Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko tak mi Cię szkoda, niestety wiem doskonale co to za katorga, jak się nie wie na czym stoi na początku ciąży. Weź sobie większą dawkę magnezu, no spe jakąć i leż dużo. Jak jutro masz wizyte to super, szybko się dowiesz co tam w trawie piszczy i będziesz spokojniejsza.
Mi ostatnio mechanik bezczelnie powiedział że jak chcę paragon to będę musiała dopłacić kilka stów podatku...
Szczęściaro - przecież od razu widać że to porządny siras! haha gratulujęSzczęściara lubi tę wiadomość
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
Szczęściaro, gratuluję synusia!!! 💙 A już się nam drużyna wyrównała prawie, a tu znowu chłopak! Ale jakoś u Ciebie się czuło od początku małego przystojniaka 😊
Arashe, a Tobie gratuluję donoszonej ciąży. Ciekawe kiedy nasza forumowa niespodzianka wyznaczy sobie czas na rozpakowanie 😊 Córa mówiłaś, że jakoś w terminie się zdecydowała przyjść na świat?
Domi, cudownie, że wracacie do domu. No to ahoj przygodo. Dbajcie o siebie w trójkę 😊Szczęściara, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Domi_tur wrote:😂😂 Magda, właśnie brałam prysznic, popatrzyłam na swoje zjechane krocze i zastanawiałam się, czy jeszcze kiedyś będzie mi dane uprawiać fajny seks 🙈
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Mówicie, że Domi się nie myli? Szykuję macicę na bliźniaki
przedszkolanka:), Wik89, Cytrynowy sok, fiorella82, blair., Domi_tur, Ani0nka, Słoneczko123, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Domi, super że wychodzicie.
Szczęściaro, gratulacje!! Macie już pomysły na imię?
Nikodemko, będzie dobrze, staraj się nie stresować 😘😘
Trzymajcie kciuki za nasza dzisiejsza wizytę u chirurga - dam znać po!Szczęściara, Pestkaa, Wik89, tęczova, blair., Słoneczko123 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
tere-fere wrote:Przedszkolanko potem przeczytam o co dokładnie chodzi, ale:
Tydzień temu M był na rozbieraniu silnika jako rzeznawca. Gość oddał auto do naprawy, po naprawie jeb, silnik padł. Gość chciał pozwać warsztat, podczas rozebrania silnika okazało się, że gość musiał wcześniej go przegrzać i wina gościa, nie warsztatu. I gość musiał zapłacić 500zł za rozbieranie silnika w celu ekspertyzy.
Wg mnie wezcie rzezcoznawce, M wziął za to patrzenie, robienie zdjęć i napisanie opinii chyba 150 albo 200zł, ale przynajmniej jest wtedy ktoś inny, kto widzi i jest z waszego punktu, a nie, ze gość coś wcisnie i jeszcze was naciągnie. -
Lami właśnie jeszcze niespodzianka Arashe😁😁
U mnie na darmo kiszonki nie szły 😂😂
Tęczova jak Domi powiedziała że będą u Ciebie bliźniaki to będą 😂😂
Madziu pisz od razu po wizycie. Kciuki.przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Moj mąź poszedł z moim szwagrem na ryby i piwo by przegadać i przemyśleć sprawę 😂
On by odpuścil,jeszcze chce do niego pojechac raz i w ostatecznosci postraszyć skarbówką więc zobaczymy.
Dziekuje Wam i Tobie Pestko za zobrazowanie sprawy z drugiej strony😘
Haha, Magda Jerzy jeszczw nie raz zgłodnieje w takich sytuacjach😂
No i kciuki trzymamy
Teczova Ty się smiej,ale te bliźniaki ciągle tu krążą aż wykrążą😀
Potwierdzam z tymi pryszczami i ich braku na chlopca!
Julka no wiesz? Ale bezczel! I jak sprawa się skonczyla?blair. lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Pestka, ja bym poczytała, ale ja jestem Twoją psychofanką 😂
Magda - mbc, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko - no nie wzieliśmy tego paragonu bo i tak sporo placilismy, a że to bezczelne to dopiero później do mnie dotarło ;P
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
A dodatkowo powiedzieliśmy mu na początku że ma tylko sprawdzić co nie działa i wtedy zadecydujemy czy chcemy robić. Jak mi zaśpiewał kwotę to powiedzielismy ze nie będziemy tego robić bo się nie opłaca, to nie nowe auto. To się oburzył że teraz jak on pół auta rozgrzebał to nam się nie opłaca nie naprawiać bo i tak sporo za samo sprawdzenie nam policzy...