Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki ja też czekam
Wstałam 3 minuty przed budzikiem, system chodzenia do pracy nadal działa ;p ustawilam sobie żeby na ktg się spokojnie zebrać ;p
Niezapominajko w szafie mojej córki to samo ;p róż wali po oczach. Jak dokupowałam ostatnio bodziaki to mąż miał warunek, tylko nie różowe. Wzięliśmy szare, granatowe, żółte, sporo mam też miętowych kolorówale klasyk się przebija najbardziej
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej kochane, no wiec faktycznie byla to pewnie jakas pozostalosc po zastrzyku, bo dzisiaj jest biel. Tak jak w głębi duszy czułam. Temp tez poleciala w dół.
Wczoraj byłam 12 dni poza zastrzyku wiec niby nie powinno nic wyjsc, ale to byl test o czulosci 10 i stad pewnie ten nikły cień
Dziekuje za kciuki w kazdym razie 😘
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki 😐 mam nadzieję, że jeszcze ta kreska się pojawi :*
Niezapominajko u mojej Poli tak było,róż po oczach bił i teraz też ma sporo takich 😀
60 dni do porodu :oWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 07:42
Cytrynowy sok, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Wik miałam nadzieję, że to będzie to, ale póki nie ma @ to czekamy
Wiecie jakiego mam nie farta? Córka się przebudzila przed 5, więc do niej poszłam, jak wróciłam i położyłam się, poczułam uzadlenie w lydke... A że bolało mocno to zapalam światło a tam OSA... O 5 rano... W moim łóżku... Boli nadal, spuchlo trochę, ale uczulenia najwyraźniej nie mam. Tyle dobrze ze to w nogę...
Vian nie znam, bo w skończonym 11 było za wcześnie na płeć, na polowkowych nie pytałam, a na 3 trymestru jak pytałam to się okazało, że zwoje pepowiny ma między nogami i mimo usilnych prób pani doktor nie udało się zobaczyć. Więcej usg nie miałam ( nie licząc w 7 skończonym potwierdzającym ciąże). A też nie będę ją tej płci specjalnie szła -
Wiki, teraz masz pewność, że nie ma we krwi zastrzyku i następny cień, to będzie ten cień! Nie puszczamy kciuków!
Słoneczko testuje w czwartek, a dzisiaj jeszcze się któraś nie zgłaszała?
Cytrynowy sok, a Ty jaki plan? Wchodzisz z clo? Masz już receptę?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Wiki, przykro mi, ale przecież jeszcze ni wszystko stracone 😘
Fiorella, dziękuję kochana, ale ja mam mniejszą dawkę 😘“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dzieki kochane! Ale wiem ze to (znowu) nie to, temp juz niska i piersi nie bola, nie ma opcji. Zaczynam kolejny cykl chyba jeszcze z Aromkiem no to tak mi zlecil gin, maz robi za 2-3 tyg badanie nasienia z hba no i kolejny cykl w zaleznosci od wynikow meza albo iui albo przerwa w stymulacji dopoki maz nie poprawi wynikow. Ja widze, ze sperma wyglada inaczej, wiec mam nadzieje ze wkrotce sie uda. Plan na ten cykl - dosypywac mu do koktajli itp sproszkowana macę 😄 Blair Wy chyba probowaliscie te mace? Gdzie kupowaliscie?
Tymczasem czekamy na test Sloneczka ✊✊✊Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ja się boję o tą moją krew, wiem, że do małopłytkowości jeszcze kupa czasu, ale poleciało mi PLT z 185 na 130, co się robi żeby to podbić? No i pierdzielone aptt 😑 Jeszcze pisałam Alex, że hematolog powiedziała ostatnio, że to ewentualnie jedyny wskaznik, na który można spojrzeć przy heparynie, ale że i tak na heparynie ładnie się wydłuża i nie ma z nim problemów. Ostatnio miałam 32 przy normach 28-39, a z wczoraj 27 🙄. Mimo, że od piątku jestem znowu na dwóch zastrzykach heparyny, 1,0 rano i 0,4 wieczorem. Chcę się zahibernować na te dwa tygodnie.
Swoją drogą mam już kolekcje prawie wszystkich kolorów strzykawek. Brakuje mi tylko 0,2 😁Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero