Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
sunshine03 wrote:przeciwciała anty D to jeśli dobrze się orientuję to badania na przeciwciała rh , a nie hiv. To zupełnie inne badanie
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:To co ta franca mi dała?? Mówiła że jak mam HIV z poprzedniej ciąży to da mi teraz Przeciwciała.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:W każdej ciąży raczej powinno się osobno robić HIV. Przecież można się zarazić. Dziwna lekarka. Będzie musiała nadrobić to badanie
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualnySzczęściara wrote:Właśnie zdziwiłam się ale zapytała czy mam tego samego partnera co wtedy to w tej też powinien być ujemy. Może da mi jeszcze przed porodem. Jak nie to zrobię wojnę.
Pytanie o ojca mogło mieć sens odnośnie konfliktu serologicznego.
HIV trzeba zrobic w 1. i 3. trymestrze, więc to i tak nie jest moment na to. W szpitalu przy porodzie chcą mieć wynik hiv z 3.trymestru. Nie uznaliby wyniku z 2.trymestru
Także myślę, że wszystko jest w porządku tylko się nie zrozumiałyście
skierowanie na hiv dostaniesz w swoim czasie, w 3.trymestrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2019, 10:25
-
Nikodemko a dużo tych plamień? Bierzesz luteine dopochwowa? Ona może podrażniać nadżerke. Mi też dr W mówił jak miałam plamienia na rano że one sa od tego że szyjka leżąc jest inaczej ułożona i ten śluz ktory normalnie spływa to tam zalega i może po dłuższym zaleganiu podrażnić nadżerkę i stad plamienia. Ja jednak przeszłabym na dupka albo lutke podjęzykowa żeby tam nic nie gmerać. Jutro masz wizytę juz to pewnie dowiesz sie wiecej i lekarz uspokoi.
-
Nikodemka wrote:U mnie znowu plamienia od razu po przebudzeniu
Strasznie bym chciala byc juz na koncu ciazy, wiedziec, ze ja donosilam...
Boje sie.
Nikodemko kochana, z tego co wiem masz mięśniaka. Przez tę burzę hormonalną związaną z ciąża może pewnie podkrwawiać. Ale to się zmieni,a dzidziuś jest bezpieczny. Jego to krwawienie nie dotyczy. Bądź spokojna. Wszystko się ułoży. To tylko chwilowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2019, 11:16
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
nick nieaktualnySzczęściara wrote:Rzepakowepole no tak powiedziała mi że teraz nie ma konieczności robienia. Może dadzą mi w 3 trym.
Sun nie mamy konfliktu bo mamy (plusowki) -
Nikodemko wspolczuje ale sprobuj sie nie stresowac (wiem, latwo powiedziec), bo na pewno jest tak jak pisze Kasztanek! Jutro na szczescie masz lekarza. Sciskam😘
Sloneczko czekam na Twoje testowanie!
Cytrynowy no szkoda ze ta glupia malpa przyszlaja juz nie mam slow.. ale moze w tym cyklu sie uda, kciuki✊✊✊
U mnie nijak, raczej przedokresowonie wiem jaka temp dzis bo nie zmierzylam.
Domi to suuuper ze wszystko dobrze u Was! Powodzenia z MaluszkiemCytrynowy sok lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Meggs - na szczescie mniej niz ostatnio. Biore dopochwowa. Zagadam jutro o zmiane.
Wiem, ze plamienia moga byc normalne i nie swiadczyc o niczym zlym, ale tez moga nie byc niczym dobrym. Probuje nie myslec o najgorszym, ale latwo nie jest.
Czy lekarz badal Was na tym etapie wziernikiem? W szpitalu ta lekarka powiedziala mi, ze jest na to za wczesnie, a wtedy moze wiedzialabym czy to nadzerka powoduje te plamienia... -
Kasztanek - moj miesniak nie moze powodowac krwawien, znajduje sie na zewnatrz macicy. Z jednej strony szkoda, bo wtedy znalabym przyczyne i nie martwilabym sie, ze zarodek jest zagrozony.
-
Nikodemka wrote:Meggs - na szczescie mniej niz ostatnio. Biore dopochwowa. Zagadam jutro o zmiane.
Wiem, ze plamienia moga byc normalne i nie swiadczyc o niczym zlym, ale tez moga nie byc niczym dobrym. Probuje nie myslec o najgorszym, ale latwo nie jest.
Czy lekarz badal Was na tym etapie wziernikiem? W szpitalu ta lekarka powiedziala mi, ze jest na to za wczesnie, a wtedy moze wiedzialabym czy to nadzerka powoduje te plamienia...Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie wszystko ok.
Teraz mała zagadka co to może być?? 😁😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2019, 17:59
OlivkowaMama, Pestkaa, Wik89, Cytrynowy sok, blair., przedszkolanka:), Arashe, Dośka, Lami, Meggs lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )