Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti GRATULACJE 😀😀😀😀
Ja spakowana, czekam na wypis. Już po konsultacji, wyniki dobre, dzisiaj na czczo z żyły 76, hemoglobina glikowana 4,8. Cukry z glukometru oceniają na bardzo dobre, Mam glukometrem mierzyć kontrolnie tylko jeden pomiar dziennie, a dwa razy w tyg. 4 pomiary.
CHCĘ JUŻ WYJŚĆ ! 🙃Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2019, 13:26
przedszkolanka:), Ani0nka, blair., madziorek86, alex0806, Meggs, Szczęściara, tere-fere, Niezapominajka2, Beti82, Słoneczko123, Biegającą-mama, Wik89, Lami lubią tę wiadomość
-
Vian tak 😊
Słoneczko bierzesz no spe lub magnez?
Alex pewnie juz tak 😀 ja mam porobione i mnie nosi :p dzisiaj zaliczylam spacer i chyba pocwicze trochę :p
Kark Ty jeszcze w prezencie to rodzic zaczniesz na imprezie😂
Dośka no to jak mówią, że dobre to tego sie trzymajWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2019, 13:26
Dośka lubi tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Tęczova ciociu a co z Tobą? Nie zakodowałam testowania 🙈🙈🙈“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Dodam jeszcze, że przyjechała ostatnio 37 dni temu, prawie jak Wielki Post. Masakra.“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Beti- gratuluje :*
Instagram klamie, zobaczysz na sesji Meggs
A ja mam schize, bo jestesmy u dziadkow w Olsztynie, przed chwila jechalismy po ryby przez lasy i strasznie mnie wytrzachalo w samochodzie, ale to strasznie. Mam juz wizje, ze zaraz beda plamienia... nic sie nie moglo stac, prawda? Nie smiejcie sie jesli to glupie.Beti82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Beti- gratuluje :*
Instagram klamie, zobaczysz na sesji Meggs
A ja mam schize, bo jestesmy u dziadkow w Olsztynie, przed chwila jechalismy po ryby przez lasy i strasznie mnie wytrzachalo w samochodzie, ale to strasznie. Mam juz wizje, ze zaraz beda plamienia... nic sie nie moglo stac, prawda? Nie smiejcie sie jesli to glupie.
Przedszkolanko piękny wzór i wykonanie pierwsza klasa 😍przedszkolanka:), Beti82 lubią tę wiadomość
-
Jednak nie na fotelu dr W a w giga kolejce na poczcie przyszła 👍 jutro ketonal popijam weselną wódką“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
nick nieaktualny
-
Teczova, a co Ty nie umiesz jej jasno powiedzieć, że nie życzysz sobie więcej jej wizyt? 😂 Czy ja mam Cię nauczyć stanowczości 🙄 powiedz jej, że to ostatnia wizyta a kolejna za rok!
Nona, tęczova, przedszkolanka:), Słoneczko123, Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Domi, dwa lata jej to powtarzam, a ta tępota nie ogarnia, że nie jest zbyt mile widziana 🤦♀️
Wik89, Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Meggs - wiedzialam, ze to glupie :d Ale skojarzylam to z zakazem jazdy na rowerze przez lekarza i juz schiza. Wyczytalam w miedzyczasie, ze jazda po wertepach moze podzialac, ale na szyjke.
-
Betinko kochana ale wspaniale!!! 😍 gratulacje i teraz ciesz sie tym stanem 💓 jestes kwietniowka! Meggs przepowiedziala
Teczova, blair... szkodaale mnie pociesza to co pisza dziewczyny, ze jeszcze troszke cierpliwosci i sie uda, jestesmy na dobrej drodze...
Nona hmmm moze to nie na @...? Mam nadzieje😘
Kark Ty to do ostatniej chwili 100procent aktywnosci no niesamowite jak Ty to robisz !!lez teraz grzecznie
Nikodemko jestes super laska i prosze tutaj nie narzekac z powodu brzucha. My staraczki marzymy o brzuchu i co? Plaska jestem jak deska i wcale nie jestem z tego powodu szczesliwa
Dośka no i super, ze Cie wypisali ze szpitala, uff!
Miśka a jak tam u Ciebie sytuacja? Bylas w szpitalu lub u swojego gin?
Ja po pracy biegne do apteki po syropek przepisany przez Ciocie Beti 🤓Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023