Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[QUO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 15:41
-
Teczova - no to zapowiada sie emocjonujacy cykl! Swietny plan
Meggs- ja mam wizyte 28 sierpnia, a pozniej genetyczne i pappe 10 wrzesniatęczova lubi tę wiadomość
-
Arashe nie mam pojęcia kiedy to zleciało! A Ty już rodzisz 😱😱😱😱 w sensie termin no wow
Arashe lubi tę wiadomość
-
Mnie to skręca z ciekawości kto tam w Arashe siedzi ☺
Arashe lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja czekam najpierw na Julkę
potem pewnie Lami i może ja jeśli Kark się nie wychyli za bardzo
choć od dzisiaj mam takie w sobie uczucie, że już by mogło być dziś, wczoraj jeszcze nie
Może dziś męża zachece by trochę prostaglandyn przyjąć, wczoraj siedział taki smutny... Ale ja podałam na gębę i przysypialam co chwilę to nie mówił nic, ale znam go i wiem co chciał
Edit. Tęczova jak powiem, że rodze to zróbcie zakładyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2019, 19:46
tere-fere, Szczęściara, Pestkaa, Ani0nka, Lami, Wik89, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też obstawiam dziewuszkę, ale zawsze się mylę, więc będzie siusiak 🙈 przegrane zapraszają wygrane na pizzę
Pestkaa, Arashe, Nikodemka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Szczęściaro ja połówkowe miałam w 22+0 tc
Maluch ważył 395g.
Wiki u mnie sytuacja opanowanaByłam dziś u swojego gina. Zmierzył szyjkę i ma 3,5cm, a wczoraj 2,4cm!? Dostałam zdjęcie usg, jest tam jakiś lejek. Zwiększył dawkę luteiny, dodał no-spę, a jakby się coś działo to wypisał skierowanie do szpitala.
Cześć KijankoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2019, 20:10
-
Betinko, kochana! Widziałam od razu Twoją betę! Cuuudownie! 💞💞💞Fanfary!!!!
Ja robiłam betę rano, była 1900, na drugi dzień wieczorem był malutki pęcherzyk, ale sam, bez niczego więcej, więc beta była z 3000. Beti, a Ty nie możesz skontrolować, czy dziadziuś z nfztu dostał już nowy sprzęt i czy na pewno umie się nim obsługiwać? Możesz go teraz przeszkolić w mierzeniu pęcherzyków ciążowych.
Fiorelko 🤗🤗🤗
Przedszko, jakie piękne arcydzieło w łóżeczku! 💗💗💗
Tęczova, jaki plan!!!! Bomba!!! (Za słowo "bomba" pewnie usuną nam zaraz z 300 stron 😂). Hihi, małż zmacany, wszyscy szczęśliwi! Teczovo u Was 🌈!
Kijanka, witaj Tu i Twój skrzacik! 😊 Daj znać, kiedy termin 😊
Dziewczyny, przepraszam, ale dzisiaj miałam total lenia. Przyjechała do mnie przyjaciółka i przywiozła słodycze i się przecukrzyłyśmy i poszłyśmy spać 😂 a później ugotowała mi obiadek i leżałyśmy w wyrku i oglądałyśmy tv. Ale teraz Was nadrobiłam.
Wik89, tęczova, Pestkaa, przedszkolanka:), madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dziewczyny szlam sie kapac i na majtkach zauwazylam krople rozmazanej po bialej bieliznie krwi. Wiecej jej nie bylo . doslownie kropla. Troche od 3 dni mam te biegunke ale tez nie biegunke stulecia, taka lekka. Brzuch nie boli, nie twardnieje. Sluz jest normalny, mleczny .wszystko spoko jest tylko to. Myslicie ze to jakies naczynko peklo czy cos ? Podcieram sie i podcieram i nie ma ani sladu zadnej krwi. Maz poszedl na nockę. A ja leze i rozmyslam.
-
Jestem z Łodzi.
Termin porodu mam na 15.11. Na USG prenatalnym skrzat był o dzień większy. Mam nadzieję, że będzie ciekawym świata skrzatem i poznamy się już na początku listopada. Zresztą właśnie zaczęliśmy projekt w postaci remontu łazienki. Za miesiąc zacznie się akcja "wielkie sprzątanie i pranie", więc III trymestr zapowiada się całkiem aktywnie. Może to coś tam przyspieszy (oby tylko nie za bardzo).
A zdjęcie jest z sobotniego spaceru. 26t+1d. Nie cytujcie proszę, potem usunę.
Hm... szczerze mówiąc, to z majonezem stoję słabo, używam tylko czasem do sałatki i sosów. Ale nadrabiam pizzą.
Beti, gratuluję świeżutkiej ciąży. U mnie na awaryjnej wizycie na IP w 5t1d był widoczny 11mm pęcherzyk ciążowy z 2mm zarodkiem. Ale na pewno owulacja była wcześniej niż w 14 dniu cyklu. W 5t3d badałam betę i wyszła koło 14.000.alex0806, OlivkowaMama, Dośka, Wik89, Ani0nka, blair., Słoneczko123, tere-fere, tęczova, Beti82, Szczęściara, Nikodemka, przedszkolanka:), madziorek86, Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość