Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko to i tak nie zmienia faktu, że powinnam być teraz i cholernie mi z tym źle, że nie jestem.
Oni mają już 4-letniego syna, a moja Maleńka....
Niecierpie swojego życia.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Ehhh teczova ale madrze napisane😘 niestety czasem emocje i wkurw na starych biora gore
Ale faktycznie musimy starac sie, zeby sie w tym wszystkim nie zatracic
Domiiiiiiii czuje ze to juz niedlugo 😍✊✊✊✊ kciuki!
Nikodemko wyszlas juz do domu? super ze wszystko dobrze
Blair no pieknie!blair. lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Betinko, popłacz, oczyść się i wracaj do sił! Teraz jajeczka zaczynają wędrówkę! Pamiętaj słowa Domi! Bądź dla siebie królową i pokaż im, że warto u Ciebie zamieszkać! I masz tyle miłości w sobie, że chętnie obdarujesz nią jakaś małą istotkę 😘
Beti82, Wik89, Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
VianEthel2 wrote:Przedszkolanko to i tak nie zmienia faktu, że powinnam być teraz i cholernie mi z tym źle, że nie jestem.
Oni mają już 4-letniego syna, a moja Maleńka....
Niecierpie swojego życia.VianEthel2, tęczova, Wik89, blair. lubią tę wiadomość
-
Vian, popłacz sobie, jeśli potrzebujesz, wyłącz się, zrób coś co sprawi Ci przyjemność. Życie takie już jest, że sprzedaje kopy zupełnie niezasłużone. Nie miej do siebie pretensji za to co czujesz. Zaświeci dla Ciebie w końcu słońce. A to co Cię spotyka, potraktuj jako doświadczenie, które Cię wzmocni i zahartuje. Później już nic nie będzie w stanie Cię złamać kochana 😘
VianEthel2 lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Wik89 wrote:Ehhh teczova ale madrze napisane😘 niestety czasem emocje i wkurw na starych biora gore
Ale faktycznie musimy starac sie, zeby sie w tym wszystkim nie zatracic
Domiiiiiiii czuje ze to juz niedlugo 😍✊✊✊✊ kciuki!
Nikodemko wyszlas juz do domu? super ze wszystko dobrze
Blair no pieknie!
Jestem strasznym debilem, jak kichnęłam to rozbolały mnie jajniki (jak Przedszko z Polą), mam zaskakujaco dużo kremowego śluzu, jak nie ja, no i jakieś ciemne sutki, więc wkręcam sobie, że jestem w ciąży... w 3 dpo 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 15:36
VianEthel2, blair., Nikodemka, tere-fere, Dośka, fiorella82, przedszkolanka:), Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova spoko tez sobie wkrecam cos co miesiac, tym razem z braku objawow jakichkolwiek padlo na wykres, ze ladny dolek w owu, ze ladny wzrost dzis. A dobrze wiem, ze mialam juz takie wykresy i nic z nich nie wychodzilo
Jaki widzisz zmiany jakies w wygladzie piersi to nie dziwie sie, ze masz nadzieje
Vian, to normalne, ze Ci smutno, jakby moglo byc inaczej. Wkrotce wznowicie starania i bedziecie kiedys szczesliwymi rodzicami😘VianEthel2 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik - tak, juz jestem w domu
Kozgo - kotek jeszcze sam nie je, dlatego bedziemy mogli go wziac za jakies 2-3 tygodnie. Ma na imie Henio 😂
Vian - nie jestem w stanie wyobrazic sobie co czujesz, ale tak, jak Kasztanek pisze, jestem pewna, ze wszystko zostanie Ci wynagrodzone. Masz w sobie wielka sile, podziwiam Cie.Wik89, VianEthel2, tęczova lubią tę wiadomość
-
Nikodemko to wypoczywaj💓
Aha pytalas przedwczoraj czy nie wysnilam dwoch kresek - no oczywiscie ze tak 😂, i byl to bardzo realistyczny sen 😄szkoda ze sny sie raczej nie sprawdzajaNikodemka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 - nie? Zaraz przeszukam forum i wstawie Ci screena jak pisalam Wam kilka dni przed testowaniem, ze snily mi sie pozytywne testy
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane, jak to czasami swoje trzeba przejść, żeby później wyszło na dobre. Po wizycie jestem. Koczowałam pod gabinetem od 14, jakaś pani przyszła o 15, więc dała nadzieję, że Pan Doktor będzie, bo na drzwiach informacji o otwarciu w piątki jednak nie było. Przyszedł Pan Doktor przed chwilą dosłownie, wpadłam, powiedziałam szybko o co chodzi, nawet nic nie obejrzał, mówi, że nie zdąży mi zrobić cesarki, bo oddział zamknięty, ale przeliczył jeszcze raz i mówi, że wszytko ok. 19 sierpnia mam zgłosić się na oddział, będę miała konsultacje u hematologa, anastaziologa i endokrynologa. Jeśli coś będzie się działo na ktg to rozwiązujemy we wtorek, jeśli będzie ok czekamy na czwartek.
Ten czynnik zrobiłam, wg hematolog dla mnie za niski, bo 0,4. Mam włączyć 0,4 heparyny wieczorem.
Kluseczka jest 2700, więc obstawiam 3600 jak ją poznam 😊
Teraz muszę ochłonąć. Dziękuje za kciuki, to wszystko dzięki nim 😘Magda - mbc, Arashe, Beti82, sunshine03, VianEthel2, OlivkowaMama, Szczęściara, blair., Pestkaa, PierwiastkaZuza, tęczova, Meggs, Wik89, Kasztanek, tere-fere, Niezapominajka2, Dośka, przedszkolanka:), Słoneczko123, alex0806, madziorek86, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero