Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Poszpiegowalam troszkę i widziałam Szymusia. Domi piękny synuś i jakie włoski ma. Cudo🤩🤩
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 12:23
Arashe, przedszkolanka:), Nikodemka, VianEthel2, Ani0nka lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
fiorella82 wrote:Zwalniam bliźniaki, Beti, special for you!!!
Mam fasolę. Ma 7 mm i cudne serduszko 😍😍🤔
W takim razie zostane tą jedną ,jedyną wyjątkową
Gratulacje wielkie
Termin na kiedy masz?Lami lubi tę wiadomość
-
Wklejam i tu mojego "chudego" Syna, co to prawie o hipotrofię był podejrzewany 😂
Radzę sobie świetnie, wszystko robią położne dwa piętra wyżej, ja idę z cyckiem albo go pogłaskać po głowie 😂😂 niestety nie leżymy razem i raczej dziś się nie położymy na jednym oddziale. Chyba, że wypiszą 15 kobiet 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 12:53
alex0806, Słoneczko123, Niezapominajka2, przedszkolanka:), Pestkaa, Beti82, Szczęściara, Kasztanek, Lami, fiorella82, Nikodemka, Wik89, Rodzynka, sunshine03, Meggs, Magda - mbc, talku, OlivkowaMama, tere-fere, Ani0nka, blair., Arashe, Biegającą-mama, Dośka, tęczova, Malinowa91, Nona, madziorek86, Cytrynowy sok, moyeu lubią tę wiadomość
-
Po Domi to jakoś się tak czuło od początku, że tak będzie. Zadaniowo podchodziłaś, cały czas na nogach w ciąży, nie marudziłaś. Od początku porodu do końca twarda babka. Zazdrość! Fajny dajesz przykład 😊 No i całe szczęście, że Cię wczoraj przyjęli, a nie kazali jechać do Wałbrzycha np 😂
Wik89, Nikodemka, Beti82, Domi_tur, blair., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero