Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki ja też czekam

Wstałam 3 minuty przed budzikiem, system chodzenia do pracy nadal działa ;p ustawilam sobie żeby na ktg się spokojnie zebrać ;p
Niezapominajko w szafie mojej córki to samo ;p róż wali po oczach. Jak dokupowałam ostatnio bodziaki to mąż miał warunek, tylko nie różowe. Wzięliśmy szare, granatowe, żółte, sporo mam też miętowych kolorów
ale klasyk się przebija najbardziej
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej kochane, no wiec faktycznie byla to pewnie jakas pozostalosc po zastrzyku, bo dzisiaj jest biel. Tak jak w głębi duszy czułam. Temp tez poleciala w dół.
Wczoraj byłam 12 dni poza zastrzyku wiec niby nie powinno nic wyjsc, ale to byl test o czulosci 10 i stad pewnie ten nikły cień
Dziekuje za kciuki w kazdym razie 😘
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki 😐 mam nadzieję, że jeszcze ta kreska się pojawi :*
Niezapominajko u mojej Poli tak było,róż po oczach bił i teraz też ma sporo takich 😀
60 dni do porodu :oWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 07:42
Cytrynowy sok, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Wik miałam nadzieję, że to będzie to, ale póki nie ma @ to czekamy

Wiecie jakiego mam nie farta? Córka się przebudzila przed 5, więc do niej poszłam, jak wróciłam i położyłam się, poczułam uzadlenie w lydke... A że bolało mocno to zapalam światło a tam OSA... O 5 rano... W moim łóżku... Boli nadal, spuchlo trochę, ale uczulenia najwyraźniej nie mam. Tyle dobrze ze to w nogę...
Vian nie znam, bo w skończonym 11 było za wcześnie na płeć, na polowkowych nie pytałam, a na 3 trymestru jak pytałam to się okazało, że zwoje pepowiny ma między nogami i mimo usilnych prób pani doktor nie udało się zobaczyć. Więcej usg nie miałam ( nie licząc w 7 skończonym potwierdzającym ciąże). A też nie będę ją tej płci specjalnie szła
-
Wiki, teraz masz pewność, że nie ma we krwi zastrzyku i następny cień, to będzie ten cień! Nie puszczamy kciuków!
Słoneczko testuje w czwartek, a dzisiaj jeszcze się któraś nie zgłaszała?
Cytrynowy sok, a Ty jaki plan? Wchodzisz z clo? Masz już receptę?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Wiki, przykro mi, ale przecież jeszcze ni wszystko stracone 😘
Fiorella, dziękuję kochana, ale ja mam mniejszą dawkę 😘“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dzieki kochane! Ale wiem ze to (znowu) nie to, temp juz niska i piersi nie bola, nie ma opcji. Zaczynam kolejny cykl chyba jeszcze z Aromkiem no to tak mi zlecil gin, maz robi za 2-3 tyg badanie nasienia z hba no i kolejny cykl w zaleznosci od wynikow meza albo iui albo przerwa w stymulacji dopoki maz nie poprawi wynikow. Ja widze, ze sperma wyglada inaczej, wiec mam nadzieje ze wkrotce sie uda. Plan na ten cykl - dosypywac mu do koktajli itp sproszkowana macę 😄 Blair Wy chyba probowaliscie te mace? Gdzie kupowaliscie?
Tymczasem czekamy na test Sloneczka ✊✊✊
Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ja się boję o tą moją krew, wiem, że do małopłytkowości jeszcze kupa czasu, ale poleciało mi PLT z 185 na 130, co się robi żeby to podbić? No i pierdzielone aptt 😑 Jeszcze pisałam Alex, że hematolog powiedziała ostatnio, że to ewentualnie jedyny wskaznik, na który można spojrzeć przy heparynie, ale że i tak na heparynie ładnie się wydłuża i nie ma z nim problemów. Ostatnio miałam 32 przy normach 28-39, a z wczoraj 27 🙄. Mimo, że od piątku jestem znowu na dwóch zastrzykach heparyny, 1,0 rano i 0,4 wieczorem. Chcę się zahibernować na te dwa tygodnie.
Swoją drogą mam już kolekcje prawie wszystkich kolorów strzykawek. Brakuje mi tylko 0,2 😁Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH