Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:80 %. Mój chce iść na L4 właśnie na 2 tygodnie i później 2 tygodnie tacierzyńskiego. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu
-
Nikodemko jutro popatrzysz sobie na kropka, dowiesz się, że jest wszystko ok i będzie lepiej, wejdziesz w Fiorellkowy flow i będziecie razem fruwać na ziemią
Ta opcja l4 dla tatusia 5+5+4 jest super, ale my nie skorzystamyrodzę na najgorszy czas w pracy eM i już się pogodziłam, że będą to 2 tyg.
fiorella82 lubi tę wiadomość
-
Julia93 wrote:Ej, a jak to jest, jak się zapłaci kartą to sprzedający musi już też wystawić paragon czy jest w stanie to obejść?
Tak ze strony konsumenckiej dopowiem, że do reklamacji jest potrzebny dowód zakupu. Dowodem zakupu jest: paragon, faktura, dowód wpłaty, pisemna umowa, czy każdy inny świstek potwierdzający co, u kogo (pieczątka firmy, podpis) i za ile kupiliśmy, wyciąg z karty, wyciąg z e-przelewu.
Jak przedsiębiorca się nie wyrywa do wystawienia nam dowodu zakupu, a to za co płacimy (towar, usługa) to jakiś konkret to powinniśmy żądać paragonu/faktury/pisemnej umowy itd. bo nie biorąc potwierdzenia zapłaty działamy na własną szkodę (problemy przy ewentualnej reklamacji) i wspieramy czarną strefę (jednak zdecydowana większość przedsiębiorców powinna ewidencjonować sprzedaż i odprowadzać od tego podatek).przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Madziorek, dzieki za slowa otuchy
Moze to tak wyglada, ale nie denerwuje sie jakos mocno, panuje nad tym. Mam bardziej taki dołek niezalezny ode mnie. Wyłazi z podswiadomosci przez te plamienia.
No i bardzo bym chciala tak w 100% bezkarnie odpoczac, a mam naprawde mnostwo pracy przy komputerze. Ludzie wypisuja z pretensjami, a ja nie chce rozpowiadac, ze jestem w ciazy albo, ze lezalam w szpitalu. Czekam na moment, w ktorym sie z tym wszystkim uporam i bede po prostu odpoczywac.
Ciekawe jak to bedzie u mojego meza na wlasnej dzialalnosci. Cos czuje, ze bede musiala wspierac się mamą. -
Nikodemko kochana, tak naprawdę to te plamienia mogą być od wgryzającego się kropka albo właśnie nadżerki. Jutro wizytujesz, na spokojnie. Ja plamiłam z przerwami 2 tygodnie. Myślę, że w twoim przypadku dobre będzie zmienić lutkę z dopochwowej na podjęzykową albo duphaston. Bo to dodatkowo może rozruszyć plamienie. I będzie dobrze
Miałam niemal identyczną sytuację, już pożegnałam się z ciążą jak zobaczyłam plamienie, a jednak się toczę
Nikodemka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kurcze dziewczyny nie chce Was wprowadzać w błąd bo teraz już sama nie wiem czy 100 czy 80.
Znalazłam te zwolnienie ale nie wiem gdzie znaleźć czy było 100% płatne. Na pewno dostał ze szpitala.
Edit. Sorki za zament ale już wiem 80% jest płatne ale z weekendami..
Ma koleżankę co w Zusie pracowała i już mi powiedziała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2019, 20:13
Meggs lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Madziorek witamy po przerwie! Nikodemko kciuki za jutro! I ja prosze o kciuki jutro rano, bo poki co cos mnie naszlo i zrobilam pierwszy w zyciu nordtest i widze cien cienia hahah moj pierwszy cien ciena
nawet nie wiem czy tu wstawiac zdjecie bo na zdjeciu to juz w ogole prawie biel ale cos tam sobie w glowie ubzduralam no i nie moge tego odzobaczyc 😅
Edit. Jednak wstawie... jutro bedzie placz - ze smutku lub radosci 😆
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2019, 20:19
fiorella82, Meggs, Szczęściara, przedszkolanka:), blair., OlivkowaMama, Biegającą-mama, madziorek86, Lami, Dośka, Nona, tęczova, Cytrynowy sok, Arashe lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wikiiiii dawaj foto konieczko! Ale zaciskam kciukasy ❤❤
Aaaaajajajajjjj wiiiiidzę 😁😁😁😁 Wiki mocne kciuki za zajęcie brzuszka po mojej sąsiadce! Rezerwowałam go dla Ciebie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2019, 20:22
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Madziorek witamy po przerwie! Nikodemko kciuki za jutro! I ja prosze o kciuki jutro rano, bo poki co cos mnie naszlo i zrobilam pierwszy w zyciu nordtest i widze cien cienia hahah moj pierwszy cien ciena
nawet nie wiem czy tu wstawiac zdjecie bo na zdjeciu to juz w ogole prawie biel ale cos tam sobie w glowie ubzduralam no i nie moge tego odzobaczyc 😅
-
nick nieaktualnyWiiiik, coś się przebija!!!! Leć na betę jutro, to rozwieje wątpliwości! Kciukiii😍
A krzywą mam na liście badań od ginekologa z kliniki. Może dlatego że mam IO? E ogóle kazał mi odstawić glucophage, więc może chce zobaczyć czy mi organizm dobrze reaguje. Nie pytałam go w sumie dlaczego, dla mnie to wszystko nowość, więc uznałam że powinnam to zbadać.Wik89 lubi tę wiadomość
-
Beti 12 dni po ovitrelle i prawdopodobnie 10dpo. Kurcze to jest taki totalny cien cienia ze czuje, ze wiem jak to sie skonczy, podejrzewam jakies odbarwienie albo wlasnie jakas pozostalosc po zastrzyku, ale jakos tak sie rozemocjonowalam, ze w ogole cokolwiek dostrzeglam pierwszy raz w zyciu po obsikaniu tylu testow 😄II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Madziorek witamy po przerwie! Nikodemko kciuki za jutro! I ja prosze o kciuki jutro rano, bo poki co cos mnie naszlo i zrobilam pierwszy w zyciu nordtest i widze cien cienia hahah moj pierwszy cien ciena
kciuki!!! Jutro beta!!!
Wik89 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵