Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:U mnie wyniki krzywej 85 / 142 / 98 więc chyba szczęśliwym trafem cukrzyca mnie ominie 😊
-
Meggs a drugi parametr nie powinien być do 140?
My właśnie jedziemy na sesje.
Zaawansowane ciężarówki, czy Wy mieszacie czasem takie bóle okresowe? Czy to są te skurcze braxtona czy jakoś tak? Bo mnie tak raz czy dwa razy dziennie tak zaboli od tygodniaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 13:24
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Beti, kochana, wiem jakie to frustrujące. Rozmowy niestety pogarszały sprawę, bo chcąc nie chcąc ostatecznie za niepowodzenia obwiniałam jego i brak jego zaangazowania. Ten się tylko cofał jeszcze bardziej. Jak kiedyś na forum napisałam, że jest bzykanie tak rzadko, to któraś mi odpowiedziała, że coś musi być nie tak, bo przecież faceci to mogą codziennie. No dupa, mój nie.
Wiem, że teraz jesteś zła, robisz kochana wszytko! Pamiętaj o najważniejszym, że dziecinka będzie owocem Waszej miłości i bliskości i tak naprawdę (mimo, że teraz się wkurzasz, bo miałaś zaplanowane kiedy i gdzie i ile razy bzykanie), to wystarczy ten jeden czy dwa razy. Mocno Cię tulę, wiem, że sobie wszystko poukładacie. Jesteś super siłą babką, bardzo samodzielną, zdecydowaną, wiesz czego chcesz i włożysz wszystkie siły, żeby osiągnąć cel. Czasami tylko nie nad wszyststkim można mieć 100% kontroli 😐Jesteś Beti blisko! Wiem to! 🤗🤗🤗
Nikodemko, gratuluję, ze nic nie wyszło! Możesz odetchnąć! Acardu jeszcze nie odstawiając. Poczekaj aż spokojnie kropeczek się zadomowi, możesz ewentualnie za tydzień zejść do dawki 75 i chyba bym brała do końca 1 trymestru, a później trochę co drugi dzień i odstawiałabym.
Fiorelko, piękna beta 💗Nikodemka, VianEthel2, Beti82, Magda - mbc, fiorella82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Anionka norma to 92 / 180 / 153 na krzywej. Przynajmniej ja takie mam. Ale po normalnym posiłku zalecają by cukry były do 140 po 1 h, ale umówmy się że 75 g glukozy nie jest normalnym posiłkiem.
tere-fere, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beti, my też mielismy taki "staraniowy" kryzys. Męża stresowało to, że musi tu i teraz, więc nie zawsze było tak jak powinno. Teraz sam widzi, przez te niepowodzenia, że czasem tak trzeba, ale jak nie mamy siły i chęci to sobie darujemy, bez obrażania się i kłótni. Wydaje mi się, że pomogło to, że ja trochę odpuściłam - pragnę dziecka, ale nie kosztem relacji z Nim, jest to dla mnie najważniejsze. Nie wyobrażam sobie, żebyśmy nie mieli mieć dziecka, ale jeśli nawet to chcę być z Nim na zawsze i staraniami nie zamierzam tego zepsuć Kochana, nie musi być "było" codziennie, żeby się udało, może chciał sie odstresować tym drinkiem. Wydaje mi się, że wyluzowanie pomogłoby i Twojemu mężowi i Tobie. 😘
VianEthel2, blair., Wik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Meggs no i super!
Szczesciara oby oby..
Kark po godzinie mi przekroczył i na to zwrócil lekarz uwage.. póki co przekroczeń od tygodnia miałam 2 razy tylko jak się zgłodzilam ;o
Domi ucichla,prze!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 14:19
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 01:04
OlivkowaMama, tęczova, Niezapominajka2, Arashe, przedszkolanka:), tere-fere, sunshine03, Beti82, Wik89, Meggs, Szczęściara, Nikodemka, Pestkaa, Słoneczko123, Dośka, Ani0nka, alex0806, madziorek86, Cytrynowy sok, Nona lubią tę wiadomość
-
Oczywiście nie mówię "wyluzuj a zajdziesz", bo osobiście nienawidzę tego stwierdzenia, a "wyluzuj a będzie Ci lepiej" mój świat mocno się przewartościował, jak usłyszałam "pani mąż ma zawał" i teraz wiem, że może nic nie iść po mojej myśli, ale chcę mieć go obok
przedszkolanka:), Wik89, Pestkaa, fiorella82, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
[QUOTE=La,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:29