Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
rzepakowepole wrote:Domi, nigdy tego nie pisze,bo noworodki są generalnie brzydactwami, ale Twój synek jest piękny! Niech całe życie Wam upływa tak jak poród! Jesteś dla nas symbolem tego, że może być spoko! Zdrówka!
Lami, Arashe, Wik89 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:nie kłam, mnie też pisałaś, że śliczny 🙈 mam dowód na insta 🤣
Magda - mbc, Lami, Wik89 lubią tę wiadomość
-
a ja mam dziś dzień rozpieszczania. Fryzjer, nowe buty (co prawda birkenstocki do śmigania z wózkiem, ale wiadomo, że butów nigdy dość) i jedzonki w nowej knajpie Beaty Sniechowskiej (wygrała 2 edycje masterchefa). Uwielbiam soboty 😍
Lami, Beti82, Szczęściara, Pestkaa, przedszkolanka:), Wik89, blair., alex0806, Domi_tur, Dośka, Biegającą-mama, sunshine03, Meggs, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Buahaha, widzisz Magda, bo teraz wyszło, że rzepakowepole ma takie same zamiary jak ja, kursować między Tobą a Domi 😂
Szczęściaro, mój wózek to może złapać szybciej flaka przez milion dziur na mojej wsi 😂 Przez pierwsze miesiące to chyba będę spacerować po ogródku tylko, żeby za dużo wstrząsów nie miało 😁Szczęściara lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Domi, gratulacje! Piękny Synuś 😍 Dzielna mama z Ciebie ☺
Nikodemko, cieszę się, że u Ciebie jest seeduszko i że już czujesz się lepiej ☺
Beti, czekam na Twoje bliźniaki! 😍😍😀
Fiorella, gratuluję ❤ niech kropek rośnie zdrowy i silny!
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i rozpoczętych tygodni ☺
Beti, będę testować 8.08 tak jak mówi Niezapominajka ☺
Nie odzywałam sie, bo miałam jakis gorszy czas. A od wczoraj jestem cholernie zmęczona... W pracy prawie usunęłam..przedszkolanka:), Domi_tur, Cytrynowy sok, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ma,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:30
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Beti, kupuj wszystko co ci się spodoba, a co! I to podwójnie. A za ostatnie zdanie dostaniesz kopa!
Chłopaki czekały na jajeczka, tego się trzymamy!Magda - mbc, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Betisławo przywołuje Ciebie do porządku. Wczoraj po wizycie tryskałaś energią a dziś co się dzieje?? Nie będę Ci dawać kopniakow bo jajeczka muszą powedrowac tam gdzie powinny..
Beti82 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Lami wrote:Buahaha, widzisz Magda, bo teraz wyszło, że rzepakowepole ma takie same zamiary jak ja, kursować między Tobą a Domi 😂
Szczęściaro, mój wózek to może złapać szybciej flaka przez milion dziur na mojej wsi 😂 Przez pierwsze miesiące to chyba będę spacerować po ogródku tylko, żeby za dużo wstrząsów nie miało 😁
Cudownie, bardzo bym chciala z Wami wózkować 😍💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Beti82 wrote:Magda ja tez dzisiaj zakupy.Stary mnie zabral i powiedzial,ze kupi co chce...
Chyba ma jakies poczucie winy
Ale co z tego jak czasu nie cofne.
Moje blizniaczki nie zaplodnione 😭💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Pochwal się później zakupami! I Lami ma racje, chłopaki jak złoto z tego będą! Ja w szczęśliwym cyklu duzo sie nie seksilam (juz mialm dosyc) i chlopak jest 💁🏻♀️
-
Ej dziewczyny poplakalam sie ze smiechu.Wracamy ze slubu a starego osrał jakis ptak...
Nie wiem co to było ale gołabek to nie byl 😂😂😂
Bo takiej wielkiej ptasiej kupy nie widzialam jeszcze.
Smieje sie z niego, ze go bocian osrał 😂😂😂😂
Dobrze mu tak.Szkoda ,ze w glowe nie dostal hahhaalex0806, Magda - mbc, sunshine03, Szczęściara, Lami, tęczova, blair., Pestkaa, przedszkolanka:), Wik89, Nikodemka, Kasztanek, Dośka, Słoneczko123, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Mała przerwa w wakacjach, Domi, poleciały mi łezki 😘
przedszkolanka:), Domi_tur lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
A ,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:30
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Heh. Też jesteśmy właśnie na weselu. Ale mam taką średnio przyjemną sytuacje. Jest tu też kuzynka mojego męża, która kilka miesięcy temu straciła ciążę w 6. miesiącu. Wiem, że bardzo to przeżyła i do dziś przeżywa. Dwa lata temu bawiliśmy się na jej weselu, od tej pory nie było dobrze kiedy pogadać, miałam nadzieję, że dziś będzie okazja i nawet próbowaliśmy. Ale czujemy się jakbyśmy zrobili coś złego, że jestem w ciąży i z małym dzieckiem. Nawet na mnie nie spojrzy, niechetnie się nawet przywitała. Bardzo to jest dla mnie przykre i trudne, choć wiem, że ona na pewno przeżywa i moje uczucia są w tej sytuacji mniej istotne.
-
Beto hahaha albo to karma albo znak na szczęście 😂😂
Teczova udanych wakacji!!
Słoneczko a Ty masz 6/7 dpo? Moze ta senność to dobry znak;)
Rzepakowe ciezka sytuacja. Dla niej pewnie bardziej bolesna, ale dobrze ze ja rozumiesz troszkę..wspolczuje jej straty..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 18:43
tęczova, Beti82 lubią tę wiadomość