Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 15:38
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 15:39
-
Beti82 wrote:łe to 5000 to ja za tydzien na pewno nie bede miala hahah
Dobra nie ma co rozkminiac
Zrobie bete w przyszlym tygodniu i pomysleWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2019, 18:01
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualnyBeti82 wrote:łe to 5000 to ja za tydzien na pewno nie bede miala hahah
Dobra nie ma co rozkminiac
Zrobie bete w przyszlym tygodniu i pomysle
Skoro jutro masz termin okresu to wypadnie 4+0, to za tydzień 5+0 moze nie byc jeszcze nic widać, ale może też być
Najwcześniej bym poszła tak 5+3 po sam pęcherzyk, tak naprawdę im bliżej 6+0 tym lepiej
Te pierwsze tygodnie ciąży dłużą się i ciągną, jak flaki z olejem, ale nic się nie przyspieszy 🙄 trzeba ćwiczyć cierpliwość, dbać o siebie jak najlepiej i dzielnie czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2019, 18:05
-
Słoneczko - ja juz nic nie mowie, ale od poczatku ciazy mam co jakis czas takie male ataki paniki
Jak nagle przypomni mi sie, ze cos moze byc nie tak, ze do usg jeszcze tyle czasu, to przez chwile kolacze mi serce, ale juz sie nauczylam schodzic na ziemie. Ogladam sobie dzidziusia w „Ciąża +” i od razu mi lepiej
-
Beti ja bym na twoim miejscu na spokojnie poczekała do wizyty jeszcze 2 tygodnie
ja wiem że to się dłuży. Ale będziesz miała pewność że coś zobaczysz;) I bety już nie rób w przyszłym tygodniu, nie ma sensu. Najważniejszy przyrost A nie pojedynczy wynik
Ja dzisiaj już padam. Wysprzatałam mieszkanie, zrobiłam obiad, poszliśmy na małe zakupy do lidelka jakieś 1 km w jedną stronę. I nogi mi do tyłka wchodzą. To już nie ta kondycja;p przejsc kawałek i paść, to juz oznacza koncowke ciazy chyba ;p jeszcze maz poprosił zeby sernik mu upiec wiec albo wieczorem albo jutro rano bede robic. Jutro przyjezdzają tesciowie i moja mama na kawkę wiec akurat bedzie ciachoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex przybijam piątkę🖐️ też mi nogi wchodzą nie powiem gdzie 😂😂 też dzisiaj narobialam się. Gołąbki zrobione mieszkanie sprzątniete zakupy zrobione jak nigdy. W tym tyg jeszcze malowanie i zaprawa ogórów🙄🙄
alex0806 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nona, do ivf, jak się okazuje, długa droga
za jakieś 2 tygodnie mamy iui! Dr W stwierdził, że i z takimi wynikami męża (swoją drogą był zachwycony poprawą wyników z koncentracji 0,57 do 7,54) możemy działać z iui i wręcz nalegał na ten cykl. Zaczynamy więc we dwójkę clo, monitoring, ovitrelle i iui welcome to! Mężowi też dr W się spodobał, mimo, że Go po jajach zmacał i kazał brzuch zgubić 😂
Szczęściara, blair., Beti82, Meggs, tere-fere, Ani0nka, Wik89, Arashe, madziorek86, Słoneczko123, Niezapominajka2, Nikodemka, Magda - mbc, Nona, Lami, Pestkaa, przedszkolanka:), Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Szczęściara wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi czy połówkowe w 22 tydz to nie będzie za późno??
-
[QUOT
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 15:39
-
[QUOTE
JWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 15:40