Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:
-
Bardzo Wam dziękuję za dobre słowa, Lami-weź bo będę płakać 😭
Chodzę sobie tak do tego Grubaska małego, patrzę na niego i nie wierzę, że mój ci on 😂VianEthel2, OlivkowaMama, blair., Nikodemka, Pestkaa, Lami, alex0806, Meggs, Ani0nka, Rodzynka, przedszkolanka:), fiorella82, madziorek86, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
No nic, rezerwujcie sobie kawalerów. Mam tę przewagę, że za kilka tygodni pakuję Ninkę w wózek i będziemy kursować między Jerzykiem a Szymkiem i liczyć na strzałę Amora 😂
Moja pewnie będzie z tych mniej urodziwych, ale skoro po mnie będzie miała tylko uszy i piersi, więc wyrośnie chyba na ładną istotę 😂Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami tylko uważaj żeby ta strzała nie przebiła koła w furze Niny 😂😂
Swoją drogą jak Nina urodzi się z cyckami dużymi to żadna szansy nie będzie mieć😂😂alex0806, Arashe, Pestkaa, blair. lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczesciaro kiedy masz wizyte ? I bedzie wiadomo plec ?
-
Szczęściara wrote:Beti w poniedziałek. Jak ładnie zapozuje to się dowiem co tam noszę😁😁
-
Domi, pewnie teraz wszyscy ci mówią że miałaś zgagę w ciąży bo włosy takie długie:p A ja myślę że po prostu Szymuś tyle siedział u mamy żeby te włoski tak urosły!
Za to moja pewnie się urodzi łysa jak kolano, a ja mam zgagę okropną codziennie i w dzień, i w nocy. Dzisiaj od rana coś sprzątam, schylałam się itd. Żołądek mam w przełyku i zgagę gigant. Już nic nie pomaga, nawet tabletki na zgagę ;/ wczoraj spałam prawie na siedząco ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lami wrote:Po Domi to jakoś się tak czuło od początku, że tak będzie. Zadaniowo podchodziłaś, cały czas na nogach w ciąży, nie marudziłaś. Od początku porodu do końca twarda babka. Zazdrość! Fajny dajesz przykład 😊 No i całe szczęście, że Cię wczoraj przyjęli, a nie kazali jechać do Wałbrzycha np 😂
-
Szczesciaro, nie robią bo w szpitalu wychodzi książkowe może jak leżę u mojej doktor na prawym boku to coś uciskam a w szpitalu na lewym to jest ok... W środę lub czwartek pójdę na zapis do swojej i powiem, że chce na lewy i zobaczymy co wyjdzie.