Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik kreseczke widac to nie ma wątpliwosci ale ja 14 po zastrzyku jeszcze mam
Eh nie lubie tego testowania po nich
Ale dobrze ,ze zrobilas dzisiaj .Jutro zobaczysz, oby ciemniała
Sorki zle napisalam po 14 juz nie mam haha
w 13 dniu jeszcze cos bylo widacWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2019, 20:37
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggs wrote:Fiorella a bedziesz odstawiac glucophage? U nas lekarze boja sie prowadzic na nim ciąży, z kolei sporo jest historii dziewczyn które po odstawieniu poroniły.... ja bym sie troche bała go odstawić.
-
Wiki, widzę! Wiesz, ze ja mam prawo sceptycznie podchodzic do cieni, ale Booozeee, tak mocno trzymam kciuki, zeby to bylo to!
Ale jutro beda emocje!
Wik89 lubi tę wiadomość
-
fiorella82 wrote:Już nie biorę od piątku... Wytłumaczył mi, że potrzebowałam go tylko po to żeby owulacja była dobrej jakości, a teraz nie mam owulacji więc nie potrzebuje i że kategorycznie mam odstawić. Chyba samo odstawienie metformine nie powoduje poronienia...Nie odstawiłam go sama tylko na wyraźne polecenie lekarza. No to mam temat do zgłębienia.
-
fiorella82, alex0806, przedszkolanka:), Szczęściara, madziorek86, Ani0nka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggs wrote:Nie no nie chciałam Ci siać zamętu. Wiem jednak że w Polsce na metforminie ciąży lekarze nie prowadzą nie wiedzieć czemu bo na zachodzie to standard.
Meggs lubi tę wiadomość
-
Alex, jeszcze tak mi się przypomniało że ostatnio rozmawiałam z Twoją (naszą) położną :p Bo też się w końcu do niej zapisałam. To mi powiedziała że ona może mi ktg zrobić przed wizytą u lekarza, bo sama boi się oceniać zapisy. Więc może być tak że Ci nie powie czy jest dobre czy złe ;P
alex0806 lubi tę wiadomość
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
Haha no ja musze pomrugac zeby cokolwiek dostrzec, ale po tuningu Nikodemki to juz jest cos
Hmm Beti jesli mialas takie cienie 13dni po zastrzyku a dzis moj 12 to pewnie to to
No nic, w kazdym razie dzięki Kochane za kciuki, jutro dam oczywiscie znacII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Haha no ja musze pomrugac zeby cokolwiek dostrzec, ale po tuningu Nikodemki to juz jest cos
Hmm Beti jesli mialas takie cienie 13dni po zastrzyku a dzis moj 12 to pewnie to to
No nic, w kazdym razie dzięki Kochane za kciuki, jutro dam oczywiscie znac
Ale to wcale nie znaczy ,ze masz to samo.DObrze ,ze dzisiaj zrobilas test
BO tak jutro bedziesz wiedziala
Wstawiaj nam go tu od ranaWik89 lubi tę wiadomość
-
Julia93 wrote:Alex, jeszcze tak mi się przypomniało że ostatnio rozmawiałam z Twoją (naszą) położną :p Bo też się w końcu do niej zapisałam. To mi powiedziała że ona może mi ktg zrobić przed wizytą u lekarza, bo sama boi się oceniać zapisy. Więc może być tak że Ci nie powie czy jest dobre czy złe ;P
A poza tym mogę zawsze pokazać Tobie albo Zuzce
Nie no, jak nic nie wyjdzie to pewnie powie że nie ma skurczy.
A laktator załatwiłaś?
Mi dzisiaj chyba z tego stresu siara leci. Normalnie jak zdjęłam stanik to aż poleciało po piersi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2019, 21:11
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵