Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciocie Klocie, Szymek urodził się o 2:00 53cm i 3500g wagi a miał nie ważyć nawet 3kg, taki z niego 15 centyl wyszedł 😂
Od wejścia na ip do porodu 6 godzin, gdyby nie znieczulenie pewnie poszloby szybciej ale tak mi się po nim smacznie drzemało, że nie miałam ciśnienia na szybciej
Urodziłam przy 9cm rozwarcia bo się uparłam "Że ja nie dam rady?!" 🙈😂 urodziłam na partych skurczach co 5 minut, ogólnie calą akcje do rych 9cm miałam skurcze co 6-10minut i na ktg słabe a jednak szyjka pracowała jak należy 😁
Leżymy osobno bo nie było miejsc na oddziale, cud że i tak mnie przyjęli ale po wypisach dziś przeniosą mnie do Szymka
Mam najbardziej rozdarte dziecko na oddziale 😁😂🙈 a fotkę wrzucę jak dzisiaj zapozuje inaczej niż przy moim cycku 🥰❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 05:48
Biegającą-mama, Meggs, Słoneczko123, Ani0nka, tęczova, Wik89, Pestkaa, Magda - mbc, Lami, przedszkolanka:), OlivkowaMama, sunshine03, tere-fere, Arashe, Niezapominajka2, Dośka, alex0806, Szczęściara, Beti82, fiorella82, madziorek86, blair., Rodzynka, Nikodemka, Cytrynowy sok, Nona lubią tę wiadomość
-
Domi cudowne wieści gratulacje!!! ❤️❤️❤️
A tu taki mały przedsmak naszej sesji, wczoraj wieczorem fotograf jedno zdjecie nam wysłał 😊
Meggs, tęczova, Pestkaa, VianEthel2, Słoneczko123, sunshine03, przedszkolanka:), OlivkowaMama, Arashe, Niezapominajka2, Dośka, alex0806, Szczęściara, Beti82, fiorella82, madziorek86, blair., Rodzynka, Nikodemka, Cytrynowy sok, Kasztanek, Biegającą-mama, Nona, moyeu lubią tę wiadomość
-
Szymuś, ciotki witają na świecie 🥰🥰🥰
Domi, gratulacje Mamusiu 😘“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Anionka, jesteś prześliczna! Piękna z Was rodzinka
Ani0nka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Domi gratulacje! Doczekałaś się.
Szymusiu witamy 😊 daj mamie spać po nocach.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
🎈🎈🎈 Domi, gratuluję!!! 🎈🎈🎈
Witaj Szymusiu po drugiej stronie brzuszka!!! 💞💞💞 Taki duży chłopczyk! Samych dobroci i łakoci na świecie, żebyś był zdrowy, zawsze uśmiechnięty i żeby otaczali Cię dobrzy ludzie.
Uściski dla dzielnej Mamy! Szybciutko dochodź do siebie, zaraz będziecie się tulić! 😘Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Domi takie wieści z rana😍😍 gratuluję!!!! Niech Szymek rośnie zdrowo!
Anionka ułaaaa🤗 ja mam z morza amatorskie a teraz na sesje czekam ;p ale makijażu takiego nie zrobie hihi.
Witam się w 32 tyg.i 8 miesiącu czas start.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 08:00
tęczova, Arashe, tere-fere, Dośka, Słoneczko123, Beti82, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDomi ogromne gratulacje!!! 🥰😘😘😘
AniOnka jacy piękni jesteście!!! 😍😍😍
Edit. Teraz czuję, że jest nadzieja na dobrą masę i dla mojego kurczaka z 20centylaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 08:08
przedszkolanka:), Ani0nka lubią tę wiadomość