Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami, wlasnie weszlam, zeby Cie pytac jak tam. No i Twoj post akurat! Bardzo dobre wiadomości. 3600 to idealna waga, Jerzyk miał 3690 i był fajnym bobaskiem, teraz jest już dużą klusią 5100
Arashe, Pestkaa, Domi_tur, Wik89, tere-fere, przedszkolanka:), Lami, alex0806, madziorek86, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Beti, ściskam Cię mocno. Nie będę się tu rozpisywać, bo dziewczyny wszystko napisały. Starania, szczególnie długie są bardzo stresujące... Będzie dobrze, jestem z Tobą myślami :*
Vian, tak jak dziewczyny piszą, na różu jest wątek poronień, myślę, że tam dziewczyny będą dużym wsparciem dla Ciebie. Zobaczysz już niedługo będziesz w ciąży. A Weronika zawsze będzie w Twoim sercu.Beti82, VianEthel2 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Domi_tur wrote:Bez zmian. Skurcze średnio co 10minut, to już 9h 🙈 nie wiem co robić
Domi, na Twoim miejscu jeśli nic się nie zmieni w okolicach 19/20 udałabym się do szpitala. Bo o tej godzinie w szpitalu jest już spokojnie, a najgorsze co możesz zrobić, to wbić tam z samego rana jutro.
Ty lecisz na kliniki?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Domi, wiem, że nie masz już cierpliwości, ale spokojnie. Wszystko jest tak jak ma być. Nie odeszły Ci wody, masz rozwarcie. Mężowi za gadki o oxy daj w łeb, bo jesteś na najlepszej drodze, żeby urodzić sprawnie i bez zbędnego medykalizowania. Trzymam za Ciebie mocno kciuki. Skurcze pozwalają Ci się przespać, czy są za mocne? Może spróbuj się wbić do Ginemedici na KTG? Jakiś lekarz Cię zobaczy przy okazji. Ja bym tak zrobiła chyba.
-
Chce ktoś kawałek szyjki? Moja ma 5 cm... Znów będzie do dnia porodu stalowa i długa i się umorduje zanim urodzę. Młoda ma 1600, wszystkie pomiary w środku siatki centylowej. Jest chyba trochę mniejsza niż swoją siostra na tym etapie. I dobrze, bo rodzenie dziecka 3700 nie było jakoś bardzo przyjemne
Domi_tur, Pestkaa, tere-fere, Arashe lubią tę wiadomość
-
O tak lewatywe sobie Domi walnij
Nie zaszkodzi Ci -
Rzepakowe, lekarz dziś rano stwierdził to rozwarcie. Rano mialam też ktg, skurcze co 10 min o mocy 90wychodzily a to były praktycznie bezbolesne. Teraz jak idzie skurcz to razem z krzyżem, całe biodra obejmuje, aż odcina oddech próbowałam się przespać ale wyrywa mnie co max 10min. Mąż mnie już nie ruszy tym bardziej, że plamienie mam, sutki już nie pomagają. Jakbym była mądra to bym kupiła lewatywę wcześniej a tak lipa😭
-
Domi jedź wueczorem do szpitala, niech sprawdzą jeszcze raz rozwarcie. Najwyżej zostaniesz, zrobią Ci lewatywe na miejscu. Ja na początku nie miałam mega silnych skurczy, ale przespać się ni huhu. Także wiem co czujesz.
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Rzepakowe moja tez stalowa jak w pierwszej ciazy i juz cos czuje ze przenosze jak w pierwszej..
( nie zebym juz chciala rodzic, takie wolne przemyślenia 😂 )
A wage 3700 skoro nie chcesz to chętnie przyjme przy mojej 4200 nie bede sie zastanawiac -
Szymek, nie rób sobie jaj z matki, wychodź, tu jest fajnie!
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”