Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
VianEthel2 wrote:Beti a może warto by było dać dziś szanse?
-
Domi już się chyba tuli
Ja miałam ostatnio te 3 skurcze z wnerwa, wczoraj z przemęczenia i dzisiaj to samo. Ale to takie dziwne spinanie brzucha. Jak na okres boli tylko czasem, bardziej jak mała tak nisko uciska. Ale to tak 5 razy słabiej niż okres.
Też mam nadzieję że przed wcześniej, ewentualnie sam koniec sierpnia urodzę niech siedzi ile potrzebuje. Chociaż już mi tak ciężko że masakra... daje jej miesiąc, bo czuje że tyle wytrzymamy obie. Już się nie mogę doczekać tuleniaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja okresowych boli nie mam wcale ale twardnienie brzucha czesto.
No ale nie ukrywam ze nie oszczedzam sie zbytnio. Nie dzwigam tylko a reszta wszystko robie lacznie z myciem okien.
Biore magne b6 forte 3x1. I tylko ten magnez troche powoduje ze nie twardnieje az tak. Jak tego zabraknie biore maglek z b6 ktory niby tez jest lekiem ale on totalnie na mnie nie dziala. Nie wiem czy to tylko zbieg okolicznosci czy faktycznie ten na mnie nie dzialaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 22:46
-
Nie tulę, ale leżę z 7cm po znieczuleniu bo myślałam, że mi biodra rozerwie 😂🙈
alex0806, Niezapominajka2, Cytrynowy sok, Słoneczko123, OlivkowaMama, Lami, tere-fere, tęczova, Kasztanek, madziorek86, sunshine03, Meggs, Ani0nka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
blair. wrote:Beti to kiedy testujesz?
-
Domi_tur wrote:Nie tulę, ale leżę z 7cm po znieczuleniu bo myślałam, że mi biodra rozerwie 😂🙈