Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNikodemko, supeeeer!!! zazdroszcze że masz już to za sobą! Mnie czeka jakieś 25 godzin niepewności. Jak Cie wypiszą to na karcie wypisu będziesz miała pewnie info o badaniach które Ci robili, daj znać jaką masz bete
Nikodemka, Arashe lubią tę wiadomość
-
Pięknie Nikodemko 😊 teraz będziesz spokojna! Mam nadzieje ze wyjdziesz dzisiaj.
Pestka mam was jako umilacz czasu 😊 i mąż przyszedł ze mna bo sam robił badania. Teraz poszedł do fryzjera i do sklepu a za godzine wracamy do domku i wyjezdzamy na weekend na warmie ❤
Domi woow niezłe już rozwarcie 😊 i jak skurcze sie pojawiły to Szymuś już sie szykuje ! Kciuki kochana!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 09:01
Pestkaa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDomi_tur wrote:Hej Kochane, ja też mam dzisiaj doła
Wszystko mnie napier$&#a, skurcze co 10-15min plus bóle krzyżowe i dupa.
Poszłam z samego rana do doktorka, poprawił mi ten "masaż", 5-6cm rozwarcia jest a moja macica to leniwe babsko😭
Siedzę, ryczę i mam ochotę sobie zrobić w kuchni cesarke 😭😭 -
Domi_tur wrote:Hej Kochane, ja też mam dzisiaj doła
Wszystko mnie napier$&#a, skurcze co 10-15min plus bóle krzyżowe i dupa.
Poszłam z samego rana do doktorka, poprawił mi ten "masaż", 5-6cm rozwarcia jest a moja macica to leniwe babsko😭
Siedzę, ryczę i mam ochotę sobie zrobić w kuchni cesarke 😭😭Wik89 lubi tę wiadomość
-
Po śniadaniu cukier 99 😂 nie mogę z tym 😁
Nikodemko bardzo bardzo się cieszę ❤️❤️❤️przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nikodemko, ale pięknie, mam łzy w oczach!
Domi, o jaaaaaa! Ale emocje zaraz będą 😘
Wiki, pytałaś od kiedy urlop - jutro o tej porze będę dojeżdżać na okęcieNikodemka, Cytrynowy sok, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Domi 5-6 cm to duży postęp! Ponoć najgorsze do 7 cm A później już leci szybko. Nie jedziesz już do szpitala?
Nikodemko super że jest serduszko! Teraz spokój, relaks, wyleż się w domku i odpoczywaj I dopytaj co w razie plamienia itd. Czy już do swojego lekarza się wybierzesz?
Kark cudny koteł pewnie macie z nim dużo zabawyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dzień dobry wszystkim.. Anioka babo nie jesdz białego pieczywa na noc w dzien tak ale nie na noc jak masz problemy z cukrami na czczo.
Meggs powodzenia😊😊
Cytrynowy sok który dpo?
Przedszkolanko bezpieczniej podróży.
Fiorellko mam nadzieję że po jutrzejszym usg będziesz spokojna.
Nikodemko gratuluję serduszka.. I wspaniale że już do domku teraz odpoczywaj i olej pracę..
Domi 5-6 cm rozwarcia?? U mnie było 4 i co chwilę słyszałam że dziś urodze.. Jeszcze skurcze. Nie wiem czy napisać ale ja tak obstawiałam że urodzisz w weekend.. Masuj sutki i niech mąż w końcu przeleci Ciebie bo to ostatnia szansa dla niego 😂😂przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Alex - we wtorek mam wizyte u mojego lekarza
Mam kilka sesji, ktore musze zrobic, mialam je miec w tym tygodniu... Ludzie powykupowali bony, musze to zrealizowac. Jakos dam rade, maz bedzie ze mna chodzil. Poki co polozna powiedziala, zebym duzo odpoczywala, ale miala tez 1-2 godziny ruchu dziennie. Wiec potraktuje te kilka sesji jak spacery. A pozniej odpoczywam pelna para.
Jednak ta swiadomosc, ze ma sie w brzuchu czyjes serduszko to przejscie na zupelnie inny level...tęczova, fiorella82, madziorek86, Rodzynka, alex0806 lubią tę wiadomość
-
Nikodemko super !!! Gratulacje
Domi takie rozwarcie to juz nie zarty. Postep jest wiec Szymus juz światełko w tunelu widzi pewnie
Ja bym chyba juz jechala do szpitala. Moze przebija worek albo troche oxy i bedzie po wszystkim. Trzymam kciuki bys nie musiała sie dluzej meczyc :*