Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Chociaz czekaj Wiki ty mialas 1 zastrzyk ovi 6000 tak?
Jak tak to moze faktycznie 12 dni po juz nie ma
Ja zapomnialam,ze tylko ja mam takie konskie dawki 10.000 hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2019, 21:13
-
Beti, zaklinaj ten test, zeby juz nie zjasnial!
Mi ovi 6000 zniknal z sików juz 9-10 dpo.
Beti82, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Beti no fajnie sie patrzy na ten tescik Twoj nie powiem 😎 zaklinamy zeby tak zostalo.
Tak mialam jedna dawke ovitrelle no ale i tak wiem ze moze sie utrzymywac slad szczegolnie taki totalny bladzioch
Alex oby jak najszybicej i w spokoju Ci minal czas do wizyty!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Beti no fajnie sie patrzy na ten tescik Twoj nie powiem 😎 zaklinamy zeby tak zostalo.
Tak mialam jedna dawke ovitrelle no ale i tak wiem ze moze sie utrzymywac slad szczegolnie taki totalny bladzioch
Alex oby jak najszybicej i w spokoju Ci minal czas do wizyty!
Na zywo zawsze lepiej widac i to jeszcze sikalas wieczorem
Wiec wiesz nic nie mowie ale mam nadzieje ,ze bedziesz nasza kwietniówką
Kurde tez juz bym chciala testowac hahahWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2019, 21:29
-
Myslalam ze Ci o tętno bardziej chidzi z tym ktg. No spoko, jakby się nie chciała do niego odnieść to podeślij, zobacze co tam Ci wyszło. Kup sobie wkładki laktacyjne jak Ci tak leci, bo już teraz może tak być. I to nie ze stresu 😋
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
Mam wkładki ale nie nosiłam. A dzisiaj z prawej aż siknęło;) takie te cyce nabrzmiałe...
Ogólnie tętno i skurcze ma sprawdzićjak coś to będę się radzić albo poczekam do wizyty
Laura zmieniła stronę, teraz wypina dupkę po prawej stronie, aż boli. Dobrze że toto ma tyle siłyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wiki, czekamy z niecierpliwością na jutrzejszy poranek 😊 Będą emocje!
Beti, a Twoja krecha to niech powoli ciemnieje 😀
A ja żeby odreagować właśnie szukuję sobie piwo z colą. Oby to pomogło się zrelaksować ☺
Tak bardzo chciałabym zobaczyć w czwartek II kreski....
Proszę o kciuki za moją jutrzejszą wizytę u endo. Poznam wyniki krzywych.Wik89, tęczova, Nikodemka, sunshine03, madziorek86, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Wiki, czekamy z niecierpliwością na jutrzejszy poranek 😊 Będą emocje!
Beti, a Twoja krecha to niech powoli ciemnieje 😀
A ja żeby odreagować właśnie szukuję sobie piwo z colą. Oby to pomogło się zrelaksować ☺
Tak bardzo chciałabym zobaczyć w czwartek II kreski....
Proszę o kciuki za moją jutrzejszą wizytę u endo. Poznam wyniki krzywych.
Trzymam kciukasySłoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Wiki, mooocno kciuki!!!! Niech ciemnieje i ciemnieje na jutro! Masz zakaz picia, siku w nocy i zbieramy mocz!
Fiorella, Ty chyba też jeden cykl brałaś metformine? Ja też brałam, 500, po serduszku odstawiłam stopniowo.Wik89 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Wiki, mocno kciuki zaciskam. Ja w życiu miałam dwa bladziochy, jeden niestety na nordzie, ale u Ciebie musi być TO 😘
Dziewczyny, czy któraś z Was ma może na zbyciu glucophage, nawet 4 tabletki? Kończy mi się paczka, a dr W dopiero za 9 dni a mam tylko 6 tabsów. Wspomogłaby mnie któraś?“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytęczova wrote:Wiki, mocno kciuki zaciskam. Ja w życiu miałam dwa bladziochy, jeden niestety na nordzie, ale u Ciebie musi być TO 😘
Dziewczyny, czy któraś z Was ma może na zbyciu glucophage, nawet 4 tabletki? Kończy mi się paczka, a dr W dopiero za 9 dni a mam tylko 6 tabsów. Wspomogłaby mnie któraś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 05:40
-
nick nieaktualny