Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko kciuki za USG;* myślę że zrobią ci zaraz rano po obchodzie, tak przeważnie to wygląda. Może tam jakiś krwiaczek jest niewidoczny i dlatego plamisz. Bo bóle na okres to akurat mogłyby być bez tego plamienia nawet na tym etapie.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemko kciuki. Mam nadzieje, że obchód nieco wczośniej niż o 10. Pewnie dopiero po nim zrobią, jak lekarz zlecenie wypisze.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Cytrynowy sok wrote:U mnie biel 😑😑😑😑 a wykres taki piękny, no cóż.
Nikodemko trzymam kciuki żeby zrobili to usg jak najszybciej. A tak wogole to słaba sprawa z tymi informacjami dla pacjenta, dlatego właśnie nie za bardzo lubię szpitale i generalnie NFZ, troche mnie przeraża ta ich bezczelność.
-
A Nona też nie jechała teraz na urlop? 😃
Przedszkolanko mam nadzieję, że wypoczęłaś i wyjazd udany! ☺️
Anionka u mnie na czczo 74, po śniadaniu 93.
Cytrynowa może za wcześnie, który dpo?
Meggs powodzenia na krzywej!
Nikodemko kciuki za USG! Będzie dobrze zobaczysz! 🙂
Ani0nka, Nona lubią tę wiadomość
-
A po moim ostatnim zryciu i wepchaniem się przed szereg wg belly dzisiaj startuje 3 trymestr 🤣😝
Wik89, Ani0nka, Pestkaa, tere-fere, sunshine03, Szczęściara, tęczova, Niezapominajka2, blair., Cytrynowy sok, madziorek86, Słoneczko123, Arashe lubią tę wiadomość
-
Ja już po wypiciu 😊 przy pierwszych łykach było całkiem znośnie potem coraz paskudniej. Szczerze zrobilo mi sie po tym troche słabo i czuje sie taka rozdygotana. Ale siedze na słoneczku na ławeczke przy takim mini skwerku przy samym labie.
Anionka tak, przekasiłam coś lekkiego na sam wieczór 😊Ani0nka, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Super Dośka! Tylko u Ciebie jest odwrotna sytuacja, cukrów na czczo wysokich nie masz tylko po posiłkach, a u mnie odwrotnie 😁😁
-
Nikodemko mysle o Tobie i Kropce i mocno zaciskam kciuki za usg!
Cytrynowy o nie 😢 ja juz mam dosc tej bieli na testach swoich i Waszych, niech w koncu nam sie uda!!! A moze jeszcze za wczesnie
Przedszkolanko to spokojnego powrotu do domu!
Monia nie martw sie, coreczka troche poteskni ale potwm bedzie bardzo szczesliwa jak Cie zobaczy i pozna braciszka
Anionka dzis sesja?
Nona hop hop!
U mnie nastroj kiepski:/ wchodze do pracy i mam sporo stresujacych tematow dzis do zalatwienia.. Piersi nie bolą.
Wczoraj mialam rozmowe z moja juz prawie byla szefowa (zmienia prace na dniach) o zyciu i w ogole, cos mowila o tym ze tezeba znalezc czas na rodzine i nie idkladac tego w nieskonczonosc, no i przyznalam, ze nie odkladam i ze sie staramy o dziecko ale niestety nie wychodzi. Bardzo fajne slowa wsparcia od niej dostalam, powiedziala tez o swojej siostrze, ktora sie stara juz dwa lata i ze widzi jak im ciezko, maja dylematy co do in vitro itp. Okazuje sie, ze duzo osob wokol nas ma podobne problemy...
No nic koniec smecenia:)
Milego dnia!!!przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyNikodemko, kciuki! Ja dziś nie wytrzymałam i pojechałam zrobić bete. Pół nocy nie spałam, jakiś mnie stres złapał, że nic nie robię i jestem nieodpowiedzialna, aż dostałam biegunki. Więc wstałam i pojechałam. Niewiele to da, ale bede wiedziała jutro na USG jaka jest beta. Srasznie sie boje że bedzie taka jak dwa tygodnie temu. Też mam bóle okresowe i skurcze delikatne, ale już nie wiem czy to nie od stresu.
Cytrynowa, który dpo dzisiaj? Ja 10-11 też miałam bielusieńko! a 14 ledwo cień cienia! -
Dziewczyny współczuję z tymi cukrami;( nie lubię mieć ograniczeń w diecie i cierpiałam jak mi dietetyczna wprowadziła masę w listopadzie. Ale jakoś podołałam i wy też dacie radę ja już się tak nie bardzo do diety stosuję ale zauważyłam że jak jednak ograniczam niektóre produkty to się lepiej czuję. Więc np mleko bez laktozy czy inne produkty ktore są łatwiej zamienialne, wyeliminowałam na stałe.
Jakoś na początku ciąży przez te ograniczenia miałam cukier poniżej normy właśnie i czułam się jak dętka. Zawroty głowy, osłabienie, kołatania serca. Jak wdrożyłam trochę cukru do diety to od razu przeszłoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Tez m,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:27
-
Meggs to teraz tylko trzeba karnie odsiedzieć swoje masz jakiś umilacz czasu?
Nikodemko trzymam kciuki za usg ✊ pamiętaj, że w każdej chwili możesz przejrzeć dokumenty jakie sporządzają w szpitalu, ja prosiłam o wgląd do mojej teczki dwa razy, bo pielęgniarki twierdziły, że nie mam zleconego usg tarczycy i nie mam zleconego żadnego leku od endo, co było oczywiście nieprawdą w obu przypadkach, bo zlecenie usg miałam, ale je przeoczyły, a tabletek nie dawały, bo nie było ich na oddziale... 🤦♀ totalny cyrk... trzeba się odzywać i pytać o wszystko, miło, ale stanowczo... nie wiem czy wam pisałam jak mi pielęgniarka przyniosła tabletkę do połknięcia, ale ani nie moja godzina i kształt tabletki jakiś inny i się pytam czy to są te na tarczycę, których nie było, czy jeszcze coś innego, a ona, że nie i proszę połknąć, a ja jej mówię, że jakaś inna ta tabletka i co to jest, w końcu się kobita zmieszała, zapytała o nazwisko moje i drugiej pacjentki z sali i się okazało, że to nie dla mnie ta tabletka, tylko dla tej drugiej pacjentki dopowiem tylko, że to była lutka dopochwowa 🙈 nie usłyszałam od pielęgniarki nawet przepraszam... -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 11:21
Beti82, Nikodemka, Pestkaa, Szczęściara, Niezapominajka2, tęczova, alex0806, OlivkowaMama, blair., Cytrynowy sok, madziorek86, fiorella82, Dośka, Wik89, Kasztanek, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
❤💙❤💙 -
nick nieaktualnyKark, tanie karmy są dla kota atrakcyjne, bo własnie zamiast składników odżywczych, mają sztuczne wzmacniacze smaku i zapachu, które na koty niestety działają. Moja znajda gardzi wszystkim co drogie i ekskluzywne i zajada się w suchej purinie
tere-fere lubi tę wiadomość
-
JEST SERDUSZKO! ❤️
Jezu, jak mi ulzylo. Oczywiscie usg trwalo z minute, nie dowiedzialam sie nic, sama musialam o te serduszko dopytac i z łaską dal mi uslyszec dwa uderzenia. Ale jest!!! Wychodze do domu
Fiorelko - dobrze zrobilas, bedziesz spokojniejsza, a tylko spokoj nas uratuje. Mnie dzis naprawde mocno boli brzuch, a na usg wszystko dobrze, wiec u Ciebie na pewno tez wszystko gra. Choc wiem jaki ten bol jest stresujacy...Beti82, fiorella82, Pestkaa, sunshine03, Domi_tur, Magda - mbc, Szczęściara, Ani0nka, tęczova, alex0806, OlivkowaMama, Cytrynowy sok, XxMoniaXx, blair., Niezapominajka2, Lami, madziorek86, Rodzynka, Dośka, Wik89, Kasztanek, przedszkolanka:), tere-fere, Arashe, moyeu, Biegającą-mama, Nona lubią tę wiadomość
-
Pestko - wlasnie mialam taka sytuacje. Wrocilam z usg a na stoliku mialam luteine, nospe i dwie czerwone tabletki. Polecialam od razu do nich i okazalo sie, ze to Polocard, nie wiadomo po co, bo maja zapisane, ze biore wlasny acard na noc. Zabraly mi ten polocard.
-
Hej Kochane, ja też mam dzisiaj doła
Wszystko mnie napier$&#a, skurcze co 10-15min plus bóle krzyżowe i dupa.
Poszłam z samego rana do doktorka, poprawił mi ten "masaż", 5-6cm rozwarcia jest a moja macica to leniwe babsko😭
Siedzę, ryczę i mam ochotę sobie zrobić w kuchni cesarke 😭😭