Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nadrobię poźniej,mam od rana urwanie i mega pecha!
Ale Wy wiecie wszystko,mamy 45 min.na decyzje. Opisze pokrótce:
.2 miesiace temu maz naprawial w aucie klimatyzacje(dziura+nabijanie),koszt nie maly.. ona chodzila ale z kazdym dniem uzywania coraz slabiej. Teraz w trasie zauwazylismy ze niestety w ogole nie dziala..maz byl dzisiaj z reklamacja (dodam,ze nie dostal paragonu) i mechanik powiedzial ze jesli wyjdzie rzecz ktora sprawdzal (chlodnica)i ona bedzie ok to musimy znowu zaplacic bo nie sprawdzi charytatywnie a naprawi tylko jak czesc okaze sie wadliwa (w co niestety watpimy,bo czesc na 99% jest ok). No i mamy teraz problem,czy jechac to sprawdzac i brnąc dalej czy odpuscic ..mąż mega wkurzony bo sie wahaliśmy i wyrzucilismy 1200 zl.do smietnikagościu ciezki do jakoegokolwiek porozumienia.. co mowi prawo w tym temacie?
-
Przedszko, słowo klucz jak nie ma paragonu - skarbówka
kiedyś nam drugi raz regenerowali turbinę, a wcześniej coś spieprzyli, do czego się przyznawali
Beti82 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Przedszko kurcze, trudna sprawa
my mieliśmy taką sytuację z rozrządem 2 razy u tego samego mechanika, naprawiał w ramach gwarancji. Ale nie po 2 miesiącach tylko praktycznie z dnia na dzień, 2 razy wada części była i dopiero za trzecim razem wytrzymała, bo zamówił inną.
Ja o acard będę pytać gina w środę, bo na razie jeszcze biorę. Też przypuszczam, że będziemy niedługo odstawiać. Ale wtedy to chcę chodzić co chwila do niego i sprawdzać przepływy, bo się boję. Heparyny cały czas 0,4 biorę.
Ale zrobiłam dzisiaj pyszne leczo z cukininormalnie cud miód, będę jadła cały dzień bo gar jak dla wojska
Mąż dzisiaj ma 2 zmianę to też pewnie ze 2 razy jeszcze zje zanim pójdzie do pracy
PierwiastkaZuza lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Siurek bedzie
tęczova, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Tak! Tak będzie synuś😊😊😊
alex0806, tęczova, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), sunshine03, Domi_tur, Arashe, Niezapominajka2, Magda - mbc, Dośka, Beti82, madziorek86, Ani0nka, Pestkaa, Nikodemka, blair., Meggs, Wik89, XxMoniaXx, Nona, fiorella82, OlivkowaMama, Słoneczko123, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
przedszkolanka:) wrote:No on sie upiera,ze maz dostal wydruk z maszyny (i owszem,ale tam bylo tylko ile czynnika zostało zużyte) i w sumie o to problemu nie robi tylko o to,że on noc za darmo nie sprawdzi bo wedlug niego jest wszystko ok 😐“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Szczęściaro, ja nic nie widzę na fotce, ale gratuluję siurka 😁
Szczęściara lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemka wrote:Meggs - na szczescie mniej niz ostatnio. Biore dopochwowa. Zagadam jutro o zmiane.
Wiem, ze plamienia moga byc normalne i nie swiadczyc o niczym zlym, ale tez moga nie byc niczym dobrym. Probuje nie myslec o najgorszym, ale latwo nie jest.
Czy lekarz badal Was na tym etapie wziernikiem? W szpitalu ta lekarka powiedziala mi, ze jest na to za wczesnie, a wtedy moze wiedzialabym czy to nadzerka powoduje te plamienia...
rozumiem Cię doskonale. I zapewne sama bym panikowała.
Miałam jeden 'incydent' z zabarwionym śluzem przez 1 czy 2 dni na początku ale okazało się po rozmowie z lekarką że w środku nie widzi co mogłoby być przyczyną i przy rozmowie wyszło że prawdopodobnie było to poktóre było dzień wcześniej.
Już nigdy się ten incydent nie powtórzył mimo
Trzymam kciuki za jutro żeby wszystko było idealnie a ty mogłaś się uspokoić
Ja wizytę mam dzisiaj dziewczyny, Omówienie wyników PAPPA wraz z usg i wyliczenie ryzyk. Wiem tylko że PAPPA wyszła dobrze, usg też. Jak przyszły wyniki byłam na wakacjach więc tylko taką informację mogłam dostać przez telefon. Reszty dowiem się dzisiaij więc siedzę jak na kolczastej poduszce czekając na 16:20. Nie wiem co bardziej mnie zżera... czy ciekawość (żeby zobaczyć znowu maluszka, jak mu bije serduszko i się cudownie rusza no i jak urósł od naszego ostatniego spotkania) czy niepewność (czy oby napewno jest wszystko dobrze).❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
tęczova wrote:Wydruk z maszyny to nie paragon. Nie znoszę mechaników, nie ma chyba żadnego uczciwego, albo przynajmniej my nie trafiliśmy. Ja bym pojechała się kłócić, widocznie nie sprawdził dobrze, skoro po 2 miesiącach jest lipa.