Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami Ty tez tak miałaś? Zaczyna mnie to martwić niby od 20 tygodnia mogą się pojawiać no ale wiecie stresuje się 😪
-
Meggs wrote:Beti wiadomka, Jezusek z siostrzyczką akurat na wielkanoc się pojawią 😁 mówiłąś ze nie bedziesz mieć tych dzieci to w pakiecie dwójeczka or razu 😁
-
Lami wrote:Beti 💗💗💗 Wracaj do domu i poprzytulaj się z mężem przy jakimś fajnym filmie 😊
AniOnka, to pewnie zaczynają się u ciebie skurcze że przepowiadające. Macica zaczyna sobie powoli ćwiczyć. -
Nikodemka wrote:Beti, o wow! Czyli jednak pekly dwa, cudnie 😍 No wlasnie, mowilas, ze nie bedziesz miala dzieci, a bedzie dwojka na raz, a masz!
Viki_31 - ja tez wybralabym sie na pogotowie jesli krwi jest bardzo duzo. Do poniedzialku jeszcze duzo czasu. Usg na pewno nie zaszkodzi dziecku.
Moze dla mnie to nawet dobre wyjscie bo inaczej bym sie w ogole nie zdecydowala hahah
Boze co ja mowieWik89 lubi tę wiadomość
-
Pow,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:29
Słoneczko123, przedszkolanka:), Nikodemka, VianEthel2, tęczova, Magda - mbc, Meggs, blair., Wik89, Cytrynowy sok, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Wow Beti ale czad 😀 to jednak te dwa bociany były dzisiaj Twoje a ten pierwszy Blair- czyli musisz zatestowac przed Blair i wszystko pięknie się ulozy 😀
A 10 min.od domu widziałam jeszcze jednego jak pięknie stał koło mojej kuzynki domu 😂 ale spokojnie to kolejnej z Was bo ona jeszcze chłopaka nie ma ;p
Domi jak tam? Czuję,że rodzisz!
Anionka ja mam takie skurcze przepowiadające właśnie . To normalnieBeti82, blair., Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
AniOnka, mi zaczęły się kilka dni temu, po jednym dziennie, ale to raczej trochę bolesne, a raczej nieprzyjemne mrowki, jakby drętwienie od góry brzucha po sam dół. Dzisiaj mnie trzy razy złapały. Ale koleżanka miała od 28 tygodnia takie właśnie miesiączkowe bóle. Myślę, że nie powinnaś się martwić, każda z nas odczuwa wszytko inaczej.
Ani0nka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja tak coś w starych kościach czuję, że po tej burzy dzisiejszej wykluje się podwójne szczęście. To juz hormony ciążowe buzowały 😄, a że podwójnie to było gorąco. Teraz już można mężowi wspaniałomyślnie wybaczyć. 😁6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Dośka wrote:Beti faktycznie przykra sytuacja... życie bywa cholernie niesprawiedliwe....
Ale mocno mocno trzymam kciuki za bliźniaki!!!tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Kasztanek wrote:Ja tak coś w starych kościach czuję, że po tej burzy dzisiejszej wykluje się podwójne szczęście. To juz hormony ciążowe buzowały 😄, a że podwójnie to było gorąco. Teraz już można mężowi wspaniałomyślnie wybaczyć. 😁
-
Lami wrote:Beti, a ja mówię o zwykłym przytulaniu, tak dla przyjemnego wieczoru i dla ogrzania brzuszka, żeby tam ładnie jajeczka wędrowały na swoje miejsce 😋
-
Pestkaa wrote:Beti ale miałaś dzień pełen emocji... trzymam kciuki za Twoje/nasze forumowe bliźniaki jak sytuacja i humory z mężem??
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Domi chyba rodzi bo sie nie odzywa 😎
Magda - mbc lubi tę wiadomość