Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Aktualizacja brzuszka. Dawno nie wrzucałam😋😋
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2019, 18:00
OlivkowaMama, Pestkaa, blair., Lami, Cytrynowy sok, Dośka, tęczova, przedszkolanka:), Meggs, tere-fere, Arashe, Ani0nka, madziorek86, Biegającą-mama, alex0806 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Cholera, się napisałam i pierdzielonych anuluj wcisnęłam 😫😫😫 Włączam nieudolne odtwarzanie:
Domi, Domi, Domi! Kibicujemy Wam z całych sił! Szymuś, zabieraj mamę do szpitala i wstawianie nam tu piękne zdjęcia Twojego buziaka! I bądź dla mamy łaskawy, bo była przez ostatnie tygodnie super dzielna i cierpliwa. I zrób nam kochana zdjęcie z brzuszkiem jeszcze, żebyśmy mogli podziwiać i jutro pisać "ojej, to niesamowite, że wczoraj taki okrąglutki brzuszek, a dzisiaj taka okraglutka buźka! 💞" Kciuki!!!!!
Nikodemko, cuuudownie! Gratuluję!!!! 💞
Cytrynowy soku, wykres miodzio, no niech się nam z niego wyłonią piękne kreseczki! Kciuki!!!
Julka, jak się dzisiaj macie? Jak wyszło ktg? Wiem, że łatwo mówić, ale mam nadzieję, że kryzys jeśli chodzi o samopoczucie minie, albo już minął. Nastaw sie, że rodzisz za chwilkę zdrową i cudowną córeczkę! Macie na pewno swojego Anioła Stróża, który nad Wami czuwa i nie pozwoli, żeby stała się Wam krzywda! Tulę mocno! 🤗🤗🤗
Wszystkim wczasowiczom udanego wypoczynku pod palmami, czy sosnami czy gdziekolwiek, byleby baterie się ładowały! 🏖️
Wczoraj zadzwoniłam rano do mojej poloznej, powiedziałam co i jak i zaraz oddzwoniła i podała mi numer do tego doktora, co mam do niego iść, ale nie wiadomo jak go złapać. Kazała pisać sms, bo mówi że dziwne że w środę go już nie było, bo on z reguły ma pacjentki do 22 i że może ma urlop. No to ja w pigułce, która i tak zajęła pierdyliony znaków napisałam z pointą czy mnie dzisiaj przyjmie. Odpisał po 24 godzinach przed chwilą "ok" 😂. Więc zbieram się prędko, najpierw zbadać heparynę, a później koczować pod drzwiami, żeby wejść jako pierwsza. Trzymajcie kciuki! Zmykam.
Cytrynowy sok, Arashe, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Niezapominajko uwierz mi że już bardzo ładnie wybił się brzuszek.. Może przez te paski nie widać. A mówią że tylko czarne wyszczupla 😂😂😂. Cieszę że to brzuszek ciążowy a nie wzdeciowy.. Ale za komplement dziękuję😁😁 do Meggs mi bardzo bardzo daleko😘😘
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nie,
,Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:27
-
Beti, przyznaję się bez bicia, że nie rozumiem facetów czasem pod względem starań. My, niby słaba pleć, a znosimy to wszystko, gdy nasi panowie się zestresują i buba. Ostatnio gadałam o tym z mężem, choć on akurat jest moim bohaterem w tym wszystkim. Nie martw się, jestem pewna, że wystarczyło to, co już naprodukowaliście. Nie zawsze ilość robi różnicę. Często wystarczy ten jeden seks. Bądź spokojna, teraz to ważne. 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 10:33
Beti82 lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Dzi,
J,Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:27
-
Beti... U mnie było to samo. Wiesz z perspektywy czasu ja to rozumiem, taki seks na zawołanie to nic przyjemnego i stres. Ja sama już miałam dość i myślałam tylko, żeby jak najszybciej skończył a co dopiero facet, to oni muszą tą robotę odwalić. W końcu doszłam do wniosku, że nic na siłę bo to bezsensu. Tyle cykli się zmuszalismy i dupa z tego była. Mam nadzieję, że u Was to chwilowy kryzys33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Anionka u mnie cukier 83 po śniadaniu 101.
Monia ja od jutra zaczynam,już sie doczekać nie mogę ;p
Cytrynowa przykro mi..nastepny Twoj!
Dośka tak,odskocznia byla a Tobie gratuluję ostatniej prostej😀
Meggs powodzenia z glukozą!
Kark hahah,mnie to juz noc nie zdziwi w kolejkach😂😂
Kociak słoooodki!
Beti kciuki za pogląd😊
Co do meza to ciezka sytuacja..odetchnij i pogadaj z nim moze? Że to tylko 4 razy co miesiac? Ja wiem,ze z chlopem ciezko no ale moze akurat..
Nikodemko bosko 😍😍 jestes w ciazy! Pora w to uwierzyć!!
Domi piękne rozwarcie masz ;o teraz z górki powinno byc-oby!
Szczęsciaro piękny brzucho 😙
Blair jak sytuacja u Ciebie?
My juź w trasie, wyjezdzamy i upał dzisiaj-czuć ze do domu jedziemy bo u nas upały haha😀Cytrynowy sok, blair., Nikodemka, Szczęściara, Dośka lubią tę wiadomość