Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti aż mi serce pęka jak widzę do jakiego momentu doszłaś. Wiem że masz dosyć tego wszystkiego ale obiecaj mi że pójdziesz sprawdzić czy pękły wszystkie pęcherzyki nie chce żeby coś Ci się tam porobiło. Co do męża trochę nieodpowiedzialne się zachowuje. Wie jak bardzo chcesz być mamą to mógłby chociaż nie stresować Ciebie.. Wypłacz się kochana i główka do góry😘😘
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
[Q,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:28
-
[QUOTE,e
-
Beti, a ja Cię w pełni rozumiem. Ja uważam, że facet powinien być tak samo zaangażowany. Tak to już jest, że przychodzi moment kiedy powinno się kochać i już, skoro chcemy dziecko. Ile razy mi się nie chciało, przez to miałam problem mówiąc wprost z nawilżeniem, przez to mniej przyjemności, ale myślałam sobie, że na szalony, spontaniczny seks jeszcze i tak wróci czas, a teraz chcę zajść w ciąże.
Rozmawiałaś z nim tak prosto z mostu co czujesz?
-
Najb,
-
Beti82 wrote:Pojde kochana bo sie boje ,ze cos moglo zostac i sie torbiel zrobi.WIec sprawdzic musze
Beti82 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
[Q,
-
[QU,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:29
-
Kasztanek wrote:Beti jesteś bardzo dzielna, walczysz jak lwica i dostaniesz to o co tak zabiegasz.
-
nick nieaktualnyok, troche mi ciśnienie zeszlo, bo sie na niczym skupić nie mogłam... beta - 19631,00,
Beti82, VianEthel2, Szczęściara, tere-fere, sunshine03, PierwiastkaZuza, Kasztanek, Cytrynowy sok, Niezapominajka2, blair., Słoneczko123, OlivkowaMama, Lami, Dośka, przedszkolanka:), Domi_tur, Arashe, Nikodemka, tęczova, Meggs, Pestkaa, madziorek86, XxMoniaXx, alex0806 lubią tę wiadomość
-
Beti kochanie rób co Ci serduszko podpowiada i tak jesteś mega dzielna. Do wszystkiego sama dochodzisz masz niesamowitą wiedzę i odwagę.. A męża kopnij w dupsko. Powiedz mu jak jest facetem to niech stanie na wysokości zadania..
Beti82 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
nick nieaktualnyDomi czuję, że już blisko!!! I w weekend się wszystko rozstrzygnie
Przy takim rozwarciu to Ty będziesz musiała pędem do szpitala jechać inaczej jutro na tvn24 będą mówić o kobiecie z Wrocławia, która urodziła w taksówceprzedszkolanka:), Domi_tur lubią tę wiadomość
-
OlivkowaMama, Szczęściara, Arashe, sunshine03, Cytrynowy sok, Dośka, tęczova, Meggs, Kasztanek, blair., fiorella82, Magda - mbc, Wik89, tere-fere, madziorek86, alex0806 lubią tę wiadomość
-
blair. wrote:4,5h to nie ma źle, ale bez klimy jak mówisz w upał i w korku to współczuję! Nie dziwię się, że mąż wkurzony, pewnie zaraz wparuje do mechanika z reklamacją po powrocie
Szczęściara lubi tę wiadomość