Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Skurcze były co 7, po prysznicu są co 10 minut mam wrażenie, że cała akcja znów się rozluźnia jak wczoraj... Jak do wieczora nie ruszą skurcze częściej to małż już zapowiedział, że wiezie mnie do szpitala i sterroryzuje wszystkich żeby dali oxy😂
Magda - mbc, przedszkolanka:), Szczęściara, Pestkaa, madziorek86, XxMoniaXx, alex0806 lubią tę wiadomość
-
Nikodemko, wyniki mutacji kozak, tylko metyle chyba musisz
Nikodemka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Domi trzymam kciuki za Ciebie! Ja to przy 3 cm byłam już w szpitalu, tyle że inaczej akcja przebiegała.
Mam nadzieję, że dziś już utulisz synka
Beti przykra sytuacja z mężem, ja mojemu w je nie mówiłam kiedy płodne, tylko co 2-3 dni byli, z resztą do teraz tak jest. Coś w tym jest, że faceci nie chcą jak musza... A ile razy mam się nie chce ale się zgadzamy, by nie było im przykro?
Tęczova obiecane:
Tam akurat z błędem, ale dla córcia nie chciało mi się drukować na nowo...
Nikodemko wspaniała wiadomość tak się cieszę, że serduszko na swoim miejscu ^^
Fiorelko kosmiczna beta! możesz dodać spokojnie do jutrzejszego badaniaNikodemka, tęczova, blair., Cytrynowy sok, Szczęściara, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Teczova - no wlasnie! Szok. Metyle na szczescie biore juz od kilku miesiecy, od kiedy wyszedl mi za wysoki wynik
tęczova, alex0806 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arashe, piękne! Ale jestem totalnie nieuzdolniona artystycznie 🙈 udało mi się w końcu namówić mojego sztywniaka na sesję w prezencie ☺
blair., Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Beti kochana bardzo mi przykro 😔 wiem jak to potrafi wkurzyć jak facet ma ogarnać jedno zadanie przy Twoich dziesiątkach a nie daje rady. Mój odwalał z początku takie akcje że co owulka to była awanti o jakaś pierdołe ze patrzec na niego nie mogłam. Pomogła szczera rozmowa bo się zaangazował. Może porozmawiajcie , powiedz mu na spokojnie co czujesz i jak musisz sie co miesiąc poświęcać.... może coś dotrze do tej mądrej męskiej głowy. Ściskam Ciebie mocno i rozumiem doskonale.
Beti82 lubi tę wiadomość
-
U mnie wyniki krzywej 85 / 142 / 98 więc chyba szczęśliwym trafem cukrzyca mnie ominie 😊
przedszkolanka:), sunshine03, Szczęściara, Cytrynowy sok, Wik89, tęczova, Pestkaa, Lami, Dośka, Ani0nka, tere-fere, Niezapominajka2, Arashe, blair., madziorek86, Magda - mbc, alex0806 lubią tę wiadomość
-
Meggs - ooo! Dzis dzien dobrych wiesci Jeszcze niech sie tylko Szymcio wykluje i mozemy dopisac ta date jako pamietna na pierwszej stronie
-
nick nieaktualny
-
Domi ja na ip miałam 4 cm.a na porodówce juź 8cm. (Jakieś 2.5h roźnicy) więc Ty lepiej bądź gotowa bo mąż to jeszcze poród odbierze😂
Nikodemko no i super !
Widziałam bociana! Leciał nad nami i pomyślalam od razu o Beti :o Kochana to znak!Nikodemka lubi tę wiadomość