Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:30
-
Słoneczko123 wrote:Dośka, miłego odpoczynku 😊
Dziewczyny, jak się dzisiaj źle czuję 😞 Mam taki katar, że oddychać nie mogę i do tego stan podgorączkowy 😞tęczova lubi tę wiadomość
-
[QUO, ,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:31
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 15:15
Słoneczko123, Dośka, sunshine03, Domi_tur, Beti82, przedszkolanka:), OlivkowaMama, Wik89, Szczęściara, blair., Pestkaa, Nona, alex0806, Kasztanek, Nikodemka, Ani0nka, Meggs, madziorek86, tere-fere, Cytrynowy sok, Arashe, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Beti82 wrote:Nie wiem dlaczego tak mysle to moje urojenia hah
Badanie chce zrobic ale moja gin musi byc w moja owu w szpitalu a to ciezko zgrac.Teraz na koniec sierpnia robie kolejne podejscie do tego badania.
Ja mam sluz kremowy prawie non stop.1 dzien jest plodny.A nawet pol dnia bo pozniej znowu wchodzi ten kremowy ☹
Wiec to jakies dla mnie ciezkie do pojecia hah skoro rano np jest plodny to co z tego jak juz wieczorem jest kremowy 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 15:17
Beti82 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova pieknie tam! I piekne serdelki 😄 A gdzie jestescie? Pisalas ale zapomnialam..
Poranny placz jakos mi pomogl, w koncu przestalam sie mazac, wyszlismy z domu popracowac w kawiarni a teraz ruszylam do babci na wies gdzie czesc rodziny spedza weekend. Bez sensu bo bede tam po 17 a jutro rano musze byc w Warszawie w pracy ale jakos tak poczulam, ze musze moze poogladac bociany dopoki jeszcze nie odlecialyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 15:56
tęczova lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 16:01
Wik89, przedszkolanka:), blair., Słoneczko123, alex0806, madziorek86 lubią tę wiadomość
[QU,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:31
-
Beti82 wrote:Nie wiem dlaczego tak mysle to moje urojenia hah
Badanie chce zrobic ale moja gin musi byc w moja owu w szpitalu a to ciezko zgrac.Teraz na koniec sierpnia robie kolejne podejscie do tego badania.
Ja mam sluz kremowy prawie non stop.1 dzien jest plodny.A nawet pol dnia bo pozniej znowu wchodzi ten kremowy ☹
Wiec to jakies dla mnie ciezkie do pojecia hah skoro rano np jest plodny to co z tego jak juz wieczorem jest kremowy 😂Beti82 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
A ja zawsze gmerałam i nigdy nie wygmerałam rozciągliwego. I też sobie wmawiałam brak płodnego, a potem brak owu. Do czasu, aż nie poszłam na monit a tam piękna owulka.
Też potrzeba trochę szczęścia w tym wszystkim, nie zawsze nawet silny wojak wbije się do jajeczka 🤷
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Ja nie mialam sluzu WCALE. Nawet odrobiny w cyklu, w ktorym zaszlam. W poprzednich pojawial sie nie zawsze, a jak byl to tyle, co kot naplakal.