Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[Q,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:27
-
Beti przykro mi z powodu Twojej sytuacji z mężem. Podziwiam Ciebie za upór i wytrwałość bo ja po kilku miesiącach miałam dość. Dość obserwowania siebie, śluzu, zapisywania w pierdzielonej aplikacji i bywał dni, kiedy akurat w ten czas zupełnie mi się nie chciało. Dodatkowo celowanie w dni płodne spowodowało, że seks stał się taki... hmm mechaniczny? Dlatego, że trzeba, że to TERAZ.
Do tej pory mam poczucie, że jest nie tak, że jest pośpiech.
A Mąż, cóż... mój nie daje rady 2 razy w ciagu dnia, a nawet dzień po dniu bywa problematyczny. Martwię się czy tak być powinno, bo twierdzi, że go na drugi dzień boli.
Ja wiem, że my -kobiety- robimy co możemy, staramy się, poświęcamy i masz prawo być rozczarowana.
Ale może jest jakiś problem o którym Ci nie mówi? Wstydzi się, albo boi przyznać, nie chce Cię dodatkowo obciążać?
Porozmawiajcie na spokojnie (polecam z naleweczką sobie usiąść), może to jakoś sytuację wyjaśni.
Trzymam kciuki!
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Lami dzięki i 🤞 za wizytę! Super że się udało 😀
Szczęściaro no no no zgrabny brzuszek 😄
Ja się nadam pytam gdzie jest Nona i dołączam do pytania Przedszko o Blair 😀
Beti za facetami nie nadarzysz, oni myślą trochę inaczej. Nakładz mu może do głowy niech się zmusi (może algida pomoże?) a potem odpocznij, olej wszystko i zrób coś dla siebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 10:57
blair., Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Domi takie rozwarcie kobiety czasem uzyskują po 24 h boli nie do zniesienia. Ciesz się zamiast smucić. Nie bez powodu istnieje coś takiego jak kryzys 7 cm. Masz więcej niż pół porodu za sobą i się nawet za bardzo nie nacierpiałaś. Jeszcze 4 i będzie po sprawie. Czuję, że będziesz ta, która powie, że jej poród nie bolał.
Domi_tur lubi tę wiadomość
-
[QU,
Tr,Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:27
-
Mnie właśnie martwi, że kobiety starają się chronić tych swoich partnerów, nie mówić im o dniach płodnych, oszczędzać ich w badaniach itp., tyle bierzemy na siebie kosztem swojego zszarganego zdrowia i jeszcze bardziej zszarganej psychiki. Nie wiem czy to jest ok, że same sobie to robimy. Bardzo popieram pomysł z inseminacją. I też myślę, że spokojnie, plemniki czekają cierpliwie na owu.
Beti82, Nikodemka, fiorella82, Dośka, tere-fere lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
[Q,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:28
-
[QU,
-
[QU,
-
[QU,
-
K,
-
Blair to daj znac po wizycie! A może histerio nie bedzie potrzebna😀 a jak bedzie to przykład Nikodemki jest najlepszy 😀😀
My 4.5h ale sa mega korki póki co🙈 a jeszcze miesiąc temu naprawialismy klime, 1200 zl.i nie dziala!!! Moj mąź wkurzony masakra..
Beti ehh tule!;*blair., Beti82 lubią tę wiadomość
-
Wiem, ze facet moze byc zmeczony mechanicznym seksem, ale w 100 % podpisuje sie pod slowami Kasztanka i doskonale Cie Beti rozumiem. To ile my poswiecamy podczas staran i jakim to jest dla nas obciazeniem nie jest porownywalne ze stresem przed bzykaniem z ich strony.
My tez mielismy sytuacje kiedy moj maz mowil „chyba dzis nie dam rady”, ale probowal, a pozniej rano bylo juz ok. Kazdy sam wie najlepiej w jaki sposob moze sie wyluzowac.
Facet mojej przyjaciolki ma „blokade psychiczna”, na dodatek slabe nasienie, ktorego nie chce poprawic, bo po Fertilmanie boli go brzuch. Bzykaja sie raz na miesiac. A ona nie moze miec blokady...Beti82, Kasztanek lubią tę wiadomość