Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti ale seks 2x w dzień przed owu to idealny czas. Pamiętaj ze plemniki potrzebują 6 h zeby dojrzeć. Zresztą one przecież w płodnym śluzie spokojnie do 3 dni sa w stanie przezyc. Wiadomka ze fajnie jakby czwartek/piątek się powtorzyło ale moim zdaniem nie ma co skreślać cyklu bo szansa jest spora 😊
Beti82, madziorek86, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Beti - pil ACC Optima, baaardzo duzo wody + witamina C+. Przed badaniem tez wypil ACC.
Beti82, Nona lubią tę wiadomość
-
[QU,ją 3 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:30
-
Znowu mam ktg i ja dalej rodze podobno xd haha 58399 godzina porodu xd tak to bym rodzic mogla, tylko zeby jeszcze szyjka drgnela 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 10:01
Lami, Ani0nka, madziorek86, tęczova, Słoneczko123, sunshine03, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
nick nieaktualny
-
Beti, a co do bzykania, to my w udanym cyklu bzykalismy najmniej ze wszystkich, bo tylko 5 razy i obstawiam, ze nie w owulacje tylko dwa dni przed i dzien przed. Szansa jest duuuza, tym bardziej przy dwoch pecherzykach
Nie ma w Tobie zadnego problemu, sprawdzilas to! Uda sie i koniec!Beti82, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Julka, ale w napięciu mnie trzymałaś do końca postu 😁 Już myślałam, że tam na śpiocha bez bólu urodziłaś czy jak. Całe szczęście, że z Juleczką się ustabilizował puls. Czekamy więc, aż postanowi rozpakować brzuszek 😊
Beti, no ja Cię proszę, nie nastawiaj się. Może owu była w nocy z środy na czwartek, więc byłoby idealnie. Teraz wdech i wydech. Z środy wieczór będzie Jezusek, a z środy rano siostra Jezuska.
A bociania kupa na męża Twego ramieniu to znak, że będzie po pachy w kupce przez te Wasze bliźniaki 😋
Nikodemko, jak się czujesz? O której masz wizytę w poniedziałek?
Ja mam pierwsza chyba typowo ciążową ciężką noc. Teraz chyba jest punkt kulminacyjny wysokości macicy i nie mam czym oddychać. Jeszcze zgaga, więc co godzinę musiałam się spionizować. W ogóle się śmiejemy, że odkąd dowiedziała się, że przyjdzie na świat między 19 a 22 sierpnia i że ktoś jej namieszał w gwiazdach, czyli będzie lwem a nie panną, to zmieniła się o 180 stopni. Wcześniej miała czkawkę raz na 2-3 dni, a teraz potrafi 3 razy w godzinię, co chwilę się tam rozpycha w brzuchu. Ja się z tego powodu bardzo cieszę, bo całe wczoraj co jakiś czas ją czułam, więc super. A nie czekanie czy łaskawie zapuka w środku nocy.
Beti82, sunshine03, tęczova lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Julia no to faktycznie dajesz poloznym zagwozdke! Moze to faktycznie juz tuz tuz:)
A ja mimo ze widze w wygladzie spermy poprawe to wiem ze z tego cyklu znowu nic nie wyszlo, mam typowe objawy przedokresowe (poza bolem piersi, po duphastonie w ogole ich nie czuje prawie ), nawet nie chce mi sie we wtorek testowac bo po co, po to zeby znowu zobaczyc biel... w tym miesiacu duzo serduszek i nic z tego. W sierpniu maz wyjezdza w moj 14-15dzien cyklu wiec juz czuje ze tez marne szanse. I skonczy sie lato, przyjdzie jesień, rozne stresy i nie wiem jAk ja to psychicznie dalej pociagne, pracujac w dwoch miejscach (od pazdziernika dochodzi mi znowu uczelnia). Jakos wiosna i lato pozytywnie mnie nastrajaly, liczylam ze sie uda, a tu nicII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Julka, nie rodz jeszcze gdzie tej kluseczce się spieszy
Beti szansa jest spora! Plemniki sobie wpłynęły i jajo pękło, u nas też co 2 dni i pykło. I to na dodatek był szybki seks bez leżenia i w ogóle. Taki "aby było". Nie myśl o tym, czekaj
Ja dzisiaj prasuję i zaczynam pakowanie. Coś mnie brzuch pobolewa dołem jak na okres, oczywiście o wiele słabiej. Ale jedna wrzesniowka już urodziła końcem lipca, wczoraj przez przypadek weszłam i widziałam, więc trzeba zacisnąć nogi.Beti82 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wik - o nie nie! Testujesz we wtorek, to mial byc nasz szczesliwy dzien. Nie rozpoznawaj nic po objawach, bo mozesz sie zdziwic
Lami - mam wizyte we wtorek na 15:30. Zrobicie mi z Niną najpiekniejszy prezent na 2 rocznice Slubu 19 sierpnia
My mamy dzis rodzinna impreze. Wujek mojego meza robi impreze niespodzianke swojej zonie na 40 urodziny. Zrobilo sie z tego takie male wesele, ale ja ide na spokojnie nażrec sie i posiedziec.tęczova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze jakoś dziwnie czuję jajniki. Jak nic nie robię jest ok. Jak tylko się przeciagnę, kichne lub zakaszle to cholernie kłują. Ból podobny do owu, ale jednak inny. Moze mi sie jakies torbiele porobiły i bolą..
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Kurcze jakoś dziwnie czuję jajniki. Jak nic nie robię jest ok. Jak tylko się przeciagnę, kichne lub zakaszle to cholernie kłują. Ból podobny do owu, ale jednak inny. Moze mi sie jakies torbiele porobiły i bolą..
Wik89 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sloneczko no to dobry znak chyba!!!
Dziekuje Wam za pocieszenie i kciuki ale czuje ze to naprawde nie to. Siedze i rycze. A mąż na pocieszenie mi powiedzial, ze nie moge sie tak przejmowac, ze nie moge codziennie o tym myslec. Swietnie. No ciekawe jak o tym nie myslec jak codziennie zaczynam od mierzenia temperatury i wziecia lekow hahah A ja bardzo rzadko mam taki nastroj jak dzis, ze placze, najczesciej nawet jak mi smutno to wcale nie mowie o tym mezowi (bo wiem, ze on sie obwinia i nie chce mu dokładać), dla swojego i jego dobra staram sie myslec pozytywnie. No nicII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
dziewczyny czy robiłybyscie test Nifty przy biochemi 1;600? z usg wynikaze wszystko ok tylko z krwi nie bardzo.
Koleżanka ktora przeszla przez to niedawno twierdzi ze to naciąganie na kase...sama nie wiem. -
Beti jak byś zobaczyła mój kalendarzyk to byś się zdziwiła jakim prawem wyszła z tego ciąża. Zaraz odkopie i pokaże Ci ile razy było.
Wiki przytulam Ciebie tak mocno jak potrafię🤗🤗
Słoneczko pamiętasz jak pisałam że ciągle czuję jajniki. Kciuki żeby to było to.Beti82, Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
hahah Szczesciaro to sie nazywa miec szczęście i trafić w jajo
Szczęściara, Wik89 lubią tę wiadomość