Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla mnie pojęcie "śluz płodny" jest podobnie nierealne jak jakieś krasnoludki
Beti82, Nona, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Beti ja w tym cyklu pisalam, ze mnie zalalo plodnym 😄
Ogolnie mam tak, ze w niektorych cyklach mam sluz plodny nawet przez pare dni, w innych pol dnia max albo i to nieNona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 11:34
Słoneczko123, fiorella82, Ani0nka, Nikodemka, przedszkolanka:), blair., Wik89, madziorek86, Cytrynowy sok, tęczova, Domi_tur, Magda - mbc, Meggs, Beti82, Dośka, Pestkaa, Niezapominajka2, alex0806, Szczęściara, Arashe, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Nona, bo kobiety to wcale nie jest słaba płeć. Jesteśmy często bardziej uparte i zdeterminowane w dążeniu do celu. A Ty jesteś tak mega fajną babką, że jakbyś się poddała to chętnie bym się do Ciebie przyjechała i skopała tyłek 😀 Wiem, że do Ciebie wkrótce też zaświeci 🌞 Głowa do góry, pierś do przodu i walcz. Pamietaj, nie jesteś sama - masz nas 😘
Wik89, Nona, tęczova lubią tę wiadomość
-
Nona, nie ma zadnego poddawania sie! Bedzie ciaza i to jest pewne, tylko trzeba pokonac przeszkode. Kazda z nas jakas miala/ma, ale one sa po to, zeby sie ich pozbywac
Nona lubi tę wiadomość
-
Nonka, dobrze, że Beti miała rękę na pulsie!
Muszę trochę znowu poczarować. Beti, ostatnio Nikodemka dostała połączenie kija i marchewki, jako że blokowała kolejkę na rezerwacjach. Od razu poskutkowało! Przyszedł czas na Ciebie! Dostaniesz pierwsze miejsce na ciężarówkach! Będziesz mogła dodać jakie tylko chcesz emotikony!
Oczywiście tak naprawdę kieruję prośbo-groźbę do wszystkich, bo ileż na tę Fiorelkę naszą mają dudnić te trąbki i świstać jej fajerwerki koło uszu?! No dajcie już spokój! Więc bardzo proszę o odbieranie swoich rezerwacji!Słoneczko123, Nikodemka, fiorella82, Nona, Cytrynowy sok, Beti82, Magda - mbc, Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nona i cale szczescie, ze Beti napisala (Beti 💓👍), kurcze Ty sama dajesz tu nam zawsze takiego pozytywnego kopa, super umiesz podniesc na duchu, takze wierze, ze i Tobie wroci zapal i pozytywne myslenie! Czasem sa jakies przeszkody i wiadomo ze jest smutno i trudno, ale nadzieje zawsze musimy miec
inie biore pod uwage, ze moze Cie tu zabraknac!
Słoneczko123, Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Muszę się Wam wyżalić. Tak sobie spiekłam dupę, że nie dam rady zrobić "było". Ałałał
Wik89, fiorella82, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
BYŁO!
tak bardzo chciałam to napisać 🙈Nona, Meggs, Wik89, Beti82, Domi_tur, Dośka, przedszkolanka:), Pestkaa, Cytrynowy sok, Lami, alex0806, tere-fere, Słoneczko123, Szczęściara, madziorek86, tęczova, Arashe, Ani0nka, Nikodemka, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Magda, super!
Tęczowa, ja jestem blada jak ściana i zawsze sobie Spale tyłek i wszystko inne. Znam ten ból.
Dziewczyny, ja dziś oddaje mocz do badania bo ostatnio mi wyszły liczne bakterie i od środy do soboty byłam na furaginie i vit c. I lekarka kazała powtórzyć. Trochę się martwię, ale na moim etapie ciąży, to już chyba nie jest bardzo groźne? -
nick nieaktualny