Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi, słowa mojej 6cio letniej chrześnicy - "to najsłodszy dzidziuś świata!"
przedszkolanka:), Domi_tur, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Przedszko, dziękuję 😘 tłuczemy się autokarem do hotelu, ble
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Rzepakowe - no wlasnie, dobrze, ze jestes w stanie to zrozumiec, bo nie kazdy tak ma. Nawet sobie nie umiem wyobrazic co ona musi przezywac... Na pewno potrzebuje czasu.
Ja juz wiem dlaczego tak rzadko widuje sie z tesciowa. Az sie zagotowalam. Zgadalo sie o porodach i jak powiedzialam, ze bede miala cesarke ze wzgledu na miesniaka, to malo nie wybuchla. Oczywiscie opowiadala sztandarowa historie, ze ona mimo zagrozenia zycia swojego i dziecka rodzila naturanie i wszystko bylo dobrze, ze cesarka to nie porod tylko operacja, ze wydaje mi sie, ze bedzie tak fajnie, a pozniej bede narzekac, ze mnie boli... No myslalam, ze mnie cos trafi. Tak jakbym to ja byla winna, ze mam tego guza. Rozmawialysmy z narzeczona brata mojego meza o badaniach w trakcie ciazy, to zebralysmy opie*dol, ze naczytamy sie w internecie, a pozniej wydajemy kase na prawo i lewo na lekarzy. Rece opadaja.. Raga . lubi tę wiadomość
-
Tydzień ☺
Nona, przykro mi, ale faceta zwykle da się wyprowadzić na prostą. Robił usg? "Wszytko się może zdarzyć (...) gdy tylko czegoś pragniesz, gdy bardzo chcesz". Głowa do góry 😘Nona lubi tę wiadomość
Nona - przykro mi, ale Teczova ma racje. Jesli bedzie mu zalezalo, to da sie cos z tym zrobic, a przynajmniej walczyc o to, zeby sie dalo. Jakis dobry androlog i do boju... Moze to zylak?
Staraczki - czy ktoras z Was nie ma jeszcze zawirusowanej przypinki od mamyginekolog? Chetnie ktorejs wysleNona lubi tę wiadomość
-
Nikodemko moja tak nie powie bo jej córunia miała dwie cc ale kp najmądrzejsza jest mimo że sama 3 razy nie karmiła 😂 najlepiej olać bo szkoda nerwów a jeszcze nie raz usłyszysz jej mądrości
Wiki a jak u Twojego meza z żylakami? Coś już wiadomo?Nikodemka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Najpierw urolog. Usg czy wszystko ok. Potem leki. Moze tedtosteron. Mozluwosci jest duzo. Salfazin jedt dobry ale to malo.
Polecam zestaw androvit, salfazin , acertin saszetki, drogi ale dobry profertil. I koniecznie MACA ale w proszku. Zobaczysz ze bedzie poprawa.Nona lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko, tak jestem jakieś 6/7 dpo. Wczoraj nawet kierownik pytał co taka słaba jestem. Dzisiaj mało nie przysnęłam, ludziom bym źle pieniądze wydała, strasznie słaba jestem tak od 13 do 17.. Czuję jajniki i lekki małpowy ból od czasu do czasu. Ale nie nastawiam się na nic.
Nona, przykro mi 😞 może spróbujcie diety z Akademii Płodności? Też zamierzam zacząć ją stosowac od następnego cyklu. Mąż poprawi wyniki i będzie bejbik, głowa do góry 😘 Ściskam mocno ❤przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
[Q,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:30
tęczova, Nona, Pestkaa, Magda - mbc, Ani0nka, madziorek86, Wik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość