale jakbyś mnie zapytała który mam dc to bym Ci nie powiedziała haha nawet nie wiem kiedy ostatnią @ dostałam ☺ i też mam gorsze dni, ale już nie tak często i nie tak intensywnie ☺ i jest mi z tym dobrze.
Alex, u mnie to na pewno nie ciąża, bo dlaczego miało by się akurat udać w 26 cs. Już niczego nie oczekuję, bo wiem, że przede mną być może długa droga.. -
Beti podwójna szansa jest musi się udać
Wiki u nas testosteron był poniżej normy i potem doszedł do połowy niestety po odstawieniu znowu spadl u męża zdiagnozowali niedomoge przysadki mózgowej i tego się nie leczy wiec cud ze się udało wierze ze wam tez się uda do wtorku trzymam zaciśnięte kciuki;)
Nikodemka co do tych badań to przynajmniej pewność ze wiarygodne są mimo ze darmowe.
Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Sloneczko - Czuje, ze z tego odpuszczonego cyklu beda dzieci A taki bol i ja mialam, nie wiem czy pamietasz. Wlasnie podczas kichania i przy zmianie pozycji... tez myslalam, ze to torbiel, ale wszystko bylo ok. Raz mialam taki dziwny bol kiedy zrobil mi sie ten „zbiornik” z plynem w macicy, ale to byl jeszcze inny rodzaj. Czekam na Twoj test
Wik89 lubi tę wiadomość
-
A ja rozpoczynam dziś 29 tydzień ciąży 🙈
blair., Wik89, Cytrynowy sok, viki_31, Słoneczko123, Dośka, Arashe, Nona, tęczova, przedszkolanka:), sunshine03, madziorek86, tere-fere lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
viki_31 wrote:dziewczyny czy robiłybyscie test Nifty przy biochemi 1;600? z usg wynikaze wszystko ok tylko z krwi nie bardzo.
Koleżanka ktora przeszla przez to niedawno twierdzi ze to naciąganie na kase...sama nie wiem. -
Nona wrote:Ja bym robiła Sanco. Mam pytanie, miałaś iui i in vitro ze wzgledu na morfologie męża 1%? Bo mój ma 0%....
-
rzepakowepole wrote:Zależy przy której trisomii.
-
Dziewczyny bardzo Wam dziekuje, jakos od razu mi razniej jak Was czytam😊
Kozgo dzieki za info! Maz pod koniec siernia robi kolejne badania nasienia z testem hba i zobaczymy co dalej
Sloneczko, wiem wiem, ja tak na wiosne w ogole nie mierzylam temp i po prostu sie staralismy. Ale od trzech miesiecy jestem na stymulacji i wtedy no to nie da sie odpuscic za bardzo. Moj gin powiedzial ze mam zrobic jeszcze kolejny cykl na stymulacji (drugi raz letrozolem/aromkiem) ale wlasnie nie wiem czy nie odpuscic po prostu. Niby lekarz radzi ze jak maz jest na clo i ma lepsze wyniki to warto zmaksymalizowac szanse. No zobacze.
A za Twoj odpuszczony cykl trzymam mocno kciuki! To ciagniecie w jajnikach brzmi bardzo obiecujaco. Czy testujesz ze mna i Cytrynowymsokiem we wtorek?
Cytrynowy kciuki!Cytrynowy sok, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik, ja zza Ciebie też trzymam kciuki i to bardzo 😘
Jakbyście się zdecydowali na inseminacje to zróbcie sobie jeden cykl przed na luzie, a będzie Wam lepiej ☺ Chociaż wiem, że nie dojdziecie do tego momentu, bo ida się wcześniej 😊
Testuję w czwartek choć i tak nie wiem po co.. Tęczova, testujesz ze mną? Razem oblewamy urodziny Niezapominajki? 😁Wik89 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 12:42
Słoneczko123, alex0806, Beti82, Nona, Wik89, tęczova, blair., Cytrynowy sok, tere-fere lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Sz,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:30
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyviki_31 wrote:dziewczyny czy robiłybyscie test Nifty przy biochemi 1;600? z usg wynikaze wszystko ok tylko z krwi nie bardzo.
Koleżanka ktora przeszla przez to niedawno twierdzi ze to naciąganie na kase...sama nie wiem.
Ryzyko jest tak naprawde małe i byłam dosyć spokojna o wynik, ale gdybym jeszcze raz podejmowala decyzje to zrobiłabym dokladnie tak samo, bo to mi dało spokój na całą ciążę, a to nie ma dla mnie cenyviki_31, Nona, Beti82, blair. lubią tę wiadomość
-
Beti wiesz że w moim cyklu myślałam że była owu dwa dni wcześniej. Nawet nie wiedziałam kiedy ma przyjść małpiszon.
Kochana a powiedz mi czemu myślisz że masz słaby śluz i plemniczki nie żyją długo?? Robiłaś jakieś badania pod tym kątem??
Ja i tak trzymam kciuki..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
sunshine03 wrote:ja mialam podobny wynik i robilam sanco. Wszystko wyszło ok.
Ryzyko jest tak naprawde małe i byłam dosyć spokojna o wynik, ale gdybym jeszcze raz podejmowala decyzje to zrobiłabym dokladnie tak samo, bo to mi dało spokój na całą ciążę, a to nie ma dla mnie ceny -
Skończyłam prasowanie można pakować torbę
Patrzcie jakie mam cudowności z primarku pokazuje moje ulubione
Muślinowe pieluszki:
Ręczniczek unicorn, nawet ma ogonek
Słoneczko123, sunshine03, tęczova, OlivkowaMama, Ani0nka, Dośka, przedszkolanka:), Beti82, blair., Cytrynowy sok, Meggs, madziorek86 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵