Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobra, mi też można wpisać @. Już jestem w domu po wszystkim. Myślałam że to bardziej boli, fizycznie czuję się jak na końcówce @. Psychicznie trochę gorzej, ale jak tu czytam takie newsy to mi się lepiej robi. Beti gratuluję!!!
Nona, tere-fere, Słoneczko123, tęczova, przedszkolanka:), Pestkaa, Arashe, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfiorella82 wrote:Dobra, mi też można wpisać @. Już jestem w domu po wszystkim. Myślałam że to bardziej boli, fizycznie czuję się jak na końcówce @. Psychicznie trochę gorzej, ale jak tu czytam takie newsy to mi się lepiej robi. Beti gratuluję!!!
Odpoczywaj i regeneruj siły! -
Blair, Wiki, Fiorellka, Malinowa, Cytrynowy następna fala nas zabierze 😘
przedszkolanka:), Szczęściara, Słoneczko123, Wik89, fiorella82, blair., Nona, Pestkaa, tere-fere, Malinowa91, madziorek86, Arashe, Dośka, Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
I Nona!!!
Słoneczko123, Wik89, fiorella82, blair., Nona, tere-fere, madziorek86, Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Fiorelko - dobrze, ze to fizycznie do zniesienia... Lada moment pocieszy Cie nowy, zdrowy Kropek, wiem to 😘
Wik89, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Kark, wizytę mam w przyszły czwartek ☺
Przedszkolanko, biorę magnez codziennie i nospe jak już czuję, że muszę..
Niezapominajko, już odpuściłam trochę i staram się nie stresować ☺ Wiem, że nikt mi nie zagwarantuje, że wszystko będzie w porządku i że może tak sobie pobolewać brzuch. Ja to wszystko wiem, ale i tak zdarza mi się panikować.. -
nick nieaktualny
-
Kurcze od kilku dni mam biegunke.. Nue jest to sama "woda" ale normalna tez nie jest ( sorry za doslownosc ) . tak z 2,3× dziennie. Jem to co zwykle.. Nie wiem czemu. Na oczyszczanie przed godzina 0 jest zbyt wczesnie. Hmmmm mam aie martwic czy nie ?
-
Monia hmm nie mam pojecia:/ oby Ci przeszlo szybko!
Beti zakupilam syropek, czulam sie jk przestepca w tej aptece, jak pani farmaceutka mowila jak stosowac😎😂Beti82, tere-fere, Lami lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dziewczyny od jakiej bety widac pecherzyk?
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Dziewczyny od jakiej bety widac pecherzyk?
Edit zeżarłam jedni zero 😂 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2019, 17:54
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualnyBeti82 wrote:Dziewczyny od jakiej bety widac pecherzyk?
a minimum to tysiąc, półtora. Rzadko kiedy widać pęcherzyk przy niższych betach.
Siedzę w tym temacie na forum już od dawna i do 5tysiecy bety może nie być widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2019, 17:51
Beti82 lubi tę wiadomość