Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Tęczova ale Ci dobrze!🤗
Szczesciaro dopiero odebrałam- dziękuje za paczuszkę!!😍😘😘
Dośka milego odpoczynku!
Słoneczko przeziębienie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 18:50
Szczęściara, Dośka, tęczova lubią tę wiadomość
-
[Q,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:31
-
To która zawsze pisala ,ze z niej leci? hhahahha
Teraz sie żadna nie chce przyznac hahahhaha -
Beti, ja pisalam, ze nie mam tez dopytywalam lekarki o sluz, mowila mi zawsze przy monitoringu, ze jest w srodku, wiec jest git.
-
Nikodemka wrote:Beti, ja pisalam, ze nie mam tez dopytywalam lekarki o sluz, mowila mi zawsze przy monitoringu, ze jest w srodku, wiec jest git.
-
Słoneczko123 wrote:Beti, u mnie kilka razy się zdarzyło, że śluzu płodnegi było naprawdę sporo. Podczas brania Clo praktycznie nie było go wcale. W tym cyklu niewiele ☺
tęczova lubi tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Hahaha 😀 Ale ja jeszcze kojarzę, że któraś właśnie pisała, że ją dosłownie "zalewa" śluz płodny. Przyznawać się raz dwa 😀
Nona lubi tę wiadomość
-
Hahaha, że mnie się lało tylko raz przy tym całym mixie co sobie serwowałam przez te dwa/trzy miesiące. Ale tam chyba było wszystko, wiesiołek, syrop wykrztuśny, i mnóstwo procentów, więc mogę też twierdzić, że to z przedawkowania albo po prostu z nietrzymania moczu przez alkohol 😂
Ale cykl wcześniej chociaż było tak sobie, to lekarka też twierdziła, że ładny śluz płodny.
Ja jestem zwolenniczką teorii, że plemniki muszą "dojrzeć" w macicy, dlatego lepszy bzyk dzień przed niż w samą owulkę. Jestem pewna, że z niego mamy kluseczkę. Pisałam Wam wtedy, że robię dziecko po pijaku, bo inaczej coś nie idzie.tęczova lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Hahaha, że mnie się lało tylko raz przy tym całym mixie co sobie serwowałam przez te dwa/trzy miesiące. Ale tam chyba było wszystko, wiesiołek, syrop wykrztuśny, i mnóstwo procentów, więc mogę też twierdzić, że to z przedawkowania albo po prostu z nietrzymania moczu przez alkohol 😂
Ale cykl wcześniej chociaż było tak sobie, to lekarka też twierdziła, że ładny śluz płodny.
Ja jestem zwolenniczką teorii, że plemniki muszą "dojrzeć" w macicy, dlatego lepszy bzyk dzień przed niż w samą owulkę. Jestem pewna, że z niego mamy kluseczkę. Pisałam Wam wtedy, że robię dziecko po pijaku, bo inaczej coś nie idzie.
Lami wygrałas -
nick nieaktualny
-
Ja to grzeszę ostatnio z żarciem... nie zjadłam wszystkiego, z 4 zjadłam 2.5 pancakesa ale i tak mnie zasłodziło ;p resztę skończył mąż;p
Ja faszerowałam męża macą ale później już zapominał brać. Co do śluzu to miałam dzień lub dwa w trakcie cyklu tak ze mnie dosłownie zalewało, gin też po sluzie w środku mówił że coś się kroi. A i tak wspomagalismy się conceive przy tak intensywnych staraniach bo u nas było cały cykl co 2 dzień.przedszkolanka:), Szczęściara, Nona, blair., Meggs, Ani0nka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵