Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz wrocilam do domu.Taka sama jednostka 😊
madziorek86, alex0806, tęczova, Szczęściara, Ani0nka, Magda - mbc, Słoneczko123, Arashe, Wik89, Lami lubią tę wiadomość
-
Beti huraaaaa piękny przyrost!!!
A ja przed chwila zamówiłam łóżeczko, przewijak, ochraniacz na materac, i prześcieradełko 😁 poprosiłam o wysyłkę po 3 września, wtedy już remont będzie zakończony! Nawet nie wiecie jak mi ulżyło 😁 jeszcze tylko pierdyliard innych rzeczy i będzie z głowy 😂 takie jak ubranka, kosmetyczne rzeczy, wózek, fotelik do samochodu, wanienka, i samochód jeszcze we wrześniu planujemy kupić 🙈 także tak
Klej duo białe opakowanie, niebieski napis, a rzęsy dla początkujących to połówki ardell 318, dla zaawansowanych cały pasek ardell demi wispies 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2019, 12:50
alex0806, Niezapominajka2, blair., sunshine03, Beti82, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Anionka, pokazuj fotki mebelków!
Beti, podwojenie bety w jeden dzień? Wyczuwam twinsy“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Beti piękna beta i przyrost !!😍😍😍
Teczova ja mam nadzieję ,że urodzę przed (mam datę 5tego) i zrobie taki przedsmak urodzinowy ;p
Co do brzuchów to mój dzisiaj kurier zobaczyl i pytal na kiedy mam😀tęczova, blair. lubią tę wiadomość
-
Teczova pokaże Wam wszystko jak przyjdzie i będzie już troszkę gotowe 😁😘
przedszkolanka:), tęczova lubią tę wiadomość
-
tęczova wrote:Anionka, pokazuj fotki mebelków!
Beti, podwojenie bety w jeden dzień? Wyczuwam twinsy -
Magda - mbc, Szczęściara, OlivkowaMama, Niezapominajka2, Pestkaa, madziorek86, tęczova, blair., sunshine03, tere-fere, VianEthel2, alex0806, Ani0nka, Dośka, Nikodemka, Meggs, XxMoniaXx, Beti82, Arashe, Wik89, Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Pestko
No co do wzoru to przyznaję, że było wyzwanie bo nic mi się nie podoba (zawsze się z kims/czymś juz kojarzy). Oczywiście dla mojej mamy jest za ciemne jak dla dziecka i w sumie ja tez lubię jasne wzorki,ale to byl jedyny który mi sie podobal🙈 bo z nowosci i nikomu nie zdazylam z niego nic uszyc😂😂 -
Beti gratuluję pięknej bety! ❤
Przedszkolanko, ale ładne 😍 Mi też taki kolor odpowiada ☺
Jednak na betę nie idę, co ma być to będzie. Dziś już mniej boli z tej lewej strony, ale za to całe podbrzusze. W pewnym momencie myslalam, że zaraz okres dostanę tak mnie zabolało mocno..przedszkolanka:), Beti82 lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko pięknie
dla chłopca idealny wzór
Ja dzisiaj sprzątam od rana, ale właśnie złapał mnie skurcz więc chyba trzeba zluzować majtyzostało umycie podłóg więc ogarnę to później albo mąż umyje. Zaczyna się. Pewnie teraz będę biegać że ścierą do porodu? ;p
przedszkolanka:), Szczęściara lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵