Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wtrace tak na szybko.
Dziewczyny z Wawy, gdzie mozna o tej porze zbadac bete? Jest jakis lab otwarty do pozna? -
Nikodemko dlaczego chcesz robić bete? U mnie niestety już zamknięty, do 17 był..
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Nikodemka wrote:Wtrace tak na szybko.
Dziewczyny z Wawy, gdzie mozna o tej porze zbadac bete? Jest jakis lab otwarty do pozna? -
Vian - mojej przyjaciolce wyszedl pozytywny test, a jutro ma wyjazd sluzbowy na kilka dni i tam nie da rady zrobic, szuka czegos dzis, ale chyba nie znajdzie
Swoja droga dziewczyna z PCOS, IO, hiperprolaktynemia... Zalecono jej antykoncepcje na 3 miesiace, odstawila i od razu zaszlaVianEthel2, przedszkolanka:), tęczova, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Domi, ja tylko powiem, ze nie puszcze dzis kciukow za to, zeby poszlo sprawnie i mozliwie z jak najmniejszym bolem. Dawaj Szymcio! 💪
-
Szczęściaro mnie kłuje czasem szyjka,jak długo chodziłam i mały plus siku napierał to pochwa wręcz..
Tęczova tak! Tego bólu się nie zapomina😀 nakręcam się i Cię 🤗🤗
Lami ale super,to juz tak blisko😍
Domi jak plamienia to może czop odchodzi? Kurcze zebys później zdążyła na ip dojechać bo moja znajoma tak urodzila w windzie w drodze na porodówke😀
My już w domku!😊 rodzice mieli niespodzianke bo mielismy byc wieczorem haha😀blair., Nikodemka, tęczova, Ani0nka, Szczęściara, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Przedszko, kurczę, jakby to był 7 dpo a nie 3ci
Ufff walizy spakowane, wzięłam miliard ciuchów i trzy miliardy butów, wakaaaaaacje 🏝🏄♀️🍹blair., VianEthel2, Szczęściara, Pestkaa, Nikodemka, Dośka, Kasztanek, przedszkolanka:), Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
O matko jaka tu produkcja od rana! Ja dopiero na spokojnie was nadrobiłam, polubiłam, poczytałam i kompletnie nie wiem do czego się odnieść
Kciuki za domu oczywiście, żeby ten uparciuch Cię już nie męczył i wyszedł dzisiaj, ma trochę czasu do końca dnia mocne kciuki za poród!
Beti, każda z nas miała podczas starań chwilę zwątpienia. Też przeszłam taki mega kryzys po roku starań, że seks był dla nas machinalny i nieprzyjemny, mąż nie miał siły, po drodze poronienia. Ale jak zaczęliśmy gdzieś wychodzić na randki, rozbudzilismy trochę namiętność i fantazję to znowu się zachciało:) spokojnie co 2 dzień przez cały cykl jechaliśmy, czasem codziennie jak naszła ochota. I się udało:)
My dzisiaj wróciliśmy do domu od rodziców. Trochę trzeba oczyścić głowę przed końcem urlopu męża, posprzątać mieszkanie wspólnie. I dzisiaj zakończyliśmy kompletowanie wyprawki, kupiliśmy wannę i kilka innych potrzebnych pierdółek:) piorę właśnie część rzeczy, jutro druga, później prasowanie i mogę pakować torbę. Czas najwyższy jedynie zostało mi kupić staniki do karmienia, ale zupełnie nie wiem jakie i ile. Widzę wszędzie te z canpoola. Wystarczą mi takie na początek? Czy macie jakieś polecone, gdzie mogę zamówić np na necie i są spoko?
Beti82 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
hej dziewczyny podpowiedzcie bo nie wiem co robic?😣
Tydzień temu zobaczyłam u siebie takie delikatne krwawienie w sumie gdyby nie aplikowanie luteiny to bym tego nie widziała, a tak to na patyczku zostawala czerwona krew bylo jej bardzo mało ale czym predzej poleciałm do ginegologa aby sprawdzić czy wszystko jest ok, gin mnje zbadał stwierdził ze z dzieckiem jest wszystko w porzadku ze on nic nie widzi niepokojącego za trzy dni sytuacja sie powtórzyła tyle ze.krwi bylo wiecej na aplikatorze znow gin i znow mowi.ze nic nie widzi ale dal masc bo stwierdził ze to może podrażnienie od luteiny, wczoraj bylam na prenatalnych lekarz tez nic nie wychaczyl niepokojącego oprócz ryzyka wad genetycznych, zestresowalam sie bardzo tym i dzis krwi jest bardzo duzo... nie wiem czy jechać na pogotowie czy czekac do pon do mojej ginekolog?? boje sie ze tak częstym usg zaszkodze dziecku... -
Dziewczyny czyli takich bóli okresowych takich wiecie 10-15 sekundowych nie macie-miałyście pod koniec ciąży?
-
Bylam na podgladzie.U mnie blizniaki ❤❤
Bede kochac jak swoje hahAni0nka, alex0806, Szczęściara, VianEthel2, Meggs, tęczova, Wik89, Nikodemka, Lami, OlivkowaMama, XxMoniaXx, blair., Pestkaa, Dośka, przedszkolanka:), Kasztanek, madziorek86, tere-fere, Cytrynowy sok, Biegającą-mama, fiorella82, Nona, moyeu lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Beti no mówiłam że będą bliźniaki 🤩🤩 czekamy na kropki!
tęczova, Wik89, madziorek86, tere-fere, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Beti 💗💗💗 Wracaj do domu i poprzytulaj się z mężem przy jakimś fajnym filmie 😊
AniOnka, to pewnie zaczynają się u ciebie skurcze że przepowiadające. Macica zaczyna sobie powoli ćwiczyć.Ani0nka, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beti, o wow! Czyli jednak pekly dwa, cudnie 😍 No wlasnie, mowilas, ze nie bedziesz miala dzieci, a bedzie dwojka na raz, a masz!
Viki_31 - ja tez wybralabym sie na pogotowie jesli krwi jest bardzo duzo. Do poniedzialku jeszcze duzo czasu. Usg na pewno nie zaszkodzi dziecku.