Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik kuzwa
tego nie lubie
Ale o to wlasnie chodzi w tym,ze testy zejda do 0 a pozniej dopiero wlasciwa kreska.
A pokaz nam ten test ,moze zle patrzyszWik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha Niezapominajko no dobra to moze kupie tabletki. Tylko zeby jeszcze maz chcial je brac... bo on ma swoj zestaw od androloga i ponad to ciezko go bedzie przekonac . Ale sprobujeII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Słodkie dziewczyny
Własnie zmierzyłam cukier i wyszło 92zaraz z drugiego palca wyciskane 113
Czyli absolutnie nie wyciskamy
PO 2 mnie chyba jednak sluzy dluzsza przerwa od jedzenia.Kolacje zjadlam po 18 i cukier piękny .Jak jem kolacje pozniej to mam pow 100CO to oznacza nie wiem )
Tylko z tym nie wyciskaniem to jest prawdziwa katorga
Trzymam te łapy w gorącej wodzie ale i tak nie zawsze poleci -
Niezapominajka2 wrote:Wik 😳
Maca jest tak niedobra, że może lepiej spróbuj najpierw z tabletkami? Można kupić mace w tabsach. A jak chcesz sproszkowaną to nie rób zapasów na wszelki wypadek - ja wyrzuciłam 2 opakowania, nie dałam rady z koktajlami a naprawdę jestem w stanie znieść czasami dużo 😁 -
Moj tez marudzil przez mace, przechodzila tylko w owocowym jogurcie albo koktajlu. Ja zamawialam przez internet, taka w zoltej torebce i kosztowala jakies 10 zl
-
Szczęściara wrote:Beti spróbuj sobie rozmasowac dłonie albo spróbuj drugi paluszek tamten pewnie dużo razy kłuty.
I serio mam az takie siniaczki porobione -
U mnie ok na KTG, nie ma skurczy. Mała była tak spokojna jak mysz pod miotłą, spała. Dopiero jak zaczęłam do niej gadać to skopała sprzęcik i się ruszała
A tak to diabolica
Arashe, Szczęściara, przedszkolanka:), Słoneczko123, Ani0nka, blair., Nikodemka, Pestkaa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cytrynowy soku, acard jak brany dłużej to utrzymuje się chyba nawet do miesiąca w organizmie. Panel krzepliwości możesz zrobic, ale nie zawsze ma coś wspólnego z mutacjami, u mnie przed ciążą i dwa miesiące temu wszystko cacy. Tak czy inaczej podstawą do heparyny są tylko Twoje mutacje.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami jakby dało się podnieść to nie miałabym 89 tys płytek.
Płytki w ciąży zawsze spadają, po ciąży wróci do Twojej normy. Dopiero od 50 tys są większe problemy i podaje się koncentrat przed porodem ( one żyją do 7 h) , a do 100 jest wszystko dobrze.
Poniżej 100 jeszcze jest problem z wkluciem w kręgosłup i zzo. Ale wątpię że jeszcze tyle spadna. Druga sprawa jak zwlekali z badaniem to mogły się posklejac. Następnym razem powiedz, że masz dość niski poziom płytek i że trzeba postawić pod aparat szybko. Mi tak robiąWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 09:17
Lami lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Szczesciaro problem w tym ,ze jade juz prawie po wszystkich palcach hahha
I serio mam az takie siniaczki porobioneBeti82 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Słoneczko123 wrote:Mam wyniki:
- krzywa cukrowa 74-89-62
- krzywa insulinowa 9,6-68,4-32,2
- wskaźnik homa ir 1,75
Także wszystko gra 😊