Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi gratuluję! Wreszcie się doczekałas dzielna mamo nawet nie wiedziałam, że da się urodzić na skurczach tak rzadkich szacunek
Anionka piekna co do skurczy to ja mam od 20 tyg. Bywały tylko jako twardnienia, ale też bardziej odczuwalne, z postępem ciąży mocniejsze. Kilkanaście dziennie, teraz to nawet ze 4 na godzinę. Nie nie skracajace szyjki.
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Gratulacje Domi dzielna mama z Ciebie, a poród prawie błyskawiczny Czekamy na fotkę klocuszka
Kark, witaj razem w 35 tc już tak blisko a zarazem tak daleko się wydaje jak nas przetrzymają maluchy tak jak Domi to max 6 tygodnitere-fere lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Domi gratuluję dzielna mamo🎊🍾💐
Szymuś witaj wśród Nas😘😘
Teraz wiesz po kim Szymuś uparty. Przec przy 9cm i rzadkich skurczach szacun..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 08:29
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
AAaaaa Domi gratulacje dzialna mamusiu
CIocie witają na świecie
Anionka meeega laskaAni0nka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Kochane ❤️❤️
Gratulacje rozpoczętych tygodni!!! Jejku już tak blisko wszystkie jesteście 😁przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Bo Przedszkolanko, musisz w końcu odpalić stronę "Przepisownia" i zacząć korzystać z dobrodziejstw biedro- czy lidlomixa. Polcia będzie Cię na rękach nosić za smaczną wyrośniętą chałkę na śniadanie. A tyle z nią roboty, co z ciastem na pizzę, byle by po godzinie warkocza zapleść.
Ja bym nie zamieniła na odkurzacz 😀 Ale mam biedronkową podróbkę za 7 stówek. Ale to akurat zależy od finansowych możliwości, gdyby było mnie stać, to kupiłabym oryginał. Tak samo jak z odkurzaczem. Nie kupiłabym na dzień dzisiejszy roomby za 5 tysięcy, tylko rozglądam się za jakimś ilife za 700 i myślę, że będę też zadowolona 😊przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Domi cudowna informacja gratulacje dla dzielnej mamy Szymek się nie spieszył ale hak już się zdecydował to szybko poszło odpoczywajcie i super waga te określanie wagi z usg to jak widać często wróżenie z fusów.
Anionka wyglądasz oszałamiająco super pamiątka
Przedszkolanka ja z Tobą się dziś witam w 32 tygAni0nka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Słoneczko co sie nie odzywasz? Ty nie powinnas juz testowac?
I gdzie jest Nona ? hmmWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 09:13
Nona lubi tę wiadomość
-
No, chyba faktycznie mówiła, że zahacza o połowę cyklu wyjazd i że przywozi bobasa. Niech jej będzie, wybaczymy milczenie 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 09:32
Wik89, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero