Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:Beti ja Cie doskonale rozumiem jezeli chodzi o strach po biochemie. Czułam sie chyba tak samo. Po prostu ze strachem ze bedzie dokladnie tak samo jak ostatnio. Chyba uspokoiłam sie dopiero jak zobaczyłam zarodek z serduszkiem. Twoje uczucia sa normalne. Ale jestes obstawiona lekami i ja mocno wierze ze Twój kropus sobie poradzi 😊
Gdyby nie ten Pregnyl to zupelnie inaczej sie na kreski patrzy.
Leze i nie wiem co mam ze soba zrobic hahahah
Dobrze ,ze mam Was
Nie chce mowic mamie i bede musiala sie mocno starac ,zeby nic nie wypalic dzisiaj.Bardzo mi sie nie podobalo jej podejscie wtedy .Takie lepiej sie nie ciesz...
A ja tak bardzo sie wtedy chcialam cieszyc.Teraz nie umiem -
Oj Beti, ja to chyba mam zepsuty telefon, bo widzę konkretną krechę na Twoim teście 😊 zrób tą betę to będziesz wiedzieć a nie zastanawiać sie czy to lek czy nie.
U mnie chyba @ ale czekam aż się rozkreci.Beti82 lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
[u,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:50
Dośka, Meggs, PierwiastkaZuza, tere-fere, Ani0nka, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Beti, organizm ma różne mechanizmy obronne. Potrzebujesz być sceptyczna, bądź. Ale sama wiesz że z naszym staraniom bzikiem trzeba mieć betę pod ręką. Więc wstawaj z tego wyra, leć do labu, tam gdzie Cię serce poniesie.
Mamie nic nie mów, jak nie czujesz takiej potrzeby.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2019, 08:17
Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Vian, dobrze, że @ już przyszła 😊
Przedszko, dzięki za radę z zimnym mlekiem na zgagę. Wczoraj odgrzalam pierogi ruskie i coś mi intuicja podpowiadała, że nie powinnam. I trach taka zgaga, że masakra. Ale zrobiłam dwa razy wycieczkę do lodówki, mleko weszło, a ja przespałam resztę nocy. Teraz zapobiegawczo tylko zupy mleczne na kolację albo budyń 😁
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
tere-fere wrote:9.30 ktg, 10 wizyta. Po telefonie poszłam do kibelka i nie dość, że miałam biegunke to już nie było nitek tylko normalnie krwawy glut... Ja nie chcę jeszcze rodzić 😭 Chciałam przenosić, żeby maluch mógł ciałka nabrać, żeby te pieprzone okna i drzwi wymienić, a tak... Jejku, mam stresa gorszego niż za pierwszym razem.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti ja raz też mamie sciemnialam,ze jade zamowienie zawieźć. Czasem trzeba ;p
I ja teź po cb pamietaj..
Kark kurcze melduj nas tu,bo jestem w szoku.
Lami cieszę się,źe pomogloja zawsze mam po rzodkiewce..na szczęście szal na nią minąl :p
-
nick nieaktualny
-
Nie było mnie tu prze weekend, bo żyje w lekkim stresie.
Fiorelko kochana, cały czas o Tobie myślę i modlę za Twojego maluszka. Oby wszystko dobrze się skończyło 😘
Meggs, współczuję wypadku i stresu z nim związanego. Mam nadzisjw, że dzisiaj już lepiej się czujesz ☺
Dziewczyny piękne brzuszki, laski z Was jak nie wiem! 😀
Beti, leć na betę. Też widzę piękną kreskę 😍
U mnie od trzech dni utrzymuje się ból po lewej stronie podbrzusza, jakby jajnik. Boję się jak cholera. Dziś mam wizytę po 20. Najgorsze opcje już sobie wyobrażam 😞 Powiedzcie mi, że to nic groźnego.. -
przedszkolanka:) wrote:Sloneczko mnie zawsze bolalo coś po lewej stronie. Zawsze myślałam,źe to owu z tej strony a chyba taka moja uroda,bo nadal potrafi tam boleć . Poza tym rośniesz,kropek szykuje miejsce
Daj znac po wizycie !
Mnie od kilku cykli też pobolewała ta lewa strona, ale wszystko było ok. Przedzkolanko, dobrze pamiętam, że Ty miałaś torbiel na początku? Jeśli tak, to miałaś jakieś bóle?
Dam znać ☺ -
Kark trzymam kciuki żeby akcja porodowa sie jeszcze nie rozpoczeła. Z drugiej strony jesteś już w skonczonym 35 tc więc nie jest źle! Maluszek sobie poradzi! Czekamy na wieści.
Słoneczko u mnie jajnik powodował kłucie ze 2-3 tyg. U mnie zrobiła się torbiel po prostu. W 8 tc odpuścił i do tej pory tej pory nic nie kłuje. Ale to moze pracować tez tak ciałko zółte. Wiec pewnie to nic niepokojącego.